Beoordelingen van De Bengel Nuenen Nuenen

Recente recensies

4.0
Hans
25 november 2023

Alles was perfect alleen wel héél erg veel frites, kan me niet voorstellen dat er ergens 2 personen zijn die deze hoeveelheid wel weg kunnen werken...natuurlijk is dit geen geen klacht maar ivm voedselverspilling misschien wel een aandachtspuntje.

Jan van der Putten
25 november 2023

We hadden een heerlijke portie spearribs.

Els Doré
24 november 2023

Ik vind het vrij moeilijk om een bestelling te plaatsen voor kerst.

Cor Aarts
18 november 2023

Friet droog en bijna koud en vlees ook

Linssen
12 november 2023

Aard.schijfjes koud en hard, sla vies en oud,spareribs koud.

Sebas
6 november 2023

Was heerlijk ondanks afhalen lekker krokant en warm

Natalie van Elderen
4 november 2023

Helaas niet geleverd gekregen wat we hadden besteld.

Elise
3 november 2023

De Bengel burger was heel goed! De kip maaltijdsalade qua smaak ook maar helaas erg lang gebakken en daardoor taai.

Rien Knook
9 oktober 2023

Gewoon Goed zoals altijd !!!

Teleurgestelde klant
24 september 2023

Heel teleurstellend. Ik had besteld om het eten om 19:30u af te halen. Om 19:45u was het klaar. Bij weglopen zag ik dat de ‘kinderverassing’ weer ontbrak (de 2 bestellingen hiervoor ook al). Toen ik dit zei kreeg ik meteen 2 dingen mee, dus dat was netjes. Eenmaal thuis merkte ik dat het eten slap en koud was. Spareribs waren gewoon al bijna koud, friet helemaal slap en lauw en tot m’n verbazing waren ze ook de extra spareribs saus (waar we gewoon 2€ voor hebben betaald) weer vergeten. Het enige dat warm was, was de pasta. Ik vermoed dat de spareribs en friet er gewoon al 15 minuten hadden gestaan. Zo slecht en véél te duur voor wat de kwaliteit dus vandaag weer was. Er wordt ook zo vaak iets vergeten, is het echt zo moeilijk om gewoon een bon te controleren?!

Nina van den Biggelaar
4 september 2023

Dit is het enigste restaurant waar wij gaan eten/afhalen, echt altijd goed en lekker eten! Super!

Brigitte
28 augustus 2023

Spareribs zijn super lekker maar lauw als je t haalt voor thuis misschien andere verpakking?

Frank Linssen
27 augustus 2023

Eten is altijd lekker, echter de sla laat vaak te wensen over als je eten besteld en ophaalt. Vaak zitten er stronkjes (voor ons afvalstukjes) en bruine of verlepte sla tussen

M.donker.
7 augustus 2023

Heerlijk eten alleen veel te veel frietjes. Moeten de helft weg gooien. Best wel zonde. Verder is het heerlijk vooral de zoete spareribs.

Yessica
28 juli 2023

Vandaag was het na een aantal tegenvallende bestellingen echt weer als vanouds lekker! De spareribs waren heerlijk, cajun frietjes waren echt perfect en super lekker kruidig en zelfs het slaatje uit was weer top (dit keer wel met dressing).

La Richters
26 juli 2023

op tijd en goed alleen schitzel te hard gebakken maar ja kan er mee leven.

Cor Aarts
23 juli 2023

Het was heerlijk en op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar

Goossens
16 juli 2023

Altijd prima service. Deze keer teleurgesteld in de kwaliteit, we kregen bruin Stokbrood omdat het witte niet leverbaar was. Ook 3x kindermenu besteld van €7,50 pp de hoeveelheid was minimaal, verrassing was vergeten en verkeerde frietjes erbij, hierover meteen gebed met de bengel. Later op de avond nog de verrassing voor de kindjes op kunnen halen en als goedmakertje een dressing gekregen. Netjes opgelost, maar wel jammer en niet zoals we gewend zijn van de bengel. De volgende keer gaan we weer in het restaurant zelf eten zodat we (mocht er iets misgaan) het direct kunnen oplossen 🙂.

Rien Knook
3 juli 2023

Zoals altijd Hartstikke goed en lekker of dat we het komen halen of in het restaurant eten blijft constant kwaliteit Zeer Goed

Eric Stevenz
30 juni 2023

Super lekker maar ook Superrrrr service om ze eens te bezorgen als je echt niet kunt. Thanks team Bengel Nuenen 🍾

Mirelle de greef
29 juni 2023

Altijd lekker om bij jullie te eten, of dit nou in het restaurant is, of afhalen en thuis eten Het is altijd top!!

Roy
25 juni 2023

Spareribs besteld om af te halen. Stonden netjes op het tijdstip klaar en waren weer heerlijk mals! Bedankt!

Kees van Wijnen
2 juni 2023

De biefstuk was veel te doorbakken was net een schoenzool en ook de Schnitzel was donkerbruin en te lang gebakken. Ik ben dit niet gend van jullie. Jammer….volgende keer beter

Geert Bons
22 mei 2023

perfect geregeld, was alleen niet druk terwijl wij lang moesten wachten om de bestelling op te kunnen halen

Lonneke
14 mei 2023

Optijd klaar en het was weer heerlijk!

Denise christina
7 mei 2023

Spareribs waren heerlijk en het was meer dan voldoende. Helaas zat er over de salade geen dressing (en dat is juist waarom we hem altijd zo lekker vinden)

Robbert-Jan
7 mei 2023

Ossenhaas was aan de kleine kant (voor de prijs) De nieuwe papieren bakjes die lijken vocht op te nemen, geeft (voor mijn gevoel) smaak af naar het eten. Kwaliteit was goed en alles smaakte goed.

Ilse
6 mei 2023

Helemaal top, super lekker als altijd

Goossens
3 mei 2023

Heerlijke spareribs gegeten. Ze waren wel wat lauw van temperatuur helaas. Smaak en hoeveelheid waren prima

Hanneke Suters
28 april 2023

Het eten was aan de lauwe kant. Dit was jammer. Het vlees van de saté was taai. Het vis pannetje was wel goed van smaak. Salade was lekker.

Brigitte
27 april 2023

Heerlijk gegeten

Lenders
27 april 2023

Eten was bijna koud bij thuiskomst. Vlees te lang doorgebakken. Spare ribs ook bijna koud. Alleen de friet was nog goed warm. En voor wat je moet betalen verwacht ik wel goed en warm eten. Was echt een teleurstelling

Ronnie
17 april 2023

Was lekker maar helaas zaten de standaard sausjes er niet bij. De extra bestelde en betaalde saus wel. Verder was het weer top.

Dekker
15 april 2023

Het eten was voor de eerste keer echt slecht. 3 druppels saus op de salades en spekjes op 1 hand te tellen. De varkensate’ was koud en de saus hiervan ook. Het enige wat warm was waren de frites . Geen uitnodiging om het weer eens af te halen.

Dave Joosten
13 maart 2023

Op de salades zat geen dressing overheen, minimale ei en tomaat Portie spare ribs was wat aan de kleine kant.( waren we niet gewend van jullie..) Kwaliteit van de spare ribs was gewoon goed en lekker net zoals de schnitzel en saté Bengel.

Elena van der Loop
11 maart 2023
Jan
6 maart 2023

De biefstuk was precies medium gebakken en de zoete spareribs ook weer heerlijk mals. De spekjes in de salade ook lekker knisperig gebakken. Hopelijk gaan ze bij de Bengel Nuenen ook nog een keer over op bezorgen.

Bestelling carpaccio
5 maart 2023

Prima carpaccio, vers stokbrood

Veijaldenhoven
5 maart 2023

Super lekker!!

Brigitte
13 februari 2023

Helaas konden we pas 18.45 de bestelling ophalen maar moest toch nog wachten want het was nog niet klaar. Helaas waren niet alle gerechten meer warm toen we thuis kwamen terwijl we wel vaker afhalen en dan is het gewoon nog warm. De smaak was wel weer gewoon super goed ! Heerlijk gegeten alsnog

Cynthia
12 februari 2023

Lekker zoals altijd! ☺️

Eva
12 februari 2023

Top ! Zoals altijd

J.
6 februari 2023

Het brood was aan de buitenkant niet helemaal vers meer. En de sausjes waren niet helemaal gevuld in het bakje wat ik normaal gesproken wel gewend ben. In het bakje met sla was bijna geen saus aanwezig en ongeveer 3st spekjes aanwezig.

Peggy
4 februari 2023

Helaas was de varkenshaas medaillon een beetje taai

Lise Roothans
27 januari 2023

Saté varkenshaas en friet waren niet lekker! Saté was heel erg doorbakken en zwart op meerdere plekken, friet was erg vet! Niet lekker. Spare Ribs zoet waren wel erg lekker!

Eric
26 januari 2023

Erg lekker eten met een super service en bijzonder fijn personeel. Ook voor een “noodsituatie” draaien zij de hand niet om even te bezorgen. Dikke pluim voor jullie 👊🏻

Van Kemenade
9 januari 2023

Zoals altijd is het gewoon eerlijk. Echter leek het deze keer wel of de crisis toegeslagen was in het kindermenu. 10 steeltjes friet ? Verder niets op aan te merken !

Rien Knook
9 januari 2023

Is Goed en Blijft Goed of je nou daar zit of afhaalt

Monique Lenders
8 januari 2023

Heerlijk gegeten. Ondanks bestelling met tijd voor afhalen nog lang moeten wachten. Ter compensatie kregen we uit eigen beweging vanuit De Bengel een flesje Bengel dressing cadeau. Alles was prima voor elkaar. Alleen is mijn ervaring dat frites thuisbezorgd of afgehaald meestal toch wat minder is. Het wordt vrijwel altijd in een papieren zak gedaan, waardoor het al snel een wat kleffe hap wordt. Maar die ervaring heb ik bij alle bedrijven. Totale ervaring is zeker positief.

Barrie Van den Heuvel
6 januari 2023

Heerlijk genoten. Fijn dat jullie restaurant ook nog de afhaal variant hebben zodat je thuis ook heerlijk kunt dineren als de oppas niet kan. We hebben erg genoten van de maaltijd en goed op smaak. De warme kersen in het plastic bakje, was volgens het bakje geen goed idee maar de smaak was er er niet minder om. Zeker een aanrader!!

Paul Geurts
26 december 2022

Eten was zeer lekker alleen er zat ipv kipfingers een kroket bij en er waren 3 ipv 4 porties spareribs en op de salade zat geen dressing. We hebben het verdeeld dus was het toch genoeg maar door de drukte zal er wel iets mis zijn gegaan. Normaal haat altijd alles wel goed.

Patrick Geven
24 december 2022

Hoi Bengel Nuenen, we hebben vaak gegeten bij de Bengel in Eersel en Eindhoven maar de beroemde Spareribs waren erg droog en niet zo lekker van smaak, en de kip op de salade was ook erg droog. Jammer we waren op visite en wilde eens lekker eten halen voor onze gastheer en vrouw.

Linda Koster
23 december 2022

Spareribs waren niet zo mals als ik gewend ben van de Bengel, friet was vies bruin en slap. Veel weg gegooid, zonde van het geld

Mw H. van de Plas
15 december 2022

Het lukte mij niet om de bestelling thuis on line in te voeren maar de dame bij de Bengel Nuenen (Inge) was uiterst vriendelijk en nodigde me uit de bestelling ter plaatse bij de Bengel te komen doen. Daar heeft zij mij geholpen maar het bleek dat zij ook moeilijkheden van een andere aard ondervond om het in orde te krijgen, waarop een zekere Paul (chef De Bengel???) haar wegwijs heeft gemaakt. Al met al met enige haperingen is het gelukt mijn bestelling te plaatsen waarbij ik graag wil opmerken uiterst vriendelijk te woord te zijn gestaan, zowel telefonisch als ter plaatse. Geen 5 sterren door deze "haperingen".

hanneke
12 december 2022

altijd top eten

Naomi Renders
12 december 2022

Eten was lekker maar de sausjes en salades ontbraken.. We hebben dit gemeld en als het goed is word er nog contact opgenomen met ons.

Carla van der Emde
28 november 2022

De spareribs waren droog en dat ben ik van jullie niet gewend. Daarnaast de frietjes waren slap en "oud"'

TH
15 november 2022

Zoals altijd weer top gegeten bij de Bengel!

Hans Wernaart
7 november 2022
Jazz
6 november 2022

Niet lang hoeven wachten. Heerlijk eten en gastvrije bediening!

Fien
6 november 2022

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd klaar staan! Erg tevreden

Peer
6 oktober 2022

Prima geregeld en super lekker! 1 opmerking bij afhalen. Even duidelijk op de verpakking zetten waar grote portie spareribs in zit en waar kleine. Nu moesten we in de verpakkingen toch nog even checken wat wat was.

Koen Willemsen
28 september 2022

Altijd lekker. Flinke porties, sausjes en salades inbegrepen in de bestelling. Top!

Femke vd Hijden
19 september 2022

Heerlijk gegeten!😋

Carina Jacobs
18 september 2022

Afhalen is gewoon de zelfde goede kwaliteit als eten bij de bengel. Het eten moest van Nuenen naar Helmond, maar het was nog goed warm en natuurlijk heerlijk van smaak.

Dionne Keeris
9 september 2022

Het was perfect!

Schalks
4 september 2022

Vandaag was het helaas (alweer) niet in orde.. de friet was heel slecht. Niet gebakken leek wel. En de kip saté stukjes waren ver te zoeken. Ik ben al ruim 20 jaar klant, de laatste paar keer is het niet zoals ik het gewend ben.

Avdberg6564@gmail.com
21 augustus 2022
Marly verberne
5 augustus 2022

Het was weer heerlijk

Tamara van Wijgerden
15 juli 2022

Niet zoals ik gewend was van jullie.. de spareribs waren aan de taaie kant en erg droog..

Beatrix van Dijk
2 juli 2022

Bij de bakjes sla zat geen dressing en onderin geen appelmoes, jammer was altijd wel een extraatje.

Siebrand
20 juni 2022

Super geregeld, nog niet eens 5 minuten binnen gestaan voor ik het zeer kwalitatieve eten in ontvangst kon nemen!

Rien Knook
13 juni 2022
Fuhler
1 juni 2022
Van den Molengraaf
21 mei 2022

Het enige wat jammer is dat is dat de frites niet meer lekker was. Heel droog en bijna koud. Voor de rest prima! Ook de hoeveelheid tov de prijs was echt heel goed

Yara Gosen
16 mei 2022

Niet wat ik gewend was. Salade had een andere dressing,vond de oude altijd zo lekker. Saté varkenshaas was taai. Cajun frites had maar weinig kruiden.

Diane Termeulen
14 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijk, iedere keer positief verrast hoe het eten zo heerlijk warm blijft.

Koldewee Gerrit
22 april 2022

Er zit bij de saté’s al een koude salade. Dat staat niet bij de omschrijving. Onze extra warme en koude groente was achteraf niet nodig.

Nathalie
19 april 2022

Helaas was de bestelling niet zoals het zou moeten zijn. 3 keer pikante spare ribs besteld (staat ook op de bon) maar 2x pikant en 1x zoet gekregen. Daarnaast zaten er helemaal geen sausjes bij de bestelling. Tevens appelmoesje ontbrak bij het kinder gerecht.

Van Venrooij
19 april 2022

Vond de frietjes wat droog

GB
19 april 2022

Perfect geregeld

Denkers
18 april 2022

Eten was heerlijk, anders dan de vorige keer waren de spareribs nu weer lekker als vanouds! Als ik een puntje mag geven dan is het dat ze nu al voor de 2e keer de ‘leuke verassing’ vergeten zijn bij het kids menu..

vd Laar
18 april 2022

De bakjes met sla zagen er niet erg vers uit

Reindert
10 april 2022

Deze keer weinig saus op de spareribs waardoor de smaak wat flauw was in vergelijking met andere keren. En de sla was behoorlijk verlept, dat is normaal beter. De Bengel heeft nog wel de meest malse spareribs, daar mogen we niet over klagen.

Jeroen Moviat
9 april 2022

Besteld, stond op tijd klaar en lekker warm op tafel! Ruim voldoende en ondanks dat het afhaal was smaakte alles prima. Lekker gegeten 👍

P
3 april 2022

Zoals altijd heerlijk en meer als genoeg. Alleen jammer dat er op de site staat dat er bezorgd wordt maar dat dat niet meer juist is.

Tom
1 april 2022

Goede porties, lekker eten en mooi op tijd klaar (afgehaald).

D. Keeris
31 maart 2022

Jammer, dat we nu voor de 2de x de cajun niet proeven, en als we het proeven, dan heel anders als vroeger

Lex Berende
28 maart 2022
Dimmer
25 maart 2022

De spareribs waren droog en vielen niet van het bot af zoals normaal

Jeroen Moviat
18 maart 2022

Bestelling geplaatst en deze stond mooi op tijd klaar. Lekker warm thuis op tafel en het smaakte prima 👍

Bert-Jan van Cooten
14 maart 2022

Als altijd gewoon de lekkerste spare ribs die je maar kunt krijgen. Mals en heerlijk van smaak

Rick
6 maart 2022

We halen regelmatig af bij jullie, maar de cajumfriet rook en smaakte raar, anders dan normaal, was niet te eten

sandra
6 maart 2022

vandaag biefstuk besteld opmerking erbij geplaatst medium gebakken. maar hij was gewoon doorbakken ( niet lekker)

Ferry Bressers
3 maart 2022

Sliptongen (3 stuks per maaltijd) waren heel lekker en ruim voldoende voor de gemiddelde eter. Carpaccio’s waren ook heel lekker. Echter de gebakken vis (Fish & Chips) was een ware aanfluiting. Beslag was aan de buitenzijde vreselijk vet en aan de binnenzijde doorweekt. Friet was tevens koud. Jammer van dit ene slechte gerecht.

Lenders
24 februari 2022

Er zaten andere kruiden op de friet ( kaneel ) niet lekker dus de friet weggegooid. Jammer want de rest was perfect

Yessica
18 februari 2022

Geen idee waarom, maar het was echt niet lekker vandaag. Spareribs leken wel gekookt ipv gegrild, zelfs m’n vriend heeft ze laten liggen…

Henriëtte Broeders
17 februari 2022

Het was jammer dat ze de bestelling niet in de computer hadden gezet en ik 15 minuten moest wachten maar ze hadden een flesje bengelsaus meegegeven voor het ongemak dus dat was netjes. Het eten was erg lekker en goed. En waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt.

Martineke
13 februari 2022

Zit altijd veel te veel friet bij. Voor 2 personen. Zitten altijd 2 zakken bij en moet bijna altijd de helft weggooien.

Nonie
31 januari 2022

Verschillende keren in het restaurant gegeten, en 2x keer afgehaald. Maakt niet uit welke locatie (We hebben ze qua uit eten allemaal gehad). Overal vriendelijk personeel en lekker eten.

Van Bree
29 januari 2022

Geen dressing door of bij salade

Tonny
23 januari 2022

Het was weer overheerlijk! De pikante spareribs zijn super!

Rien Knook
23 januari 2022

Gewoon Uitstekend het eten maar dit wisten we al maar ook de bezorging zeer Vriendelijke Jongedame en stipt op tijd .

Tooske
17 januari 2022

Alles prima in orde op tijd geleverd en goede kwaliteit een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
17 januari 2022

Niet meer zoals eerst. Prijs omhoog kwaliteit naar beneden. Weinig friet en taaie spaieribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grubby
17 januari 2022

De Argentijnse Ossenhaas was goed van kwaliteit en malsheid. Mooi gebraden. Portiegrootte was genoeg.

Hans
16 januari 2022

Wij waren enorm blij verrast toen we twee potjes met Bengeldeessing vonden bij onze bestelling. Dat bovenop het al heerlijke eten maakte dit tot wederom een enorm geslaagde avond.

Frank Linssen
16 januari 2022

Het eten is altijd lekker, wij bestellen dan ook regelmatig bij De Bengel. Echter bij de bestelling van gisteren waren de varkenshaasmedaillons en de bijbehorende champignonsaus niet echt warm. Zijn we niet gewend, dus wilde dit toch even meedelen. Verder altijd zeer tevreden.

van de Looveren
16 januari 2022

Vlees was heerlijk mals sparerib viel zo van het bot en was erg lekker gekruid. Frietjes waren wat taai. Alsof ze voor de tweede keer waren gebakken.

Yolanda Deckers
15 januari 2022

Altijd lekker

Henny Eggelen
15 januari 2022

De spade ribs waren erg vet en de patat was louw. Ook sate was louw en niet varkenshaas waardig. Heel jammer allemaal.

Petra
15 januari 2022

Super lekker, heerlijk warm en keurig op tijd bezorgd.

Goossens
14 januari 2022

Kindermenu kip was niet lekker, smaakte niet naar kip maar naar vis?! Beide kindjes hebben enkel de frietjes gegeten. Kindermenu met de frikadel was wel prima. Frietjes bij de hoofdgerechten waren niet (voldoende) gekruid. Spareribs hebben we andere keren ook beter gehad. Altijd goed eten afgehaald de afgelopen maanden, nu echt een tegenvaller helaas. Contact gehad met de bengel hierover, volgende bestelling krijgen we een flesje bengel dressing. Attent maar ik hoef voorlopig niet meer te bestellen, niet zo'n zin in na vanavond.

S.klerkx
14 januari 2022

Snelle service, genoeg gegeten, heerlijk, toch fijn dat jullie dit willen doen in coronatijd

Wil
14 januari 2022
Charlotte
12 januari 2022

Heerlijke spare ribs. Het eten werd goed verpakt zodat alles nog warm en knapperig op tafel kwam!

AMA
10 januari 2022

Het eten was weer heerlijk, goed warm, de bezorging was op de minuut op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Bruggen
10 januari 2022

Spareribs waren weer overheerlijk! Alleen , de salade besteld zonder komkommer en tomaat, en uiteindelijk alleen sla en ei gekregen, zonder spekjes en zonder dressing, was wel jammer

Harry jansen
9 januari 2022

Heerlijk

Van Bree
9 januari 2022
Laurens Coenen
8 januari 2022
Cobben@onsbrabantnet.nl
7 januari 2022

Biefstuk was lekker mals, spekjes en champignons meer dan voldoende en ook de frites ruim voldoende, kortom top

A.S.
6 januari 2022

Het eten was weer heerlijk alleen de garnalen waren iets te heet op de sla neergelegd

Anne Marie
6 januari 2022
De Haas Kaas of gewoon Pindakaas
6 januari 2022

Lekker, warm en volgens afgesproken tijdstip gebracht

j.l
3 januari 2022

Zoals altijd , ondanks de drukte, perfect in orde, TOP !!!!!!

Jaap
3 januari 2022

Alles goed van smaak. Alleen eendeborstsalade was als maaltijd wat weinig, ook in vergelijking met de andere bestelde maaltijdsalades.

De vries
2 januari 2021
Ama
2 januari 2021

Het eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd

Ingrid
1 januari 2021

Ik vond het tegenvallen, kale schnitzel, taaie friet.

Alex Appel
31 december 2021

Spareribs waren -zoals gewoonlijk- heerlijk! Prima gemarineerd en super gaar. Je kunt het bot simpelweg uit het vlees pakken. Wel jammer dat de bestelling vijf minuten voor de afgesproken ophaaltijd al klaar stond en dat was ook te merken aan de frites; die werden al wat slapjes... Misschien een tip: zorg dat de frites op het laatste moment klaar zijn. Ik (en ik verwacht iedereen) ben best bereid een minuutje te wachten voor kakelverse friet!

Moot
30 december 2021
Suus
29 december 2021

Dik tevreden, misschien volgende keer ff een scheurtje in de frietpan dan worden ze minder slap 😉 Bezorgster was ook super vriendelijk

Lenders
29 december 2021

Eerste keer dat het niet zo goed was. 2x zak friet slap en niet gaar. Spare ribs vallen normaal van het bot, dit keer zelfs met mes en vork moeilijk van het bot af te krijgen. Was een tegenvaller dit keer helaas. Hopelijk de eerste en de laatste keer. Normaal is het altijd perfect geweest.

Irene
27 december 2021

We hebben lekker gegeten. Een kleine verbeterpunt is, we waren met 10 personen. Misschien een idee, om op de doos bv een sticker met een nr te plakken met wat erin zit met bv nr 1 is varkensmedaillon nr 2 is varkensmedaillom met spek.,cjhampignong.,ui.,omdat we alle dozen eerst open moesten maken wat eer openmmaakte

j. Verboom
27 december 2021

We gaan vaak eten bij de Bengel in Nuenen. Daarom nu (helaas) een bestelling moeten plaatsen. Die stond netjes klaar toen we op die op de afgesproken tijd kwamen halen. Kwaliteit van het eten was prima op 2 kleine zaken na: één van de 4 zoeten spareribs was vreselijk zout! de normale frietjes ware te koud. verder lekker gegeten in onze eigen omgeving.

Frank
27 december 2021

Netjes op aangegeven moment bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
26 december 2021

Gemakkelijk online besteld, stond exact op tijd klaar, was super verzorgd, Chapeau, tot de volgende keer. Bedankt allemaal.

Bloks
26 december 2021

Super lekker erg genoten , en goed geregeld ivm corona.

Marja
26 december 2021

Het eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het was heerlijk warm en super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spanjers
26 december 2021
Pax-van het Hof
26 december 2021

We hebben heerlijk gegeten. Thx

Bogers
26 december 2021

Erg lekker en goede service ! Tot de volgende keer !

Elly Dijstelbloem
26 december 2021

Om de schotels op te warmen kun je ze niet in de oven zetten , dan smelten ze

Ralph
26 december 2021

Top geregeld op 1ste kerstdag! Eten was heerlijk en netjes op tijd klaar om af te halen 👍🏻

Rob
26 december 2021

Eerste kerstdag eten afgehaald in Nuenen want een Kerst zonder Bengel is geen Kerst! Kwaliteit was meer dan prima en het eten was nog warm (zelf na de rit naar Eindhoven). In die zin eigenlijk gewoon vijf sterren waard. Die vijfde ster ontbreekt echter omdat we de gezelligheid van het restaurant en personeel missen. Hopelijk volgend jaar weer gewoon aan een tafeltje met ons favoriete eten!

Paul Thomas
25 december 2021

Goed verpakt om mee te nemen en heerlijk gegeten.

Nancy van den Brink
25 december 2021

Heerlijk gegeten meer dan voldoende en lekker warm. Complimenten en voor herhaling vatbaar.

Nienke
25 december 2021

Eerste keer besteld en dat met kerst, toplevering qua tijd en vriendelijkheid!

Ivar
24 december 2021

Alles was perfect. Heerlijk gegeten.

W. van de Looverem
20 december 2021

Wij zijn zeer tevreden over t eten wat we besteld hebben bij de Bengel in Nuenen. Echter op de sla van de garnalencoctail was wel erg veel dressing gedaan met gevolg dat ik de sla niet heb opgegeten. verder was t prima ingepakt en nog erg lekker warm bij thuiskomst. Zeker voor herhaling vatbaar. Wilma van de Looveren

René
19 december 2021
Voskuil
18 december 2021
J Koster
17 december 2021

Vlees prima maar frites erg slap

van Nispen
13 december 2021

Was iets vergeten, maar supersnel en top opgelost…. Daar gaat het toch om…. Super!

Rene
13 december 2021

Teleurgesteld. Als vaste Bengels, viel het ons deze keer tegen. Er was gewoon te veel mis: het eten was niet echt warm meer, 1 zakje friet voor 5 personen, verkeerde saus en de samenstelling van de beroemde salade was voor iedereen anders. We zullen maar wachten tot we weer normaal in het restaurant zelf kunnen eten….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diane
12 december 2021

Lekker eten gehaald en het was weer super lekker

Laurens Coenen
12 december 2021

Prima hamburger en frietjes

Dekkers
12 december 2021

Heerlijk gegeten!

Marco
10 december 2021

4 van de 5 gerechten waren prima. Alleen was de biefstuk vrij koud. Andere gerechten waren prima op temperatuur. Wat verder opviel was dat de spekjes die normaal op de salades zitten ontbraken even als de dressing. Spareribs en de Bengelburger waren weer prima als vanouds.

L gelten
10 december 2021

Een prima maaltijd!! Heerlijke spareribs,lekker gaar,vallen bijna van het bot. De cajun frietjes waren ook lekker evenals de salade met spekjes!! Niks mis mee,zelfs servetjes en vochtige doekjes voor de handen na het kluiven!!!

Jean van de Sande
10 december 2021

De bestelling was keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten ! Helemaal top!

Ton Knoops
10 december 2021

Helaas niet meer superwarm en de frites zacht en al geheel afgekoeld. De smaak was prima maar helaas dus afgekoeld...

Dani
9 december 2021

Het vlees was super goed en warm maar de frietjes waren niet helemaal gaar en warm heel jammer want alle andere keren was het goed

Van de Wiel
6 december 2021

Het eten was iets minder warm dan als dat we het zelf afhalen, maar wel heel snel bezorgd en heel erg lekker zoals altijd :)

Mulders
5 december 2021

Bestelling was 20 min te laat Was al bijna koud en was omgevallen in de tas zodat de saus van de salade in de tas lag En heel gek de kruidenboter was helemaal gesmolten. Misschien een idee om met de auto te bezorgen of een goed verwarmde fietstas Zal niet niet snel meer laten bezorgen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Bruijnis
4 december 2021
Elly Ringeling
4 december 2021

Saté was niet meer warm en hebben opnieuw warmgemaakt. Ook de frites was ook niet meer helemaal warm. De appelmoes bij het kids menu ontbrak. De kwaliteit van het eten was prima het smaakte heerlijk.

R. C. Rutgers
4 december 2021

Werkelijk net zo goed als in het restaurant zelf, spare ribs zo mals dat het vlees zo van het bot valt. Cajun frietjes ook heerlijk maar iets te grote portie voor 1, daarin tegen is de portie groenten wat krap, zeker voor de prijs. Al met al wel heerlijk gegeten, bezorging perfect op tijd, vriendelijke, vrolijke berzorgster en het eten was nog goed heet.

Dirk-Jan
3 december 2021
Dave Schönhoff
3 december 2021

Ik had verwacht dat we het thuis nog moesten afmaken. Nu kregen we het voorgerecht en het hoofdgerecht wat al klaar was. De carpaccio was heerlijk, maar de ossenhaas was nog rauw van binnen, de frites waren slap en lauw. We vonden de prijs ook veel te hoog. We moesten hetzelfde betalen als in het restaurant, je mag dan wel verwachten dat het beter is. Echt weg gegooid geld. Voor ons geen afhalen meer bij de Bengel.

Bittner
3 december 2021

Jammer dat het bijna koud was…

Raymond
2 december 2021
Maykel spooren
29 november 2021

Spareribs zowel zoet als pittig een dikke voldoende, helaas de mixed grill voor de 2de keer dit jaar een grote teleurstelling. wij zijn anders gewend van de Bengel..

Evelien
27 november 2021

Lekker gegeten. Eten was warm. Ik wist niet dat er standaard een salade bij zat, dus nog los besteld. Achteraf niet nodig geweest (dit stond niet op de site erbij vermeld) Hele goede service. Kunt beter bellen en bestellen dan via de site, dan heb je een ander ‘tijdslot’

Laura
27 november 2021

Ik had onder andere een maaltijd salade besteld met brood, maar kreeg het brood er niet bij. Voor een salade van 17 euro verwacht je wel dat het gewoon compleet is. Eten is prima lekker verder, al kan de friet wel beter.

fam van Eijndhoven
25 november 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Nellie kliebisch
21 november 2021

T was heerlijk, maar dat is t altijd

Frans van Eijck
21 november 2021

Het eten was precies op tijd gereed en we hebben echt heerlijk gegeten. Het was zelfs te veel terwijl we toch stevige eters zijn, daar werden we de volgende dag weer blij van.

Yessica
21 november 2021

Het was weer heerlijk! Geen idee of er iets veranderd is, het laatste half jaar? Maar het eten lijkt echt van betere kwaliteit.

Pieter D te N
21 november 2021

Stond op de aangesproken tijd klaar, thuis uitpakken en eten. Prima en voldoende.

Christy
13 november 2021

De hamburger en salades zijn echt geweldig. Een aanrader. Service is perfect. Geen lange wachttijden, zeer vriendelijk ontvangst.

Marina
13 november 2021

Snelle en perfecte vriendelijke service

Jaap Jansen
8 november 2021

Alles netjes op tijd klaar, nog goed warm en prima van smaak. We hebben heerlijk gegeten.

E.P.Koks
1 november 2021

Ondanks de vele geslaagde bestellingen nu een minpuntje. De frites waren slap en niet vers en de spekjes in de salade waren veel te hard. De spareribs waren als vanouds prima. Normaal gesproken goede beoordelingen, maar een keertje kritiek moet kunnen.

Wijnja
25 oktober 2021
Koen Theunissen
24 oktober 2021

Zoals altijd heel goed!

Bas
18 oktober 2021

De spareribs waren lekker maar lauw en de friet was slap en koud. Jammer

Brigitte Boeijen
15 oktober 2021

Bestelling afgehaald maar was niet compleet Erg jammer je kunt dan wel bellen dat je wat mist en dan later ophalen maar dan is de rest van je eten koud dus das geen optie

Yessica
13 oktober 2021

Voor het eerst in langere tijd was het eten echt weer lekker, als vanouds. Spareribs waren heerlijk mals en ook de bijgerechten waren top.

M. van den Berg
11 oktober 2021

Bestelling gedaan via Internet en ook meteen via Internet betaald. Toen ik met de bestelling naar buiten liep, kwam een medewerker achter me aan of ik wel betaald had. Ik voel me daardoor te kijk gezet, alsof ik wegloop zonder te betalen. Er werd daarna niets meer gezegd, ook geen sorry, alleen de vrouw die de bestelling aan mij gaf knikte bij de deur dat het goed was. Geen leuke ervaring

Mark
1 oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten, en het was precies op tijd klaar na de bestelling online.. Tot de volgende keer ,vele tevreden klanten groetjes van ons!!

PB
17 september 2021

Het was weer super! De lekkerste spareribs ooit! En fijne service.

Kok
30 augustus 2021

Biefstuk met pepersaus: biefstuk belachelijk klein stukje vlees, zijn dit alle voorgaande keren zowel in het restaurant als bij afhalen heel anders gewend. Saté: ook hier weinig vlees ondanks de bestelde extra spies. Vlees bestond voornamelijk uit te kleine stukjes. Kortom helaas teleurstellend

Jessy Tullemans
25 augustus 2021

Wij bestellen regelmatig bij de Bengel en dit is tot nu toe altijd goed gegaan. Helaas vandaag niet. Verkeerde saus meegeleverd en de bestelling van friet en cajun friet was ook verkeerd. Veel cajunfriet besteld en weinig gekregen, weinig gewone friet besteld en veel gekregen. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed.

Claudia
11 augustus 2021

Losse bavette was goed, lekker mals. Mixed grill was veel te lang gegaard, elk stukje vlees was taai en droog. Heeft niet gesmaakt helaas.

Martens
11 augustus 2021

Heerlijk eten en goed verzorgd!

94917EFI
9 augustus 2021

Deze keer hadden we pech denk ik. Er zat zand in de salade, waardoor we één salade niet verder hebben opgegeten. De frietjes waren zo doorbakken dat ze voor het overgrote deel helemaal droog en knapperig waren. We kregen één klein schaaltje mayonaise voor drie personen. Het vlees van de mixed gril was te erg doorbakken. De spareribs daarentegen “subliem”. Normaal gesproken zijn we bijzonder tevreden en ik kan me voorstellen dat door het tekort in de horeca dit het gevolg is…

Jimmy
9 augustus 2021

Saté Bengel en Saté kip, erg goed!

Eva
6 augustus 2021

Lekker eten, nog lekker warm. Gerechten waren voldoende, goed van smaak. Enkel de frietjes waren wat minder lekker.

YvN
1 augustus 2021

Top!

Annette van Beers
26 juli 2021

Jammer dat de frietjes niet krokant en ECHT warm zijn

Irene
25 juli 2021

Hele lekkere, malse spareribs. De hoeveelheid friet mag wel wat minder zijn. Deze zijn ook heel lekker en een heerlijke salade met spekjes erbij.

Fam van den oetelaar
24 juli 2021

Eten besteld en afgehaald Heerlijk gegeten! Top! Alleen het toetje viel tegen, helaas de vorige keer ook al! Kleine hoeveelheid en geen slagroom, wat je wel krijgt als je gewoon in het restaurant eet!

Hellen Wasser
18 juli 2021

Saté was aangebrand

wijkhuizen
18 juli 2021

prima geregeld. op tijd klaar. goede kwaliteit

Moniek
18 juli 2021

Het eten smaakte heerlijk! Alleen mistte we het een en ander. De verassingen van de kindermenu's de appelmoes dus teleurgestelde kinderen 😏 de servetten en de vochtige doekjes bij de spareribs

Cor
14 juli 2021

Zat een flinke pees in dr biefstuk

Judith
4 juli 2021

We bestellen regelmatig bij de bengel maar het lijkt of de portie halve spareribs steeds kleiner wordt, jammer

R.Knook
4 juli 2021

Wat moet ik nog zeggen , iets wat gewoon Goed is kun je toch Niet slecht beoordelen , De Bengel is altijd constante kwaliteit Gewoon Goed en kei lekker

Thijssen
27 juni 2021

De maaltijdsalade met kip viel erg tegen. De sla was nat en doordrenkt van de saus en dressing en hierdoor was het meer een papje. De overige gerechten waren zoals gewoonlijk heerlijk.

Bas
21 juni 2021

Op tijd klaar en nog warm als je thuis aan komt! Was bovendien heerlijk!

Lorenzo Van stiphout
20 juni 2021

Was weer lekker

Edwin Driessen
19 juni 2021

Was perfect

Frank
19 juni 2021
Bart
17 juni 2021

Het vlees was allemaal wel ok maar de friet is echt slappe hap. Kruiding is leuk maar als de friet zelf slappe hap is, is dat een domper. Friet hoort knapperig van buiten en zacht van binnen te zijn.

Jackvdoetelaar
16 juni 2021

Alles goed en lekker

R.Knook
12 juni 2021

Wat moet ik nog zeggen gewoon kei goed en kei lekker zoals het hoort , zoals altijd

Frans
11 juni 2021

Vijf verschillende gerechten afgehaald. Vijf keer zeer goed. Met name Bavette, beenham en scholfilet echt top. Alles exact op tijd klaar. Ruime frites bijgevoegd. Dankjewel, ga zo door

Coolen
7 juni 2021

Was heerlijk.

Martens
4 juni 2021

Goed verzorgd , goed ingepakt en zoals altijd weer lekker!

Yessica
30 mei 2021

Het eten was erg lekker. Spareribs heel mals vandaag. Helaas waren ze iets vergeten maar dit hebben ze netjes opgelost dus vandaar 5 sterren.

henny van eggelen
30 mei 2021

Het leek wel alsof de spareribs waren gekookt. De kwaliteit is echt niet meer als weleer. Heel jammer.

Christian Maas
24 mei 2021

We hadden honger, dus naar de Bengel. Lekkere spare ribs en uitermate voldoende cajun frietjes. Uiteraard de salades erbij. Bij 1 salade hadden we een extra bezoeker in de vorm van een klein kevertje. Deze had nog niet heel veel van de salade gegeten dus er was nog genoeg over. De kever is wel vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Na het eten miste ik de salmiak lollie wel een beetje.

Angelique
24 mei 2021

Afgehaald in Nuenen en in Geldrop opgegeten. Was nog goed warm. Overheerlijke spareribs. Bavette heel mals.

Anoniem
23 mei 2021

Vandaag wat minder als de andere keren.

M. Donker
23 mei 2021

Het was prima verzorgd,en het smaakte uitstekend. Een volgende keer bij bestelling graag minder frietjes,was voor 2 personen heel erg veel. Top!!!.

Mw
23 mei 2021

Goed verzorgd !

Jirka
23 mei 2021

Lekker as always, warm en prima. A treat!

Demy
22 mei 2021

Super eten , optijd klaar!

jos
22 mei 2021

Lekker en perfect verzorgd zoals eigenlijk altijd.

Sander
20 mei 2021

De frietjes waren helaas slap. verder vertrouwd Bengel.

G.
17 mei 2021

Heerlijk, warm en goed, zoals altijd!

Van den Berg
15 mei 2021

Zoals we gewend zijn was alles goed verzorgd, wederom heerlijk gegeten

Irene
14 mei 2021

Super lekkere spareribs met lekker veel vlees. Ook de salade is altijd heerlijk met die spekjes erbij.

Fam. van Os
14 mei 2021

Meer dan voldoende geleverd (grote porties). Klaar op afgesproken tijd. Kwaliteit uitstekend.

Anita en Ben
13 mei 2021

Prima op tijd, heerlijk gegeten zoals altijd, alleen de komkommer mag wat kleiner😘

Hannie ter Haar
12 mei 2021

Wij hebben lekker gegeten, het was heel goed.

A.Rijk
12 mei 2021

Goed verzorgd, goed warm, meer dan genoeg en heel erg lekker!

Cris
10 mei 2021
Jos v m
9 mei 2021

Goed verzorgd goed kwaliteit

ruud
9 mei 2021

Tijdsplanning, Kwaliteit en hoeveelheid prima. Goed verzorgd en heerlijk gegeten.Tip.:sladressing wel/niet optie, of los bijleveren.

Ries
9 mei 2021

Goede constante kwaliteit. Nu twee keer ossehaas besteld en die was goed!

Carina
9 mei 2021

Het waren heerlijke spareribs.

Bastiaans
9 mei 2021

Was goed alleen hadden we geen cajun friet erbij maar wel besteld. Jammer

Bjorn
9 mei 2021

Allerbeste spareribs ooit gegeten. Afhalen perfect geregeld.

R.Knook
8 mei 2021

Is gewoon zeer goed en blijft goed iedere keer weer

Jansen
7 mei 2021

Nog steeds de plaats waar ze de beste spareribs klaarmaken.

Marja
6 mei 2021

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en smaakvol. TOP

Lorainne Florance
6 mei 2021

2x big bengel burger. Uitstekend.

Oscar
4 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Rooijakkers
3 mei 2021

Was goed, precies zoals je in t restaurant eet, ook goed warm!

Suzanne
2 mei 2021

Het was weer hartstikke lekker, veel en goed verzorgd

Cor Lambregts
2 mei 2021

Afhalen ging bijzonder vlot. Niet hoeven te wachten. Eten was goed warm en lekker van smaak. Wij komen zeker een keer terug. Hopelijk gaat het restaurant weer snel open.

Yvonne
29 april 2021

Was heerlijk!

Vd Linden
29 april 2021

Lekker eten. Helaas alleen cajun frietjes gekregen terwijl we gewoon + cajun besteld hadden

Aniek
28 april 2021
Claudia Renders
28 april 2021

Heerlijk eten, netjes verpakt voor afhalen en ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca vriendelijk en vrolijk personeel! Gun jullie een hele goede zomer!

Ad
28 april 2021

Eten is heel lekker en netjes verzorgd.

Karel
27 april 2021

Alles zoals verwacht....!

Marc
27 april 2021

Precies op tijd klaar en wederom erg lekker. Vooral de beenham en de pittige spareribs zijn aan te raden.

Niki
27 april 2021

Helaas was de hamburger van de truffelburger veel te lang gebakken en leek het een beetje op een schoenzool, echt sund van het vlees. Ook de welbekende cajun frietjes waren erg slap. (wellicht lastig met afhalen om ze goed te houden). Jammer maar helaas niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Jaap
27 april 2021

Alles smaakte prima, perfect op tijd klaar voor afhalen

Theo
27 april 2021

Spareribs en friet waren lekker. De salade was niet zo geweldig. Veel groen, weinig tomaat etc en zeer weinig dressing.

Daniel
27 april 2021
Muijs
27 april 2021

Kip saté besteld varkens gekregen gebeld maar helaas werd het in twijfel getrokken vond dat we niet zo netjes te woord gestaan werden

Anoniem
21 april 2021
Klerkx
19 april 2021

Oa spare ribs besteld, vielen zo van t bot... zo mals, heerlijke frietjes erbij, kortom super lekker, goed verpakt ... dus nog warm.. voldoende en goed gegeten

Tilly van Rossum
18 april 2021

Helaas was het 1 1/2 sliptong. 1 tong heerlijk gebakken en mals vlees. De andere was heel erg klein en droog. Prijs/kwaliteit was hierdoor slecht. Ook de zalm was droog. Kipsate en truffelburger waren prima.

Johan
16 april 2021
Helen Weber
15 april 2021

Heerlijke spareribs

Ad
11 april 2021

Op tijd, makkelijk te bestellen, frites was wat slap,

Erwin
11 april 2021

Net zo lekker als altijd 👍🏻

Roelofs
11 april 2021

1 woord TOP! Snel klaar alles keurig verpakt en het smaakte weer heerlijk 👌👌

Carlijn
11 april 2021
Ben & Anita
9 april 2021

Heerlijke spare-ribs zoals altijd!!!

T van Mierlo
8 april 2021

Jammer dat je de friet niet kunt vervangen door gebakken aardappels en gezien "onze"reistijd was de temperatuur van het eten op het nippertje.

Will Groothuizen
7 april 2021

We hebben dit voor de tweede x geprobeerd , vonden het slecht sparreribs niet de kwaliteit van vroeger , we hadden pikant en zoet geen verschil geen smaak er aan , salades met 1 druppel saus erin , sorry veelste duur 60.00 (ik weet het is Corona tijd ) maar hou je kwaliteit goed dat de porties kleiner zijn is begrijpelijk , gr will

Marja
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Alles zag er goed uit en was prima op temperatuur.

Eric
5 april 2021

Lekker vers gamaakt voor take- away! Super tevreden over de bengel Nuenen!

Femke
5 april 2021
Alice
4 april 2021

Heerlijk gegeten, voor ons allemaal iets te zout.

Fam lenders
4 april 2021

Was weer lekker

Nicklas
4 april 2021

Zeer goed t afhalen Spareribs net zo heerlijk als in t restaurant 👌👍👍👍🥳

Victor
3 april 2021
H. Appelhof
3 april 2021

Over het algemeen was het goed verzorgd. Een kant tekening de frietjes vonden we matig

Christy
2 april 2021

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd stond eten klaar. Vlees was lekker mals. Voor herhaling vatbaar.

Bono
30 maart 2021

Helaas was onze bestelde biefstuk erg verbrand toen we thuis aankwamen. Echter is het eten normaal prima!

Piet
28 maart 2021

Weer super lekker

Claassens
28 maart 2021

Wederom fantastisch...😋

R.Knook
27 maart 2021

Zoals altijd was gewoon hartstikke Goed niks op aan te merken

Moot
25 maart 2021

Was heerlijk en precies op tijd klaar

Zijlstra
24 maart 2021

Prima kwaliteit lekker gegeten. Alleen de frietjes wat slap.

Piet
23 maart 2021

Op de afgesproken tijd op gaan halen. Alles stond al netjes klaar en het was goed verpakt zodat het warm blijft. Want ik moet 30 min rijden en bij thuiskomst was alles nog goed warm. En het smaakte uiteraard weer super goed. Super goed restaurant kom hier al jaren.

Ad van der Ende
23 maart 2021

Goed verzorgd. Mooi verpakt. Lekker eten.

Sonja Putman
22 maart 2021

De spareribs waren zoals altijd heerlijk en er zat flinke portie heerlijke cajun friet bij. Ik had de mix 1 stuk spareribs was warm ander was afgekoeld ondanks dat ik 5 min te vroeg kwam ophalen.

De vries
22 maart 2021

Was weer super lekker!!!

Termeulen
22 maart 2021

Was super lekker en veel. Dank je wel.

Van den Berg
21 maart 2021

Prima zoals altijd, alleen helaas maar 4x salade, en voor 6 personen eten besteld. Maar dat is geen commentaar verder hoor!! Contact hierover is niet nodig, volgende keer hopelijk weer voor ieder een salade. Succes, en tot onze volgende bestelling!

Bernd Evers
21 maart 2021

Vertrouwde kwaliteit, zoals altijd 👍

A.Bouwer
21 maart 2021

Alles mooi op tijd, en we hebben met zijn vieren lekker gegeten.

L.v.S
20 maart 2021
Anouk
20 maart 2021

Heerlijk gegeten! Alles was nog goed warm en smaakte zoals we gewend zijn van de Bengel

Vd velden
20 maart 2021

Weer top.

Anita en Ben
20 maart 2021

Super!!!!!

Fam. van den Boomen
19 maart 2021

De spareribs waren heerlijk en vooral ruim gemarineerd,dit was ooit anders,maar nu perfect!Voldoende frietjes erbij en personeel zoals altijd weer supervriendelijk!

Quakka
16 maart 2021
Ine
14 maart 2021

Héérlijk gegeten! Ga zo door :p

Eva
14 maart 2021

Heerlijke malse spareribs, vlees Giel van het bot af, erg lekker! Ook meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Fam lenders
13 maart 2021

Weer perfect !!! Van Nuenen terug naar Helmond en nog goed warm .

Gert-Jan
13 maart 2021

Bijna perfect geregeld, moest 5 minuten wachten. Eten was helemaal tot in de puntjes geregeld. Maar in het restaurant is het wel gezelliger en milieuvriendelijker. Er is behoorlijk veel verpakkingsafval.

Susanne
11 maart 2021

Het was erg goed,

Vd kerkhof
10 maart 2021

Goede service en thuis nog steeds lekker warm. Heerlijk gegeten

Dekker
9 maart 2021

Was weer prima, voor herhaling vatbaar

Veldhuis
9 maart 2021

Hele lekkere dressing!

Mo
9 maart 2021

Prijs/kwaliteit is top

Kevin
7 maart 2021
Nellie kliebisch
7 maart 2021

T was weer heerlijk!!!!!

Nine
6 maart 2021

Echt top!!

Miranda
6 maart 2021

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar .

Bono
6 maart 2021

Voor de beste spareribs moet je zeker bij de Bengel zijn!

Hoof
5 maart 2021

Snelle service , goed geregeld!

Janneke
4 maart 2021

Heerlijk om de spareribs van de Bengel thuis te eten! Precies hetzelfde als in het restaurant. Je krijgt er genoeg frietjes en sausjes bij! Zelfs een bakje met de welbekende salade! Zeker een aanrader!

Hilda Premsela
1 maart 2021

Idee voor de maaltijdsalade: sla en dressing en warme kiprepen alle 3 apart verpakken, want nu was de sla nat en zompig en daardoor leek er minder sla in de schotel te zitten! Toch hebben we allemaal heerlijk gegeten!!!

Wil
1 maart 2021
Jolanda
28 februari 2021

Heerlijk gegeten, Erg lekker, En ruim voldoende frites.

Piet Sweere
28 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten

GB
28 februari 2021

Was heerlijk zoals gewoonlijk.

gerrie van de ven
28 februari 2021
Rj
28 februari 2021

De spareribs waren erg lekker en meer dan genoeg . Echt een aanrader.

Judith
27 februari 2021

Dit keer was het top, genoeg kip in de maaltijdsalade dus prijs kwaliteit super en ook de spareribs waren heerlijk en voldoende.

Paul
27 februari 2021

Altijd weer subliem lekkere spareribs!

van Sebille
27 februari 2021

Zoals altijd super lekker. Miste wel de sausjes en 1 salade. Maar op de kwaliteit is niks aan te merken, heerlijk.

Fien Roefs
26 februari 2021

Super lekker Goed warm alleen weinig frietjes😏

karen lenders
25 februari 2021

super altijd perfect en warm en wij komen uit helmond

Iris
25 februari 2021

Spade-ribs weer super mals en lekker. Wel tikje te zout naar onze smaak. Helaas blijf ik de frites niet zo goed vinden, maar daar eet ik sowieso niet veel van. Brood was weer super lekker en de kruidenboter nog steeds de beste die ik ken van welk restaurant dan ook. Service ook altijd goed. Dus ben dik tevreden.

John
25 februari 2021

Gewoon goed👌

Jack Stax
25 februari 2021

Lekker, ruim voldoende en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Nikki
24 februari 2021
Blokdijk
24 februari 2021

Goed, op tijd en lekker.

E.P.Koks
22 februari 2021

Als vanouds prima verzorgde maaltijden, correct verpakt en op tijd gereed. Aanbevolen!

Hans Wage
22 februari 2021

Het was wederom uitstekend. Enorm bedankt voor het heerlijke eten.

Judith
20 februari 2021

Het was weer heerlijk! Weer genoten van de lekkerste spareribs van Nederland. Zelfs mijn partner die niet van kluiven houdt heeft heerlijk genoten omdat ze gewoon van het bod afvallen. Zou wel leuk zijn om een kortingsactie in te zetten

Fam. van den Boomen
20 februari 2021

De spareribs waren deze keer nòg lekkerder dan anders!Personeel zoals altijd weer erg vriendelijk en ondanks dat we nog een eindje moesten rijden was alles nog goed warm!

Van zanten
19 februari 2021
gerard
17 februari 2021

was erg lekker

Yvonne
17 februari 2021

Het eten was top!! Bedankt

Patricia
16 februari 2021

Het was erg lekker. Het enigste wat een beetje tegen viel was de mixed grill. In verhouding met het overige wat wij besteld hadden was dat weinig. Verder heeft het ons goed gesmaakt.

E.P.Koks
15 februari 2021

Voortreffelijke spareribs keurig verpakt en op tijd gereed. Zelfs het verzoek om een extra bakje salade werd zonder meer ingewilligd. Prima service!

Inge
15 februari 2021

Het eten was natuurlijk weer lekker, zoals wij dat gewend zijn van de bengel. Naar mijn idee waren de toetjes wel aan de kleine kant i.v.m. normaal in het restaurant. Verder waren wij tevreden. Mooie roos gekregen voor valentijnsdag. Bedankt!

van zeeland
15 februari 2021

goed verzorgd. Lekker. kwalitatief goed. en ruim voldoende

Nellissen
14 februari 2021

Perfect! Heerlijk gegeten

R.Knook
14 februari 2021

Jammer dat we niet in het Restaurant kunnen zitten maar afhalen is een goed alternatief en blijft goed en Lekker

Renting
13 februari 2021

Makkelijke website goed eten

Stacy
13 februari 2021

De ribben waren niet zoals we gewend waren, Een portie was koud een portie was warm. En taai vlees. Pasta was prima

Lisanne
13 februari 2021

Super lekker eten weer. Heerlijke friet, lekker spiezen. Wij bestellen altijd in Veldhoven omdat we daar zelf wonen, maar als we bij onze vrienden in Nuenen zijn bestellen we hier.

Linda
13 februari 2021

Grote porties, alles nog lekker warm en goed op smaak. Snelle service en vriendelijk personeel. Was super!

Martine
12 februari 2021

Vanavond hebben we twee Salades de Bengel besteld. Een tijdje terug ook, toen vonden we het al minder, maar vanavond was echt niet lekker. De salade was doordrenkt in dressing, veel minder sla ook dan normaal. Maar vooral de kip was echt niet lekker. Hele gekke elastiek-achtige structuur. Ik vind €17 euro voor een relatief simpele salade al aan de prijs, maar nu heb ik mijn eten weggegooid en dat is echt zonde. 2 sterren ipv 1 omdat het eten wel goed op temperatuur was en we deze kwaliteit normaliter niet van de Bengel gewend zijn.

Dani Beyens
12 februari 2021

Top service Super lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar

Lenders
12 februari 2021

Weer heerlijk. Mooi optijd klaar en goed warm bij thuiskomst in helmond

Van den Berg
11 februari 2021

Prima! Dik tevreden, heerlijk genoten van ons verjaardags diner....missen thuis alleen het vuurwerk fontein haha. Sterkte, hou nog ff vol, en hopelijk weer tot in het restaurant 🍀

Trees
8 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, super goed en netjes verpakt en zeker voldoende friet en saus.

Ilona
6 februari 2021

Heerlijk gegeten! Maaltijd was nog goed warm en smaakte als vanouds!!

Mark van Diessen
5 februari 2021

Complimenten aan de keuken en de vriendelijke ontvangt van de ober ...elke keer maar weer maken jullie er een waar feest van in mijn mond !! Petje af en een fijn weekend gewenst

Bas
4 februari 2021

Eten was weer uitstekend. Helaas alleen bakje mayonaise vergeten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tot de volgende keer

Sylvia
2 februari 2021

Lekker gegeten!

Ruud
2 februari 2021

De salade wordt er heel lekker mee. Kan het iedereen aanbevelen. Gebruikt het al jaren. Mijn dochter ging het altijd halen. De Bengeldressing is een schot in de roos. De service was/is 100% eigenlijk meer.

Farla
2 februari 2021

Spareribs oke. Frites erbij was oudbakken.

W. Fekken
1 februari 2021

Beste, Was goed/prima maar te weinig frites, had nog erbij vermeld grote porties frites jammer.

Suraya
1 februari 2021

Lekker gegeten Vanuit Nuenen naar helmond Biefstuk was nog warm en rood. Goed te doen Wel eerst biefstuk gegeten dan pas voorgerecht

Koelink
1 februari 2021

De frites leek meerdere keren gebakken. Verder was alles prima.

**
1 februari 2021

Het was weer heerlijk

Marloes
31 januari 2021

Netjes ingepakt eten was lekker. Alleen jammer dat de frietjes zo slap zijn.

Bart
31 januari 2021

Heerlijk gegeten deze avond. Het was ruim voldoende en misschien zelfs wel te veel. De sparibs smaakten erg goed. Altijd lekker als het vlees bijna van het bot valt.

Toos vd Broek
31 januari 2021

Is altijd lekker en goed.

Frans
31 januari 2021

- door overmacht? (veel bestellingen tegelijk, zo te zien) iets later dan besteld klaar - spareribs niet pittig zoals besteld

Jose
30 januari 2021

Het was heerlijk,goede service.

G Raessens
30 januari 2021
Bart Strik
29 januari 2021

Geen betere spareribs als bij de Bengel!

Alex
29 januari 2021

Natuurlijk is De Bengel geen sterrenrestaurant, maar de spareribs... daar kan niets tegenop. Wederom heerlijk gaar, heerlijk gemarineerd met een simpele, maar smaakvolle salade erbij. Cajun frites met mayo en knoflooksaus erbij en het was een top maaltijd!

Anne
28 januari 2021

Wij hebben vanavond de spareribs gegeten. Complimenten voor de chefkok, we hebben heerlijk zitten smullen!

E.P.Koks
25 januari 2021

Prima verzorgd en op tijd gereedstaande smakelijke maaltijd.

Rutger Maters
25 januari 2021

Eten was weer prima zoals altijd. Echter het ophalen niet. Veel mensen met verschillende ophaal tijden door elkaar in de rij. Dit gaf commentaar en onduidelijkheid. Veel mensen stonden in de kou buiten lang te wachten. Ik vond het niet zo erg, maar deel even de situatie zodat jullie er mogelijk iets mee kunnen...

Erwin
25 januari 2021

Iedereen heeft lekker gegeten. Alleen de spareribs waren niet wat we gewend zijn. Ze waren heerlijk gaar, vielen van het bot,top. Maar normaal zijn ze gelakt ofzo met zoete lak, nu was het echt alleen de spareribs zonder de lak en das duidelijk anders wel lekker, maar valt wel tegen

Albert
24 januari 2021

Voor de 3de keer dit weekend weer perfect

Caroline
24 januari 2021

Vidspotje in de folie zag er zeer onsmakelijk uit. Het leek net een grote plas braaksel. Het oog wil ook wat. Smaak oke. Frietjes heel droog. Spare ribs waren lekker.

Albert
24 januari 2021

Was weer perfect tot vanavond

Linda
24 januari 2021

Super lekkervlees, goed warm en meer dan voldoende. Ook lekkere salade en friet, nog knapperig thuis. Vriendelijk personeel en afhaal gaat super georganiseerd.

Albert Bastiaans
23 januari 2021

Was oke

Monique
22 januari 2021

Lekker! Prijs kwaliteit en hoeveelheid top

van Thiel
18 januari 2021

was prima, smaakte lekker, en lekkere salade ook. was prima verzorgd

van Weert
17 januari 2021

Super!

Mpp
17 januari 2021
Han
17 januari 2021
Esther
16 januari 2021

Heerlijke spareribs! En ook veel! Was top!

R.Knook
16 januari 2021

Niks om op aan te merken gewoon hartstikke Goed en Lekker zoals altijd

Jean van de Sande
14 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Savonije
14 januari 2021

Zeer tevreden. De bestelling was precies zoals gewenst klaar gemaakt en het eten was perfect. Kan geen verbeter punten opnoemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Riny van Rooij
11 januari 2021

Perfecte afhaalservice! Een gescheiden in- en uitgang en mogelijkheid om de handen te ontsmetten bij de ingang. De bestelling stond precies op tijd klaar en keurig ingepakt. Na het zeggen van mijn naam en controle van de bestelling stond ik binnen een halve minuut weer buiten.

Judith
10 januari 2021

Het was weer heerlijk, jammer dat de horeca nog niet open mag maar afhalen is een geweldige oplossing. De maaltijdsalade vind ik eerlijk gezegd wel wat prijzig want sla is niet echt duur en kip is ook niet het duurste vlees.

Dekker
10 januari 2021

Gewoon fantastisch, op tijd klaar en het smaakte heerlijk en goede en duidelijke instructies m.b.t. de Covid19 maatregelen. Blijft een echte aanrader

Dirk-Jan
10 januari 2021

Makkelijk te bestellen online en het staat precies optijd klaar en het smaakt heerlijk

Mieke paymans
10 januari 2021

Zoals altijd ... HEERLIJK niks veranderen

Claassens
10 januari 2021

Was heerlijk maar de botjes kreeg ik er nu moeilijker uit het vlees...vorige keren vielen ze er zo uit....maar was weer lekker

Reijnders
10 januari 2021

Lekker gegeten, goed verzorgd, stond op de afgesproken tijd klaar.

Roos
10 januari 2021
Brian
9 januari 2021

Burger was weer eens zeer goed. Snitzel was te lang gebakken en daarom wat hard. We komen al jaren bij de bengel. Fijn restaurant. Maar de kwaliteit is niet constant. Het is alsof er elke keer net 1 ding niet goed is. Jammer.