Beoordelingen van De Bengel Nuenen Nuenen

Recente recensies

5.0
Mulders
vandaag

Bestelling was 20 min te laat Was al bijna koud en was omgevallen in de tas zodat de saus van de salade in de tas lag En heel gek de kruidenboter was helemaal gesmolten. Misschien een idee om met de auto te bezorgen of een goed verwarmde fietstas Zal niet niet snel meer laten bezorgen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Bruijnis
gisteren
Elly Ringeling
gisteren

Saté was niet meer warm en hebben opnieuw warmgemaakt. Ook de frites was ook niet meer helemaal warm. De appelmoes bij het kids menu ontbrak. De kwaliteit van het eten was prima het smaakte heerlijk.

R. C. Rutgers
gisteren

Werkelijk net zo goed als in het restaurant zelf, spare ribs zo mals dat het vlees zo van het bot valt. Cajun frietjes ook heerlijk maar iets te grote portie voor 1, daarin tegen is de portie groenten wat krap, zeker voor de prijs. Al met al wel heerlijk gegeten, bezorging perfect op tijd, vriendelijke, vrolijke berzorgster en het eten was nog goed heet.

Dirk-Jan
3 december 2021
Dave Schönhoff
3 december 2021

Ik had verwacht dat we het thuis nog moesten afmaken. Nu kregen we het voorgerecht en het hoofdgerecht wat al klaar was. De carpaccio was heerlijk, maar de ossenhaas was nog rauw van binnen, de frites waren slap en lauw. We vonden de prijs ook veel te hoog. We moesten hetzelfde betalen als in het restaurant, je mag dan wel verwachten dat het beter is. Echt weg gegooid geld. Voor ons geen afhalen meer bij de Bengel.

Bittner
3 december 2021

Jammer dat het bijna koud was…

Raymond
2 december 2021
Maykel spooren
29 november 2021

Spareribs zowel zoet als pittig een dikke voldoende, helaas de mixed grill voor de 2de keer dit jaar een grote teleurstelling. wij zijn anders gewend van de Bengel..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
27 november 2021

Lekker gegeten. Eten was warm. Ik wist niet dat er standaard een salade bij zat, dus nog los besteld. Achteraf niet nodig geweest (dit stond niet op de site erbij vermeld) Hele goede service. Kunt beter bellen en bestellen dan via de site, dan heb je een ander ‘tijdslot’

Laura
27 november 2021

Ik had onder andere een maaltijd salade besteld met brood, maar kreeg het brood er niet bij. Voor een salade van 17 euro verwacht je wel dat het gewoon compleet is. Eten is prima lekker verder, al kan de friet wel beter.

fam van Eijndhoven
25 november 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Nellie kliebisch
21 november 2021

T was heerlijk, maar dat is t altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans van Eijck
21 november 2021

Het eten was precies op tijd gereed en we hebben echt heerlijk gegeten. Het was zelfs te veel terwijl we toch stevige eters zijn, daar werden we de volgende dag weer blij van.

Yessica
21 november 2021

Het was weer heerlijk! Geen idee of er iets veranderd is, het laatste half jaar? Maar het eten lijkt echt van betere kwaliteit.

Pieter D te N
21 november 2021

Stond op de aangesproken tijd klaar, thuis uitpakken en eten. Prima en voldoende.

Christy
13 november 2021

De hamburger en salades zijn echt geweldig. Een aanrader. Service is perfect. Geen lange wachttijden, zeer vriendelijk ontvangst.

Marina
13 november 2021

Snelle en perfecte vriendelijke service

Jaap Jansen
8 november 2021

Alles netjes op tijd klaar, nog goed warm en prima van smaak. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.P.Koks
1 november 2021

Ondanks de vele geslaagde bestellingen nu een minpuntje. De frites waren slap en niet vers en de spekjes in de salade waren veel te hard. De spareribs waren als vanouds prima. Normaal gesproken goede beoordelingen, maar een keertje kritiek moet kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wijnja
25 oktober 2021
Koen Theunissen
24 oktober 2021

Zoals altijd heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
18 oktober 2021

De spareribs waren lekker maar lauw en de friet was slap en koud. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte Boeijen
15 oktober 2021

Bestelling afgehaald maar was niet compleet Erg jammer je kunt dan wel bellen dat je wat mist en dan later ophalen maar dan is de rest van je eten koud dus das geen optie

Yessica
13 oktober 2021

Voor het eerst in langere tijd was het eten echt weer lekker, als vanouds. Spareribs waren heerlijk mals en ook de bijgerechten waren top.

M. van den Berg
11 oktober 2021

Bestelling gedaan via Internet en ook meteen via Internet betaald. Toen ik met de bestelling naar buiten liep, kwam een medewerker achter me aan of ik wel betaald had. Ik voel me daardoor te kijk gezet, alsof ik wegloop zonder te betalen. Er werd daarna niets meer gezegd, ook geen sorry, alleen de vrouw die de bestelling aan mij gaf knikte bij de deur dat het goed was. Geen leuke ervaring

Mark
1 oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten, en het was precies op tijd klaar na de bestelling online.. Tot de volgende keer ,vele tevreden klanten groetjes van ons!!

PB
17 september 2021

Het was weer super! De lekkerste spareribs ooit! En fijne service.

Kok
30 augustus 2021

Biefstuk met pepersaus: biefstuk belachelijk klein stukje vlees, zijn dit alle voorgaande keren zowel in het restaurant als bij afhalen heel anders gewend. Saté: ook hier weinig vlees ondanks de bestelde extra spies. Vlees bestond voornamelijk uit te kleine stukjes. Kortom helaas teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy Tullemans
25 augustus 2021

Wij bestellen regelmatig bij de Bengel en dit is tot nu toe altijd goed gegaan. Helaas vandaag niet. Verkeerde saus meegeleverd en de bestelling van friet en cajun friet was ook verkeerd. Veel cajunfriet besteld en weinig gekregen, weinig gewone friet besteld en veel gekregen. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed.

Claudia
11 augustus 2021

Losse bavette was goed, lekker mals. Mixed grill was veel te lang gegaard, elk stukje vlees was taai en droog. Heeft niet gesmaakt helaas.

Martens
11 augustus 2021

Heerlijk eten en goed verzorgd!

94917EFI
9 augustus 2021

Deze keer hadden we pech denk ik. Er zat zand in de salade, waardoor we één salade niet verder hebben opgegeten. De frietjes waren zo doorbakken dat ze voor het overgrote deel helemaal droog en knapperig waren. We kregen één klein schaaltje mayonaise voor drie personen. Het vlees van de mixed gril was te erg doorbakken. De spareribs daarentegen “subliem”. Normaal gesproken zijn we bijzonder tevreden en ik kan me voorstellen dat door het tekort in de horeca dit het gevolg is…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimmy
9 augustus 2021

Saté Bengel en Saté kip, erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
6 augustus 2021

Lekker eten, nog lekker warm. Gerechten waren voldoende, goed van smaak. Enkel de frietjes waren wat minder lekker.

YvN
1 augustus 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette van Beers
26 juli 2021

Jammer dat de frietjes niet krokant en ECHT warm zijn

Irene
25 juli 2021

Hele lekkere, malse spareribs. De hoeveelheid friet mag wel wat minder zijn. Deze zijn ook heel lekker en een heerlijke salade met spekjes erbij.

Fam van den oetelaar
24 juli 2021

Eten besteld en afgehaald Heerlijk gegeten! Top! Alleen het toetje viel tegen, helaas de vorige keer ook al! Kleine hoeveelheid en geen slagroom, wat je wel krijgt als je gewoon in het restaurant eet!

Hellen Wasser
18 juli 2021

Saté was aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wijkhuizen
18 juli 2021

prima geregeld. op tijd klaar. goede kwaliteit

Moniek
18 juli 2021

Het eten smaakte heerlijk! Alleen mistte we het een en ander. De verassingen van de kindermenu's de appelmoes dus teleurgestelde kinderen 😏 de servetten en de vochtige doekjes bij de spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
14 juli 2021

Zat een flinke pees in dr biefstuk

Judith
4 juli 2021

We bestellen regelmatig bij de bengel maar het lijkt of de portie halve spareribs steeds kleiner wordt, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Knook
4 juli 2021

Wat moet ik nog zeggen , iets wat gewoon Goed is kun je toch Niet slecht beoordelen , De Bengel is altijd constante kwaliteit Gewoon Goed en kei lekker

Thijssen
27 juni 2021

De maaltijdsalade met kip viel erg tegen. De sla was nat en doordrenkt van de saus en dressing en hierdoor was het meer een papje. De overige gerechten waren zoals gewoonlijk heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
21 juni 2021

Op tijd klaar en nog warm als je thuis aan komt! Was bovendien heerlijk!

Lorenzo Van stiphout
20 juni 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Driessen
19 juni 2021

Was perfect

Frank
19 juni 2021
Bart
17 juni 2021

Het vlees was allemaal wel ok maar de friet is echt slappe hap. Kruiding is leuk maar als de friet zelf slappe hap is, is dat een domper. Friet hoort knapperig van buiten en zacht van binnen te zijn.

Jackvdoetelaar
16 juni 2021

Alles goed en lekker

R.Knook
12 juni 2021

Wat moet ik nog zeggen gewoon kei goed en kei lekker zoals het hoort , zoals altijd

Frans
11 juni 2021

Vijf verschillende gerechten afgehaald. Vijf keer zeer goed. Met name Bavette, beenham en scholfilet echt top. Alles exact op tijd klaar. Ruime frites bijgevoegd. Dankjewel, ga zo door

Coolen
7 juni 2021

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martens
4 juni 2021

Goed verzorgd , goed ingepakt en zoals altijd weer lekker!

Yessica
30 mei 2021

Het eten was erg lekker. Spareribs heel mals vandaag. Helaas waren ze iets vergeten maar dit hebben ze netjes opgelost dus vandaar 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henny van eggelen
30 mei 2021

Het leek wel alsof de spareribs waren gekookt. De kwaliteit is echt niet meer als weleer. Heel jammer.

Christian Maas
24 mei 2021

We hadden honger, dus naar de Bengel. Lekkere spare ribs en uitermate voldoende cajun frietjes. Uiteraard de salades erbij. Bij 1 salade hadden we een extra bezoeker in de vorm van een klein kevertje. Deze had nog niet heel veel van de salade gegeten dus er was nog genoeg over. De kever is wel vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Na het eten miste ik de salmiak lollie wel een beetje.

Angelique
24 mei 2021

Afgehaald in Nuenen en in Geldrop opgegeten. Was nog goed warm. Overheerlijke spareribs. Bavette heel mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 mei 2021

Vandaag wat minder als de andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Donker
23 mei 2021

Het was prima verzorgd,en het smaakte uitstekend. Een volgende keer bij bestelling graag minder frietjes,was voor 2 personen heel erg veel. Top!!!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw
23 mei 2021

Goed verzorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jirka
23 mei 2021

Lekker as always, warm en prima. A treat!

Demy
22 mei 2021

Super eten , optijd klaar!

jos
22 mei 2021

Lekker en perfect verzorgd zoals eigenlijk altijd.

Sander
20 mei 2021

De frietjes waren helaas slap. verder vertrouwd Bengel.

G.
17 mei 2021

Heerlijk, warm en goed, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Berg
15 mei 2021

Zoals we gewend zijn was alles goed verzorgd, wederom heerlijk gegeten

Irene
14 mei 2021

Super lekkere spareribs met lekker veel vlees. Ook de salade is altijd heerlijk met die spekjes erbij.

Fam. van Os
14 mei 2021

Meer dan voldoende geleverd (grote porties). Klaar op afgesproken tijd. Kwaliteit uitstekend.

Anita en Ben
13 mei 2021

Prima op tijd, heerlijk gegeten zoals altijd, alleen de komkommer mag wat kleiner😘

Hannie ter Haar
12 mei 2021

Wij hebben lekker gegeten, het was heel goed.

A.Rijk
12 mei 2021

Goed verzorgd, goed warm, meer dan genoeg en heel erg lekker!

Cris
10 mei 2021
Jos v m
9 mei 2021

Goed verzorgd goed kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ruud
9 mei 2021

Tijdsplanning, Kwaliteit en hoeveelheid prima. Goed verzorgd en heerlijk gegeten.Tip.:sladressing wel/niet optie, of los bijleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ries
9 mei 2021

Goede constante kwaliteit. Nu twee keer ossehaas besteld en die was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carina
9 mei 2021

Het waren heerlijke spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaans
9 mei 2021

Was goed alleen hadden we geen cajun friet erbij maar wel besteld. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
9 mei 2021

Allerbeste spareribs ooit gegeten. Afhalen perfect geregeld.

R.Knook
8 mei 2021

Is gewoon zeer goed en blijft goed iedere keer weer

Jansen
7 mei 2021

Nog steeds de plaats waar ze de beste spareribs klaarmaken.

Marja
6 mei 2021

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en smaakvol. TOP

Lorainne Florance
6 mei 2021

2x big bengel burger. Uitstekend.

Oscar
4 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rooijakkers
3 mei 2021

Was goed, precies zoals je in t restaurant eet, ook goed warm!

Suzanne
2 mei 2021

Het was weer hartstikke lekker, veel en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Lambregts
2 mei 2021

Afhalen ging bijzonder vlot. Niet hoeven te wachten. Eten was goed warm en lekker van smaak. Wij komen zeker een keer terug. Hopelijk gaat het restaurant weer snel open.

Yvonne
29 april 2021

Was heerlijk!

Vd Linden
29 april 2021

Lekker eten. Helaas alleen cajun frietjes gekregen terwijl we gewoon + cajun besteld hadden

Aniek
28 april 2021
Claudia Renders
28 april 2021

Heerlijk eten, netjes verpakt voor afhalen en ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca vriendelijk en vrolijk personeel! Gun jullie een hele goede zomer!

Ad
28 april 2021

Eten is heel lekker en netjes verzorgd.

Karel
27 april 2021

Alles zoals verwacht....!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
27 april 2021

Precies op tijd klaar en wederom erg lekker. Vooral de beenham en de pittige spareribs zijn aan te raden.

Niki
27 april 2021

Helaas was de hamburger van de truffelburger veel te lang gebakken en leek het een beetje op een schoenzool, echt sund van het vlees. Ook de welbekende cajun frietjes waren erg slap. (wellicht lastig met afhalen om ze goed te houden). Jammer maar helaas niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Jaap
27 april 2021

Alles smaakte prima, perfect op tijd klaar voor afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
27 april 2021

Spareribs en friet waren lekker. De salade was niet zo geweldig. Veel groen, weinig tomaat etc en zeer weinig dressing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
27 april 2021
Muijs
27 april 2021

Kip saté besteld varkens gekregen gebeld maar helaas werd het in twijfel getrokken vond dat we niet zo netjes te woord gestaan werden

Anoniem
21 april 2021
Klerkx
19 april 2021

Oa spare ribs besteld, vielen zo van t bot... zo mals, heerlijke frietjes erbij, kortom super lekker, goed verpakt ... dus nog warm.. voldoende en goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tilly van Rossum
18 april 2021

Helaas was het 1 1/2 sliptong. 1 tong heerlijk gebakken en mals vlees. De andere was heel erg klein en droog. Prijs/kwaliteit was hierdoor slecht. Ook de zalm was droog. Kipsate en truffelburger waren prima.

Johan
16 april 2021
Helen Weber
15 april 2021

Heerlijke spareribs

Ad
11 april 2021

Op tijd, makkelijk te bestellen, frites was wat slap,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
11 april 2021

Net zo lekker als altijd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelofs
11 april 2021

1 woord TOP! Snel klaar alles keurig verpakt en het smaakte weer heerlijk 👌👌

Carlijn
11 april 2021
Ben & Anita
9 april 2021

Heerlijke spare-ribs zoals altijd!!!

T van Mierlo
8 april 2021

Jammer dat je de friet niet kunt vervangen door gebakken aardappels en gezien "onze"reistijd was de temperatuur van het eten op het nippertje.

Will Groothuizen
7 april 2021

We hebben dit voor de tweede x geprobeerd , vonden het slecht sparreribs niet de kwaliteit van vroeger , we hadden pikant en zoet geen verschil geen smaak er aan , salades met 1 druppel saus erin , sorry veelste duur 60.00 (ik weet het is Corona tijd ) maar hou je kwaliteit goed dat de porties kleiner zijn is begrijpelijk , gr will

Marja
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Alles zag er goed uit en was prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
5 april 2021

Lekker vers gamaakt voor take- away! Super tevreden over de bengel Nuenen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
5 april 2021
Alice
4 april 2021

Heerlijk gegeten, voor ons allemaal iets te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam lenders
4 april 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicklas
4 april 2021

Zeer goed t afhalen Spareribs net zo heerlijk als in t restaurant 👌👍👍👍🥳

Victor
3 april 2021
H. Appelhof
3 april 2021

Over het algemeen was het goed verzorgd. Een kant tekening de frietjes vonden we matig

Christy
2 april 2021

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd stond eten klaar. Vlees was lekker mals. Voor herhaling vatbaar.

Bono
30 maart 2021

Helaas was onze bestelde biefstuk erg verbrand toen we thuis aankwamen. Echter is het eten normaal prima!

Piet
28 maart 2021

Weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claassens
28 maart 2021

Wederom fantastisch...😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Knook
27 maart 2021

Zoals altijd was gewoon hartstikke Goed niks op aan te merken

Moot
25 maart 2021

Was heerlijk en precies op tijd klaar

Zijlstra
24 maart 2021

Prima kwaliteit lekker gegeten. Alleen de frietjes wat slap.

Piet
23 maart 2021

Op de afgesproken tijd op gaan halen. Alles stond al netjes klaar en het was goed verpakt zodat het warm blijft. Want ik moet 30 min rijden en bij thuiskomst was alles nog goed warm. En het smaakte uiteraard weer super goed. Super goed restaurant kom hier al jaren.

Ad van der Ende
23 maart 2021

Goed verzorgd. Mooi verpakt. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja Putman
22 maart 2021

De spareribs waren zoals altijd heerlijk en er zat flinke portie heerlijke cajun friet bij. Ik had de mix 1 stuk spareribs was warm ander was afgekoeld ondanks dat ik 5 min te vroeg kwam ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
22 maart 2021

Was weer super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Termeulen
22 maart 2021

Was super lekker en veel. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Berg
21 maart 2021

Prima zoals altijd, alleen helaas maar 4x salade, en voor 6 personen eten besteld. Maar dat is geen commentaar verder hoor!! Contact hierover is niet nodig, volgende keer hopelijk weer voor ieder een salade. Succes, en tot onze volgende bestelling!

Bernd Evers
21 maart 2021

Vertrouwde kwaliteit, zoals altijd 👍

A.Bouwer
21 maart 2021

Alles mooi op tijd, en we hebben met zijn vieren lekker gegeten.

L.v.S
20 maart 2021
Anouk
20 maart 2021

Heerlijk gegeten! Alles was nog goed warm en smaakte zoals we gewend zijn van de Bengel

Vd velden
20 maart 2021

Weer top.

Anita en Ben
20 maart 2021

Super!!!!!

Fam. van den Boomen
19 maart 2021

De spareribs waren heerlijk en vooral ruim gemarineerd,dit was ooit anders,maar nu perfect!Voldoende frietjes erbij en personeel zoals altijd weer supervriendelijk!

Quakka
16 maart 2021
Ine
14 maart 2021

Héérlijk gegeten! Ga zo door :p

Eva
14 maart 2021

Heerlijke malse spareribs, vlees Giel van het bot af, erg lekker! Ook meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Fam lenders
13 maart 2021

Weer perfect !!! Van Nuenen terug naar Helmond en nog goed warm .

Gert-Jan
13 maart 2021

Bijna perfect geregeld, moest 5 minuten wachten. Eten was helemaal tot in de puntjes geregeld. Maar in het restaurant is het wel gezelliger en milieuvriendelijker. Er is behoorlijk veel verpakkingsafval.

Susanne
11 maart 2021

Het was erg goed,

Vd kerkhof
10 maart 2021

Goede service en thuis nog steeds lekker warm. Heerlijk gegeten

Dekker
9 maart 2021

Was weer prima, voor herhaling vatbaar

Veldhuis
9 maart 2021

Hele lekkere dressing!

Mo
9 maart 2021

Prijs/kwaliteit is top

Kevin
7 maart 2021
Nellie kliebisch
7 maart 2021

T was weer heerlijk!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nine
6 maart 2021

Echt top!!

Miranda
6 maart 2021

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar .

Bono
6 maart 2021

Voor de beste spareribs moet je zeker bij de Bengel zijn!

Hoof
5 maart 2021

Snelle service , goed geregeld!

Janneke
4 maart 2021

Heerlijk om de spareribs van de Bengel thuis te eten! Precies hetzelfde als in het restaurant. Je krijgt er genoeg frietjes en sausjes bij! Zelfs een bakje met de welbekende salade! Zeker een aanrader!

Hilda Premsela
1 maart 2021

Idee voor de maaltijdsalade: sla en dressing en warme kiprepen alle 3 apart verpakken, want nu was de sla nat en zompig en daardoor leek er minder sla in de schotel te zitten! Toch hebben we allemaal heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
1 maart 2021
Jolanda
28 februari 2021

Heerlijk gegeten, Erg lekker, En ruim voldoende frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet Sweere
28 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GB
28 februari 2021

Was heerlijk zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerrie van de ven
28 februari 2021
Rj
28 februari 2021

De spareribs waren erg lekker en meer dan genoeg . Echt een aanrader.

Judith
27 februari 2021

Dit keer was het top, genoeg kip in de maaltijdsalade dus prijs kwaliteit super en ook de spareribs waren heerlijk en voldoende.

Paul
27 februari 2021

Altijd weer subliem lekkere spareribs!

van Sebille
27 februari 2021

Zoals altijd super lekker. Miste wel de sausjes en 1 salade. Maar op de kwaliteit is niks aan te merken, heerlijk.

Fien Roefs
26 februari 2021

Super lekker Goed warm alleen weinig frietjes😏

karen lenders
25 februari 2021

super altijd perfect en warm en wij komen uit helmond

Iris
25 februari 2021

Spade-ribs weer super mals en lekker. Wel tikje te zout naar onze smaak. Helaas blijf ik de frites niet zo goed vinden, maar daar eet ik sowieso niet veel van. Brood was weer super lekker en de kruidenboter nog steeds de beste die ik ken van welk restaurant dan ook. Service ook altijd goed. Dus ben dik tevreden.

John
25 februari 2021

Gewoon goed👌

Jack Stax
25 februari 2021

Lekker, ruim voldoende en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Nikki
24 februari 2021
Blokdijk
24 februari 2021

Goed, op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.P.Koks
22 februari 2021

Als vanouds prima verzorgde maaltijden, correct verpakt en op tijd gereed. Aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Wage
22 februari 2021

Het was wederom uitstekend. Enorm bedankt voor het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
20 februari 2021

Het was weer heerlijk! Weer genoten van de lekkerste spareribs van Nederland. Zelfs mijn partner die niet van kluiven houdt heeft heerlijk genoten omdat ze gewoon van het bod afvallen. Zou wel leuk zijn om een kortingsactie in te zetten

Fam. van den Boomen
20 februari 2021

De spareribs waren deze keer nòg lekkerder dan anders!Personeel zoals altijd weer erg vriendelijk en ondanks dat we nog een eindje moesten rijden was alles nog goed warm!

Van zanten
19 februari 2021
gerard
17 februari 2021

was erg lekker

Yvonne
17 februari 2021

Het eten was top!! Bedankt

Patricia
16 februari 2021

Het was erg lekker. Het enigste wat een beetje tegen viel was de mixed grill. In verhouding met het overige wat wij besteld hadden was dat weinig. Verder heeft het ons goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.P.Koks
15 februari 2021

Voortreffelijke spareribs keurig verpakt en op tijd gereed. Zelfs het verzoek om een extra bakje salade werd zonder meer ingewilligd. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
15 februari 2021

Het eten was natuurlijk weer lekker, zoals wij dat gewend zijn van de bengel. Naar mijn idee waren de toetjes wel aan de kleine kant i.v.m. normaal in het restaurant. Verder waren wij tevreden. Mooie roos gekregen voor valentijnsdag. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van zeeland
15 februari 2021

goed verzorgd. Lekker. kwalitatief goed. en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nellissen
14 februari 2021

Perfect! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Knook
14 februari 2021

Jammer dat we niet in het Restaurant kunnen zitten maar afhalen is een goed alternatief en blijft goed en Lekker

Renting
13 februari 2021

Makkelijke website goed eten

Stacy
13 februari 2021

De ribben waren niet zoals we gewend waren, Een portie was koud een portie was warm. En taai vlees. Pasta was prima

Lisanne
13 februari 2021

Super lekker eten weer. Heerlijke friet, lekker spiezen. Wij bestellen altijd in Veldhoven omdat we daar zelf wonen, maar als we bij onze vrienden in Nuenen zijn bestellen we hier.

Linda
13 februari 2021

Grote porties, alles nog lekker warm en goed op smaak. Snelle service en vriendelijk personeel. Was super!

Martine
12 februari 2021

Vanavond hebben we twee Salades de Bengel besteld. Een tijdje terug ook, toen vonden we het al minder, maar vanavond was echt niet lekker. De salade was doordrenkt in dressing, veel minder sla ook dan normaal. Maar vooral de kip was echt niet lekker. Hele gekke elastiek-achtige structuur. Ik vind €17 euro voor een relatief simpele salade al aan de prijs, maar nu heb ik mijn eten weggegooid en dat is echt zonde. 2 sterren ipv 1 omdat het eten wel goed op temperatuur was en we deze kwaliteit normaliter niet van de Bengel gewend zijn.

Dani Beyens
12 februari 2021

Top service Super lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar

Lenders
12 februari 2021

Weer heerlijk. Mooi optijd klaar en goed warm bij thuiskomst in helmond

Van den Berg
11 februari 2021

Prima! Dik tevreden, heerlijk genoten van ons verjaardags diner....missen thuis alleen het vuurwerk fontein haha. Sterkte, hou nog ff vol, en hopelijk weer tot in het restaurant 🍀

Trees
8 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, super goed en netjes verpakt en zeker voldoende friet en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
6 februari 2021

Heerlijk gegeten! Maaltijd was nog goed warm en smaakte als vanouds!!

Mark van Diessen
5 februari 2021

Complimenten aan de keuken en de vriendelijke ontvangt van de ober ...elke keer maar weer maken jullie er een waar feest van in mijn mond !! Petje af en een fijn weekend gewenst

Bas
4 februari 2021

Eten was weer uitstekend. Helaas alleen bakje mayonaise vergeten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tot de volgende keer

Sylvia
2 februari 2021

Lekker gegeten!

Ruud
2 februari 2021

De salade wordt er heel lekker mee. Kan het iedereen aanbevelen. Gebruikt het al jaren. Mijn dochter ging het altijd halen. De Bengeldressing is een schot in de roos. De service was/is 100% eigenlijk meer.

Farla
2 februari 2021

Spareribs oke. Frites erbij was oudbakken.

W. Fekken
1 februari 2021

Beste, Was goed/prima maar te weinig frites, had nog erbij vermeld grote porties frites jammer.

Suraya
1 februari 2021

Lekker gegeten Vanuit Nuenen naar helmond Biefstuk was nog warm en rood. Goed te doen Wel eerst biefstuk gegeten dan pas voorgerecht

Koelink
1 februari 2021

De frites leek meerdere keren gebakken. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

**
1 februari 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
31 januari 2021

Netjes ingepakt eten was lekker. Alleen jammer dat de frietjes zo slap zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
31 januari 2021

Heerlijk gegeten deze avond. Het was ruim voldoende en misschien zelfs wel te veel. De sparibs smaakten erg goed. Altijd lekker als het vlees bijna van het bot valt.

Toos vd Broek
31 januari 2021

Is altijd lekker en goed.

Frans
31 januari 2021

- door overmacht? (veel bestellingen tegelijk, zo te zien) iets later dan besteld klaar - spareribs niet pittig zoals besteld

Jose
30 januari 2021

Het was heerlijk,goede service.

G Raessens
30 januari 2021
Bart Strik
29 januari 2021

Geen betere spareribs als bij de Bengel!

Alex
29 januari 2021

Natuurlijk is De Bengel geen sterrenrestaurant, maar de spareribs... daar kan niets tegenop. Wederom heerlijk gaar, heerlijk gemarineerd met een simpele, maar smaakvolle salade erbij. Cajun frites met mayo en knoflooksaus erbij en het was een top maaltijd!

Anne
28 januari 2021

Wij hebben vanavond de spareribs gegeten. Complimenten voor de chefkok, we hebben heerlijk zitten smullen!

E.P.Koks
25 januari 2021

Prima verzorgd en op tijd gereedstaande smakelijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger Maters
25 januari 2021

Eten was weer prima zoals altijd. Echter het ophalen niet. Veel mensen met verschillende ophaal tijden door elkaar in de rij. Dit gaf commentaar en onduidelijkheid. Veel mensen stonden in de kou buiten lang te wachten. Ik vond het niet zo erg, maar deel even de situatie zodat jullie er mogelijk iets mee kunnen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
25 januari 2021

Iedereen heeft lekker gegeten. Alleen de spareribs waren niet wat we gewend zijn. Ze waren heerlijk gaar, vielen van het bot,top. Maar normaal zijn ze gelakt ofzo met zoete lak, nu was het echt alleen de spareribs zonder de lak en das duidelijk anders wel lekker, maar valt wel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
24 januari 2021

Voor de 3de keer dit weekend weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
24 januari 2021

Vidspotje in de folie zag er zeer onsmakelijk uit. Het leek net een grote plas braaksel. Het oog wil ook wat. Smaak oke. Frietjes heel droog. Spare ribs waren lekker.

Albert
24 januari 2021

Was weer perfect tot vanavond

Linda
24 januari 2021

Super lekkervlees, goed warm en meer dan voldoende. Ook lekkere salade en friet, nog knapperig thuis. Vriendelijk personeel en afhaal gaat super georganiseerd.

Albert Bastiaans
23 januari 2021

Was oke

Monique
22 januari 2021

Lekker! Prijs kwaliteit en hoeveelheid top

van Thiel
18 januari 2021

was prima, smaakte lekker, en lekkere salade ook. was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Weert
17 januari 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mpp
17 januari 2021
Han
17 januari 2021
Esther
16 januari 2021

Heerlijke spareribs! En ook veel! Was top!

R.Knook
16 januari 2021

Niks om op aan te merken gewoon hartstikke Goed en Lekker zoals altijd

Jean van de Sande
14 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Savonije
14 januari 2021

Zeer tevreden. De bestelling was precies zoals gewenst klaar gemaakt en het eten was perfect. Kan geen verbeter punten opnoemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Riny van Rooij
11 januari 2021

Perfecte afhaalservice! Een gescheiden in- en uitgang en mogelijkheid om de handen te ontsmetten bij de ingang. De bestelling stond precies op tijd klaar en keurig ingepakt. Na het zeggen van mijn naam en controle van de bestelling stond ik binnen een halve minuut weer buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
10 januari 2021

Het was weer heerlijk, jammer dat de horeca nog niet open mag maar afhalen is een geweldige oplossing. De maaltijdsalade vind ik eerlijk gezegd wel wat prijzig want sla is niet echt duur en kip is ook niet het duurste vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
10 januari 2021

Gewoon fantastisch, op tijd klaar en het smaakte heerlijk en goede en duidelijke instructies m.b.t. de Covid19 maatregelen. Blijft een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk-Jan
10 januari 2021

Makkelijk te bestellen online en het staat precies optijd klaar en het smaakt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke paymans
10 januari 2021

Zoals altijd ... HEERLIJK niks veranderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claassens
10 januari 2021

Was heerlijk maar de botjes kreeg ik er nu moeilijker uit het vlees...vorige keren vielen ze er zo uit....maar was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijnders
10 januari 2021

Lekker gegeten, goed verzorgd, stond op de afgesproken tijd klaar.

Roos
10 januari 2021
Brian
9 januari 2021

Burger was weer eens zeer goed. Snitzel was te lang gebakken en daarom wat hard. We komen al jaren bij de bengel. Fijn restaurant. Maar de kwaliteit is niet constant. Het is alsof er elke keer net 1 ding niet goed is. Jammer.

Fam lenders
9 januari 2021

Was weer perfect. Optijd klaar. Terug rijden naar helmond en nog goed warm. Top

femke kemps
8 januari 2021

Wij misten de spekjes in een van onze salades helaas. Voor de rest was het heerlijk!

W. Verhagen
8 januari 2021

De gerechten waren lekker en ruim voldoende

Angel
7 januari 2021

We hebben genoten van al het lekkers! Fijn dat wel het gevoel van ‘uiteten’ thuis hebben kunnen ervaren. Bedankt Bengel!

janneke
4 januari 2021

vispannetje was erg lekker erg veel frites, dat hoeft niet zoveel hamburger ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
4 januari 2021

Weer een genot om van de gerechten thuis te genieten. Bestellen:top, Ophalen stipt op tijd klaar: top. Porties zeer ruim: top. Het moet nog even zo....maar ga zo door. Jullie doen het perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
4 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten thuis en toch bij de Bengel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Wage
3 januari 2020

Het was zoals altijd lekker alleen was het niet erg warm dat was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Blokdijk
3 januari 2020

Erg goed geregeld, zeer tevreden en zeer lekker eten.

Peter Klarenbeek
3 januari 2020

Kwaliteit super. Grote porties, netjes verpakt. Een aanrader.

Henk-Martijn
2 januari 2020

Heerlijke bengel burger gegeten! De friet erbij was wederom top! Geen slappe hap maar gewoon lekker zoals we gewend zijn! Ook prima rekening gehouden met de corona maatregelen.

Hans
2 januari 2020

Alle was lekker en voldoende qua hoeveelheid hebben er met z'n drieën van genoten. Alleen de saus bij e ossenhaas was veel te zout. Dat is het enkele kritiekpuntje, voor de rest prima; 9

Wim van de Ven
2 januari 2020

Zeer goed, smaakvol ondanks dat het thuis opgegeten moest worden, verder was alles, zelfs de biefstuk zeer mals. Dit gaan we meer doen ook zonder corona.

Frans
1 januari 2020

Spareribs was ietwat aangebrand, ten koste van de smaak die anders altijd zo goed was.

Willian
1 januari 2020

Super lekker gegeten, zosls altijd!!

Yvonne
1 januari 2020

Lekker gegeten. Moet wel zeggen dat de spareribs, (zoet) waar de Bengel in mijn ogen toch bekend om staat de laatste tijd minder zijn. Ik had daarom al voor mezelf biefstuk besteld maar de 2 jongens toch spareribs. Minder zoet als anders, wel mals zoals gewoonlijk maar de smaak is niet meer hetzelfde.

Charley
30 december 2020

Normaal altijd alles super lekker! Maar nu waren de spareribs anders als normaal. En we hadden cajun frietjes besteld maar we kregen normale friet

Aikoji
29 december 2020
Renée de Bruijn- Lippinkhof
28 december 2020

Smaak was heerlijk. Wel erg veel. Hebben bijna alle friet en het brood weg gegooid, zonde want ook de frietjes waren echt top. Misschien is een indicatie erbij zetten van hoe groot een kleine of normale portie spareribs is een idee? Dan hadden we waarschijnlijk vier kleine porties besteld en minder eten hoeven verspillen.

Melanie
28 december 2020

1 woord: heerlijk!

Jos
28 december 2020

Lekker, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oortwijn
27 december 2020

5 sterren omdat ik te vroeg was en bestelling snel werd klaargemaakt, eten was net zo lekker als wanneer we het eten in restaurant. Dus het afhalen doet geen afbreuk aan kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claassens
27 december 2020

Het was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjan Markgraaff
27 december 2020

Alles netjes verpakt. Hartstikke lekker. Voor herhaling vatbaar.

Danny
27 december 2020

Zoals we gewend zijn is het eten van de Bengel altijd goed. Na een keer uitgeweken te zijn naar de vestiging Nuenen viel het ons op dat de sausjes voor de frietjes er niet bij zaten en het speeltje bij het kindermenu helaas ook niet. Verder alles helemaal top!

Timmermans
27 december 2020

Prima verzorgt. Goed bevallen, wij gaan zeker vaker afhalen.

Marja
26 december 2020

Het eten was heerlijk. Goed warm en perfect op tijd. Top. Een aanrader

Fam lenders
26 december 2020

Vanuit helmond bestelt. Kwam daar en alles stond optijd klaar. Nog goed warm bij thuiskomst. En zoals altijd was het weer heerlijk. Wij gaan zeker ipv daar eten nog eens bestellen. Was echt super lekker

Helen
25 december 2020
Jorieke
23 december 2020

Was weer super lekker! En zeer duidelijk en makkelijk bestellen/ophalen.

Geelen
22 december 2020

De spareribs en frites waren goed. De varkenshaas met champignons, spekjes en ui iets minder. Was niet echt warm en de uitjes een beetje aangebrand.

Steven van Rooij
21 december 2020

Spareribs waren weer goed, thx!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vromen
19 december 2020
Vlot
19 december 2020

Zoals altijd.. super goed. Van alles zat er genoeg bij. Optijd klaar, na binnen, tassen pakken en naar huis. Bedankt voor de aardigheidjes voor de kinderen

Raymond
13 december 2020

Alles stond klaar toen we de bestelling op kwamen halen en eenmaal thuis ook nog steeds goed warm. Wederom lekker gegeten

Eric
12 december 2020

4 hoofdgerechten besteld. Super lekker en nog erg warm bij het afhalen. Incl. de salades en sauzen waren precies goed! Zeker een aanrader in deze gekke tijd ;)

Ms
12 december 2020

Prima voor elkaar! 😊

Judith
12 december 2020

We hebben weer enorm genoten van de overheerlijke spareribs .Komen zelf uit eindhoven maar bestellen regelmatig bij de bengel in nuenen omdat je er zo makkelijk voor de deur kan parkeren. Bij bestellen online kun je actiecode invullen zou leuk zijn als die er zijn. Zoals bv een stempelkaart bij iedere bestelling een stempel en bij volle kaart korting op bestelling .We zijn blij dat ondanks dat de horeca dicht is je toch gewoon heerlijk kan genieten van jullie overheerlijke gerechten .

Imara
9 december 2020

Vandaag 2 biefstukken besteld. Deze waren perfect gebakken! We hebben erg genoten. Echte aanrader.

Carin
7 december 2020

Alles prima geregeld en alles was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doorakkers
6 december 2020

Vega tortilla prima en erg lekker. Schnitzels waren te krokant gebakken...

Sanne
6 december 2020

Heel fijn geholpen voor mijn sinterklaas cadeau!

Reactie van De Bengel Nuenen

Hoi Sanne, fijn om te horen. Is de verrassing goed gelukt?

Onno V
5 december 2020

Lekkere spareribs maaltijd gegeten. Alles was bij thuiskomen nog warm, ook de frietjes. Verse salade en spareribs zo los van het been

Sandra
4 december 2020

Net zo lekker als altijd. Netjes geregeld met Corona.

Dirk-Jan
4 december 2020
J. Bijsterbosch
30 november 2020

Er was iets fout gegaan bij de bestelling. Dit is heel netjes door de Bengel opgelost. Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar online en hopelijk ook weer in restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaans
29 november 2020

Perfect alles goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mireille Wouters
21 november 2020

Eten was erg lekker, alleen de biefstuk was niet mals en soms taai en de kruideboter zat er niet bij.

Swinkels
19 november 2020

Lekker gegeten. Goed verzorgd!

Lorenzo
19 november 2020

Was weer lekker

Hans Wage
19 november 2020

Het was wederom uitstekend. Perfect op tijd klaar en volledig aan de verwachting voldaan. Bedankt!

Finn
17 november 2020

Ready in 20 mins, quick pick up. And good food! Recommended!!!

E.P.Koks
16 november 2020

De bestelling stond keurig verpakt en op tijd klaar. Prima verzorgde en lekkere maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Donker
16 november 2020

Weer heerlijk gegeten. Was alleen heel veel friet. Mag de volgende keer de helft minder. Verder heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WH
15 november 2020

Goed verzorgd. Heerlijk gegeten en super leuk kado bij de kidsbox.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Van Deursen
15 november 2020

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
14 november 2020

Keurig optijd stond het klaar, goed verpakt en echt heel lekker. Voor herhaling vatbaar!

Dvdo
14 november 2020

Bestelling stond op tijd klaar en het eten was goed op temperatuur en lekker👍

Dominic
12 november 2020

Top kwaliteit en heerlijk eten!

Ilse
12 november 2020
Arno
9 november 2020

Was lekker en genoeg

Heidi van Gerwen
8 november 2020

Super lekker! Goed verzorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
8 november 2020

Heerlijk gegeten en snelle service! Wij zijn vaste klant!

Monique
8 november 2020

lekkerrrr....

Willian v melis
7 november 2020

Het eten was heerlijk. Niks op aan te merken. Top!!

Mariska
7 november 2020

Heerlijk gegeten, alles goed en zeer netjes verpakt. Het enige wat ik raar vind is dat ik 0.25 cent transactiekosten moet betalen.( online besteld en gelijk betaald) Als ik in het restaurant pin betaal ik toch ook geen kosten.

Jolande Verguld
6 november 2020

De schnitzel was prima. De spareribs waren erg vet. Als ik in het restaurant had gezeten, had ik ze teruggestuurd naar de keuken.

M.El Gamal
6 november 2020
Tom
4 november 2020

De sfeer die er normaal in het restaurant heerst kan De Bengel nu helaas niet bieden, maar de kwaliteit van het eten is prima. Wat jammer is van afhalen, is dat het hoofdgerecht al behoorlijk afgekoeld is als je een stukje moet rijden en rustig je voorgerecht wilt opeten, maar ook daar kan De Bengel niks aan doen. Lekker gegeten!

Ine
4 november 2020

Het was héérlijk.

kortmann
3 november 2020

Uitstekend geregeld en goed gegeten

Jaap
2 november 2020
Lonneke
1 november 2020
Lies
1 november 2020

Eten was lekker, de porties meer dan genoeg. Wel vind ik het afhaal eten matig gepresenteerd. Mix grill: 4 stukjes kaal vlees in een te grote doos. Wel goed dat sauzen en frites apart verpakt zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coolen
1 november 2020
Dielissen
1 november 2020

Heerlijk gegeten Kregen erg veel Zeker voor herhaling vatbaar

Tiffany
28 oktober 2020

Lekker eten, een top service.

Margot
27 oktober 2020

Erg goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eding
26 oktober 2020

Genoten van de heerlijke spareribs. De beste die er zijn! Ruime portie en de bestelling stond mooi op tijd klaar.

Bert
26 oktober 2020

Aanrader om ook on lonen te bestellen. Website goed overzichtelijk, snel te bestellen. Keurig op tijd klaar en thuis nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten, we hadden de bavette en ossenhaas. Was perfect bereidt en nog mooi medium rare bij thuiskomt. Complimenten!

Marian Jager
24 oktober 2020

Erg lekker, goed verpakt, lekker warm, ruim voldoende - heerlijk gegeten!

Dirk-Jan
24 oktober 2020

Erg lekker gegeten! De spareribs vielen zo van het bot af!

Floor Mulder
23 oktober 2020

Was super lekker :)

Ruben
22 oktober 2020

Erg lekker en precies op tijd klaar. Doen we binnenkort weer.

Jack Stax
21 oktober 2020

Lekker gegeten, op afgesproken tijd klaar en de porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Crista Valster
18 oktober 2020

Wij hadden een uiensoep en een truffel burger bestelt. We vonden dat we weinig soep hadden gekregen voor het geld maar daarin tegen heel veel friet. Dat was jammer. Maar de smaak was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
18 oktober 2020

Prima eten zoals ook in t restaurant gewend. Alles zit goed en apart verpakt. Prima om af te halen op deze manier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
18 oktober 2020

Gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Berg
18 oktober 2020

Prima gegeten, alles volgens afspraak. Alles op temperatuur ontvangen. 1 minpuntje wat onze beleving is, ook al met eerdere afhaal...de prijzen. Jammer dat ze gelijk zijn al in de Bengel zelf. We halen af, dus, we hoeven niet mede te betalen aan personeel kosten, energie kosten, ...dus een 10% korting op afhaal zou op zijn plaats zijn.

Jorieke
17 oktober 2020
Nancy
16 oktober 2020

Gewoon heerlijk! Afhalen is een prima alternatief...... als het restaurant dicht is 😔

Anna
16 oktober 2020
Wil
16 oktober 2020

Uitstekend! Nu voor de 6de of 7de keer besteld en het eten is altijd goed verpakt en heeft dezelfde kwaliteit als in het restaurant zelf. Echt een aanrader!

Dennis
15 oktober 2020

Zoals gewent de ouderwetse kwaliteid

Westerterp
11 oktober 2020

Zoals altijd goed klaargemaakt en lekker warm. En frites in overvloed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette van Beers
11 oktober 2020

De sliptongetjes waren erg hard, een gedeelte was niet te eten. Verder zat er geen appelmoes bij de kindermenu’s. De friet valt wel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claassens
10 oktober 2020

Was weer heerlijk...zoals altyd... Tot de volgende keer

P van de Laar
5 oktober 2020
Jaap Jansen
5 oktober 2020

Alles keurig op tijd klaar voor het afhalen, goed verwarmd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.P.Koks
5 oktober 2020

Prima kwaliteit en de bestelling was keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Knook
5 oktober 2020

Niks mis mee de Bengel altijd goed of dat afhaalt of je in Restaurant zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
3 oktober 2020

We vonden de hamburger maar erg ‘kaal’. Alleen een beetje saus en verder niets.

Mark
3 oktober 2020

Ik heb eten afgehaald en was klaar op afgesproken tijdstip. Thuis alles nog warm en goede kwaliteit. Mals vlees, verse salade en de lekkerste cajun friet met ruime hoeveelheid sausjes.

Ama
25 september 2020
Finn
24 september 2020

Great service as always! Very flexible to fix a mistake I had made when making the order online.

Oelewapper
11 september 2020

Net als altijd ok.

I. van der Werp
10 september 2020

Het was weer super lekker !! Spare-ribs weer super lekker, en ook het stokbrood met kruidenboter is zoooo lekker. Enige wat ik minder vond is de friet. Maar dat is misschien een kwestie van smaak.

Miranda
10 september 2020

De friet was zompig, omdat alles in een grote zak was gedaan. We wonen op 5 minuten rijden van het restaurant dus degenen die verder weg wonen hebben helemaal kleffe prut. De kenmerkende Bengel kruidenboter zat bij de biefstuk in de warmhouddoos, dus dat was een roodachtige olie die niet te eten was en die we maar weg hebben gemikt. De maaltijdsalade was een stuk kleiner dan in het restaurant en sommige begeleidende saladebakjes hadden geen dressing. Hebben we aangevuld met een dressing die ik zelf snel heb gemaakt. Dreuge slaai knauwen is niet ons ding. Door corona was een bezoekje aan het restaurant voor ons niet mogelijk door verhoogd risico van 3 personen, op mijn feestje, dus dit leek een goede oplossing maar was echt een deceptie. Wilde zelf niet koken, omdat de jarige normaal trakteert op uit eten, maar dit was echt sund van de centen zoals mijn moeder zei. Contact graag via mail of telefonisch pas na 18.00 uur

Dimitri
7 september 2020

Fijn de mogelijkheid te hebben in Coronatijd Om je bestelling digitaal te plaatsen en t betalen. Ook om een tijd van ophalen te kunnen kiezen zodat je niet lang hoeft te wachten op je eten is buitengewoon. En zoals altijd de lekkerste spareribs van Brabant. Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D vd H
25 augustus 2020

Het online kunnen reserveren van een afhaal-tijdstip vind ik ivm corona erg prettig. Desondanks heb ik bijna een kwartier moeten wachten (op 1 maaltijdsalade), waarbij het voor mij helaas onmogelijk was om 1,5 meter afstand te houden tot zowel het personeel als voorbij lopende gasten. Ik had de bestelling graag op het afgesproken tijdstip ontvangen om zo minder risico te lopen op corona (ben risico-patiënt), of ik had even buiten kunnen gaan wachten als mij verteld was dat het even kon duren. Het online bestel-systeem en de beschikbaarheid van handgel vond ik wel erg goed! Bovendien was de maaltijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
22 augustus 2020

Eten lekker zoals altijd! Alleen jammer dat je van je besteltijd nog 25 minuten extra moet wachten in het restaurant.

Jean vd Sande
19 augustus 2020

Heerlijk gegeten!

Sonja Putman-Verlijsdonk
17 augustus 2020

De kwaliteit van de spareribs, cayun frites en Bengelsalade is zoals altijd om je vingers bij af te likken .. helaas waren de porties gisteren een stuk kleiner dan we gewend zijn. Leken wel halve porties...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Knook
15 augustus 2020

Gewoon Goed zoals het is en moet zijn

M vd Laar
14 augustus 2020

Alles netjes verpakt, zeker lekker, en hele vriendelijke bediening.

Mieke Habraken en John vd Wiel (john's kitchen)
2 augustus 2020

helaas niet zo tevreden als anders. Spare ribs waren aan de taaie kant, dus meer dan de helft weggegooid. Friet was enorm slap en slecht gebakken en de hoeveelheid soep voor t bedrag vonden wij ook behoorlijk magertjes. De soep was wel erg goed van smaak!! Het vlees van de mix grill was ook niet waar we op gehoopt hadden / portie klein tav bedrag wat ervoor gevraagd wordt en ook dit aan de taaier kant. Jammer omdat we eigenlijk toch wel met regelmaat bestellen. Zeker voor jullie spare ribs die normaal voortreffelijk zijn! Broodplankje en salade waren super lekker!!! Dus deze keer veel weg moeten gooien door slechtere kwaliteit. Jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Van Maris-Prinssen
1 augustus 2020

Weer genoten van de heerlijke spare-ribs en alles wat er bij hoort. Beslist niet de laatste keer.

cox
31 juli 2020

was zoals altijd gewoon lekker

Krissy
30 juli 2020

Wachten duurde iets langer, verder top geregeld!

M Braspenning
25 juli 2020

Online besteld stond op tijd klaar en net als in het restaurant heerlijk gegeten en voldoende en goed verpakt !

R.Knook
25 juli 2020
Db
19 juli 2020

Vorige keren waren vele malen beter, totaal geen verhouding qua bij gerechten en sausjes. Jammer voor ons laatste keer!

Pruijmboom
12 juli 2020

We hebben weer super geeten Het was weer top

Reindert
7 juli 2020

De Bengel had jarenlang met afstand de beste spareribs, de laatste twee keer smaakte ze toch wat minder. Vlees lijkt wat stugger, niet meer botermals als voorheen. Sla had minder “Bengel dressing” en spekjes en smaakte daardoor ook wat saai. Verder was de bestelling in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dennis
6 juli 2020

eten was lekker maar verschil tussen normale portie spareribs en een kleine is wel treurig wel geteld 3 botjes voor 5 euro extra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
3 juli 2020

Was wederom prima, warm en heel lekker eten. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo hoort het. Echte aanrader.

David in 't Veld
27 juni 2020

Service was weer prima. De ossenhaasspies helaas wat doorbakken

Jacobs
22 juni 2020

In vergelijking met eten in het restaurant wat wij normaal doen, was de afhaalbengel duur en slordig verpakt. De uiensoep was in verhouding met de tomatensoep veel te duur. De spareribs waren in een bak met twee vakken gepropt, soepbakjes waren niet goed afgesloten. Zonde, voor ons geen afhaalbengel meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.s
21 juni 2020

Altijd hier besteld of gegeten maar denk dat het voor ons toch echt de laatste keer was. Porties worden steeds kleiner en de prijs duurder. De friet was taai en oud.. de kip en varkenshaas droog gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny van Golde
19 juni 2020

Heerlijke spareribs gegeten, alleen was men de salade vergeten erbij te doen. Na telefonisch contact is mij beloofd dat men dit goed maakt bij de volgende bestelling. Ben benieuwd ;-)

Schepers
15 juni 2020

Super lekker gegeten en precies zoals naar verwachtingen! Meer dan voldoende. Enige min punt vind ik dat je precies dezelfde prijs betaald voor het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Struijk
15 juni 2020

Bestellen via internet ging makkelijk en stond klaar op de afgesproken tijd. Het eten watvuk had besteld was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toine
14 juni 2020

Prima maaltijd opgehaald. Leuke attentie bij het linkermenu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oscar
14 juni 2020

Was weer super lekker. Stond op tijd klaar kon alles meteen mee naar huis nemen. Top!

Koen
14 juni 2020

Weinig dressing op de salade op zn Frans en de sla proefde niet verse. Het lijkt of je bij afhalen net iets minder krijgt dan in het restaurant, terwijl de prijzen wel hetzelfde zijn.

bons
11 juni 2020

keurig verzorgd.

Ton
8 juni 2020

Fantastische service ook bij bestellen en afhalen Lekker eten tegen een schappelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
8 juni 2020

Heerlijk gegeten! Alles voldoende, we kwamen niet te kort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
8 juni 2020

Prima in orde. stond op tijd klaar. Goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
7 juni 2020

Het eten en service was goed! Heel top! Alles was lekker en kreeg er nog vuurwerkje voor in het toetje bij! Voor de jarige top

Jack
5 juni 2020

Mooi op tijd en prima verpakt zodat alles nog lekker warm was toen ik thuis aan kwam. En mmm het was heerlijk.

Jaap
4 juni 2020
Ama
2 juni 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniek
1 juni 2020

We vonden het heel lekker. Opmerking: we hadden onder andere spareribs mix besteld, maar smaakte allemaal zoet. Misschien foutje gemaakt? Dat was jammer, maar kwaliteit eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees van Wijnen
1 juni 2020

Heerlijke gerechten. Grote schnitzels, prachtige gamba’s en een prima mixed grill

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Klarenbeek
31 mei 2020

Kwaliteit is goed. Heb wel een aandachtspunt,we hadden 4 grote portie spare ribs besteld en betaald en hebben 4 kleine Porties mee gekregen. Bij de biefstuk zat geen Cajun friet terwijl die wel besteld was. We komen en bestellen regelmatig bij de Bengel, dit was helaas de eerste keer dat het niet goed gegaan is.

CJ
31 mei 2020
Fransen
30 mei 2020

Prima gegeten, prijs/jkwaliteit gewoon goed. Voor herhaling vatbaar!

Joyce
29 mei 2020

Eten smaakte goed allen jammer dat we cajan frietjes erbij kregen ipv gewone frietjes dat we wel opgegeven hadden. Maar de rest was weer heerlijk

Dekker
28 mei 2020

Het eten was wederom heerlijk, goed verzorgd en op tijd klaar. Enig minpuntje was dat er zo goed als geen dressing op de salades zat. Verder heerlijk gegeten

Ama
28 mei 2020
Jeroen
28 mei 2020

Zoals gewoonlijk, lekker vers, vlees mals en heerlijk gegeten. Stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Als ik dan toch enig puntje van kritiek mag plaatsen, frietjes waren een beetje slap, moet ik wel bij zeggen dat ik nog vanuit Nuenen naar Eindhoven moest rijden. Het was gewoon weer top.

Ad van der Ende
28 mei 2020

De maaltijd salade met kip was niet aantrekkelijk. De sla was verdronken door de ketjap. Beter was het om de sla apart te houden. De hamburger was goed van smaak maar ook hier niets aantrekkelijk. Corona maatregelen juist uitgevoerd!

Bart V
26 mei 2020

Alle sauzen vergeten, jammer eten is altijd erg goed voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank lentjss
26 mei 2020

Andere friet als normaal en bij stokbrood de kruidenboter vergeten ook was de friet slap en het slaatje met nauwelijks dressing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engels
26 mei 2020

We waren zeer tevreden over de gang van zaken,hoe jullie het geregeld hebben in deze Corona tijd.de bestelling was optijd klaar,en was super lekker zoals wij van jullie gewend zijn!hopelijk tot snel in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
24 mei 2020

Het was de 2e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij de Bengel en zeker niet de laatste.Het eten was nog goed heet bij thuiskomst en heerlijk!

Dionne Keeris
24 mei 2020

Perfect, als altijd!

Kees
24 mei 2020

Het was weer super allemaal en kei goed geregeld!!!!

xxx
24 mei 2020

Altijd goed en lekker.

Rien Knook
23 mei 2020

Heb geen toelichting ,was gewoon zoals we gewend zijn van de Bengel zeer Goed en Lekker !!!

Corrie Stienen
22 mei 2020

Was prima geregeld, op afgesproken tijd klaar en weer heel lekker gegeten

Ossel
22 mei 2020

Goed

Toine
22 mei 2020

Lekker gegeten met deze afhaalmaaltijd. Perfect op tijd klaar en nog goed warm bij thuiskomst.

Ans vd Leegte
22 mei 2020

Keurig verzorgd en lekker

Dennis Nieuwenhuis
22 mei 2020
Sandra
21 mei 2020

Heerlijk gegeten 👍

Middeljans
20 mei 2020
Nora
19 mei 2020

Heel erg lekker gegeten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordan
19 mei 2020

Ik was nogal sceptisch bij het afhalen van ‘restaurant’ eten. Maar ik was aangenaam verrast en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
19 mei 2020

Garnalen waren prima. Saté was doorbakken en droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke
19 mei 2020
Dolmans
19 mei 2020

Lekker Goed verpakt prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
19 mei 2020

Net zo lekker als altijd. 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kom thijssen
19 mei 2020

De voorgerechten waren koud. De hoofdgerechten waren niet koud maar ook niet warm. Alleen het kindermenu was echt warm. Heel jammer want wij kwamen graag en vaak afhalen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ossel
18 mei 2020

Nu goed ik extra saus en friet gevraagd de medewerker die niet moeilijk ze zie gewoon om vragen echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde
18 mei 2020

Net zo goed en lekker als eten BIJ de Bengel.Stond precieus op tijd klaar. Prima verzorgd. Aanrader.

E.P.Koks
18 mei 2020

Makkelijk bestellen en betalen. Correct verpakt en de bekende "Bengelkwaliteit".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Wiel
18 mei 2020

Wij bestellen regelmatig bij de bengel in Nuenen het is altijd goed geregeld ook nu tijdens de Carona periode is het super geregeld via De site bestellen vind ik ook een aanrader om zo te laten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
18 mei 2020

Lekker en precies op de juiste tijdstip klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
17 mei 2020

De kip van de salade proefde niet zoals altijd en de frietjes waren ook niet lekker . Het was niet zoals we gewend zijn . Waren oud en niet doorgebakken , alsof ze weer opgewarmd waren

Claassens
17 mei 2020

Wederom was het heerlijk...tot de volgende keer weer...toppers

Kees
17 mei 2020

Was weer top geregeld Bedankt

Aniek
16 mei 2020

Was weer lekker zoals altijd. Goede hoeveelheden en netjes verpakt, zodat de kwaliteit goed blijft

van Hoof
13 mei 2020

Eten was goed, alleen de bestelling was niet goed door gekomen. Voorts ga je ervan uit, dat het de gekruide frites zijn maar dit is niet het geval. Doordat de bestelling niet goed doorkwam, is dit nog tijdig goed gekomen!

kusters
12 mei 2020

We zijn zeer tevreden over onze afhaalmaaltijd van zaterdag 9 mei en we hebben heerlijk genoten van het lekkere eten. Met dank. Gr.

Toine
11 mei 2020

Lekkere afhaalmaaltijd ter ondersteuning van de Nuenense horeca. Leuke roos als surprise voor moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.