Bewertungen von De Bengel Nuenen Nuenen

Neue Beurteilungen

4.0
Adrie Boeijen
15 Juni 2024

Het eten was heel lekker

Bart Strik
9 Mai 2024

Het eten was prima

Steve vlemminx
28 April 2024

De bestelling lag klaar op gekozen tijd. En het was echt heerlijk! Alleen miste ik deze keer de stokbroodjes? Is dat veranderd? Verder super genoten! Complimenten!

Van Asten
24 April 2024

Normaal altijd super lekker de spareribs maar vandaag niet. Ze waren droog, soms te aangebakken(zwart) en de friet was niet warm.

Mariëlle
15 April 2024

Uiensoep totaal niet lekker. Enorm zout met grote stukken ui, lauwwarm. Smaak was echt niet lekker. Bruschetta wel redelijk. Soep ook echt heel erg weinig, zeker gezien de prijs van 7,30. Teleurstellend.

Rob
14 April 2024

Spareribs waren weer heerlijk evenals de cajunfrites. Enige minpuntje vond ik de salade. Die vind ik nog steeds niet lekker.

Kroeze
13 April 2024

Bestelling bleek niet compleet bij thuiskomst, stokbrood met kruidenboter ontbrak

Rien Knook
7 April 2024

Wij zijn mag ik denk ik wel zeggen vaste klanten van de Bengel wij zitten daar wel regelmatig maar we doen de laatste tijd ook veel afhalen bestellen ruim op tijd en afhalen rond etenstijd Zo ook 06-04 Ik had voor 3 menu's besteld om 18.00u. afhalen ingevuld op de site het was keurig op tijd klaar zoals altijd maar tot mijn verbazing miste ik bij thuiskomst 1 menu dus even gebeld kon direct het menu komen ophalen wat ik miste en kreeg tot mijn Vebazing het geld terug van het menu wat ik kwam ophalen Wat een Service Klasse gewoon en het eten is zoals het moet zijn zeer Goed.

Rietberg
7 April 2024

Precies op afgesproken tijd klaar en heerlijk genoten van de spare ribs en saté

N
25 MĂ€rz 2024
Rien Knook
18 MĂ€rz 2024

Zeer Goed zoals altijd nagerecht was iets minder de witte chocomousse was wat waterig en de bruine chocomousse was het net of er klontjes in zaten maar verder was het Prima

Jacqueline Rietberg
18 MĂ€rz 2024

Zou niet weten wat jullie moeten verbeteren alles was wederom heerlijk 👍

Brigitte jacobs
18 MĂ€rz 2024

Helaas duurde het nu wel heel lang. We hadden online besteld maar was niet op afgesproken tijd klaar. Ook over de opmerking bij 1 gerecht is niet gereageerd

Wendy
2 MĂ€rz 2024

Schandalig klein beetje soep voor bijna 6 euro. De kartonnen bekers waarin we de soep al jaren afhalen zijn gehalveerd wat maat betreft en dan zit het ook nog maar half vol. Ik had letterlijk maar 7 eetlepels soep. De groente rommelig in een grote bak. Kortom prijs - kwaliteit- hoeveelheid heel slecht. Zeker niet wat we de voorgaande jaren gewend zijn geweest.

Nina
16 Februar 2024

Het enigste restaurant waar wij gaan eten / eten bestellen. Zo lekker en goed eten!

Frank
3 Februar 2024

Eten was lekker. Goed verzorgd en keurig optijd Aanrader

Brigitte Oomens
28 Januar 2024

Altijd op tijd klaar en het blijft warm in de verpakking die ze gebruiken .

Eric
27 Januar 2024

Niet zoals gebruikelijk helaas. Normaal erg lekker.

Rien Knook
30 Dezember 2023

Het smaakte zoals we gewend zijn hartstikke goed en lekker maar nu had ik toch een minpuntje bij het voorgerecht hadden 2x stokbrood met kruidenboter besteld had wel 2x stokbrood maar miste bij 1 de kruidenboter

Mariëlla van de Laar
21 Dezember 2023

Gewoon lekker zoals altijd bij De Bengel

Rien Knook
20 Dezember 2023

Wat moet ik eigenlijk schrijven prima verzorgd en blijft gewoon altijd zeer goed en lekker ook als je het afhaalt

Rini
10 Dezember 2023
Stan
3 Dezember 2023
Brigitte
3 Dezember 2023

Prima eten en ook goed warm

Nathalie Swinkels
27 November 2023

Smaakte heerlijk, net zoals je bij jullie in restaurant komt eten, niks te klagen hoor !

Hans
25 November 2023

Alles was perfect alleen wel héél erg veel frites, kan me niet voorstellen dat er ergens 2 personen zijn die deze hoeveelheid wel weg kunnen werken...natuurlijk is dit geen geen klacht maar ivm voedselverspilling misschien wel een aandachtspuntje.

Jan van der Putten
25 November 2023

We hadden een heerlijke portie spearribs.

Cor Aarts
18 November 2023

Friet droog en bijna koud en vlees ook

Linssen
12 November 2023

Aard.schijfjes koud en hard, sla vies en oud,spareribs koud.

Sebas
6 November 2023

Was heerlijk ondanks afhalen lekker krokant en warm

Natalie van Elderen
4 November 2023

Helaas niet geleverd gekregen wat we hadden besteld.

Elise
3 November 2023

De Bengel burger was heel goed! De kip maaltijdsalade qua smaak ook maar helaas erg lang gebakken en daardoor taai.

Rien Knook
9 Oktober 2023

Gewoon Goed zoals altijd !!!

Teleurgestelde klant
24 September 2023

Heel teleurstellend. Ik had besteld om het eten om 19:30u af te halen. Om 19:45u was het klaar. Bij weglopen zag ik dat de ‘kinderverassing’ weer ontbrak (de 2 bestellingen hiervoor ook al). Toen ik dit zei kreeg ik meteen 2 dingen mee, dus dat was netjes. Eenmaal thuis merkte ik dat het eten slap en koud was. Spareribs waren gewoon al bijna koud, friet helemaal slap en lauw en tot m’n verbazing waren ze ook de extra spareribs saus (waar we gewoon 2€ voor hebben betaald) weer vergeten. Het enige dat warm was, was de pasta. Ik vermoed dat de spareribs en friet er gewoon al 15 minuten hadden gestaan. Zo slecht en vĂ©Ă©l te duur voor wat de kwaliteit dus vandaag weer was. Er wordt ook zo vaak iets vergeten, is het echt zo moeilijk om gewoon een bon te controleren?!

Nina van den Biggelaar
4 September 2023

Dit is het enigste restaurant waar wij gaan eten/afhalen, echt altijd goed en lekker eten! Super!

Brigitte
28 August 2023

Spareribs zijn super lekker maar lauw als je t haalt voor thuis misschien andere verpakking?

Frank Linssen
27 August 2023

Eten is altijd lekker, echter de sla laat vaak te wensen over als je eten besteld en ophaalt. Vaak zitten er stronkjes (voor ons afvalstukjes) en bruine of verlepte sla tussen

M.donker.
7 August 2023

Heerlijk eten alleen veel te veel frietjes. Moeten de helft weg gooien. Best wel zonde. Verder is het heerlijk vooral de zoete spareribs.

Yessica
28 Juli 2023

Vandaag was het na een aantal tegenvallende bestellingen echt weer als vanouds lekker! De spareribs waren heerlijk, cajun frietjes waren echt perfect en super lekker kruidig en zelfs het slaatje uit was weer top (dit keer wel met dressing).

La Richters
26 Juli 2023

op tijd en goed alleen schitzel te hard gebakken maar ja kan er mee leven.

Cor Aarts
23 Juli 2023

Het was heerlijk en op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar

Goossens
16 Juli 2023

Altijd prima service. Deze keer teleurgesteld in de kwaliteit, we kregen bruin Stokbrood omdat het witte niet leverbaar was. Ook 3x kindermenu besteld van €7,50 pp de hoeveelheid was minimaal, verrassing was vergeten en verkeerde frietjes erbij, hierover meteen gebed met de bengel. Later op de avond nog de verrassing voor de kindjes op kunnen halen en als goedmakertje een dressing gekregen. Netjes opgelost, maar wel jammer en niet zoals we gewend zijn van de bengel. De volgende keer gaan we weer in het restaurant zelf eten zodat we (mocht er iets misgaan) het direct kunnen oplossen 🙂.

Rien Knook
3 Juli 2023

Zoals altijd Hartstikke goed en lekker of dat we het komen halen of in het restaurant eten blijft constant kwaliteit Zeer Goed

Eric Stevenz
30 Juni 2023

Super lekker maar ook Superrrrr service om ze eens te bezorgen als je echt niet kunt. Thanks team Bengel Nuenen đŸŸ

Mirelle de greef
29 Juni 2023

Altijd lekker om bij jullie te eten, of dit nou in het restaurant is, of afhalen en thuis eten Het is altijd top!!

Roy
25 Juni 2023

Spareribs besteld om af te halen. Stonden netjes op het tijdstip klaar en waren weer heerlijk mals! Bedankt!

Kees van Wijnen
2 Juni 2023

De biefstuk was veel te doorbakken was net een schoenzool en ook de Schnitzel was donkerbruin en te lang gebakken. Ik ben dit niet gend van jullie. Jammer
.volgende keer beter

Geert Bons
22 Mai 2023

perfect geregeld, was alleen niet druk terwijl wij lang moesten wachten om de bestelling op te kunnen halen

Lonneke
14 Mai 2023

Optijd klaar en het was weer heerlijk!

Denise christina
7 Mai 2023

Spareribs waren heerlijk en het was meer dan voldoende. Helaas zat er over de salade geen dressing (en dat is juist waarom we hem altijd zo lekker vinden)

Robbert-Jan
7 Mai 2023

Ossenhaas was aan de kleine kant (voor de prijs) De nieuwe papieren bakjes die lijken vocht op te nemen, geeft (voor mijn gevoel) smaak af naar het eten. Kwaliteit was goed en alles smaakte goed.

Ilse
6 Mai 2023

Helemaal top, super lekker als altijd

Goossens
3 Mai 2023

Heerlijke spareribs gegeten. Ze waren wel wat lauw van temperatuur helaas. Smaak en hoeveelheid waren prima

Hanneke Suters
28 April 2023

Het eten was aan de lauwe kant. Dit was jammer. Het vlees van de saté was taai. Het vis pannetje was wel goed van smaak. Salade was lekker.

Brigitte
27 April 2023

Heerlijk gegeten

Lenders
27 April 2023

Eten was bijna koud bij thuiskomst. Vlees te lang doorgebakken. Spare ribs ook bijna koud. Alleen de friet was nog goed warm. En voor wat je moet betalen verwacht ik wel goed en warm eten. Was echt een teleurstelling

Ronnie
17 April 2023

Was lekker maar helaas zaten de standaard sausjes er niet bij. De extra bestelde en betaalde saus wel. Verder was het weer top.

Dekker
15 April 2023

Het eten was voor de eerste keer echt slecht. 3 druppels saus op de salades en spekjes op 1 hand te tellen. De varkensate’ was koud en de saus hiervan ook. Het enige wat warm was waren de frites . Geen uitnodiging om het weer eens af te halen.

Dave Joosten
13 MĂ€rz 2023

Op de salades zat geen dressing overheen, minimale ei en tomaat Portie spare ribs was wat aan de kleine kant.( waren we niet gewend van jullie..) Kwaliteit van de spare ribs was gewoon goed en lekker net zoals de schnitzel en saté Bengel.

Elena van der Loop
11 MĂ€rz 2023
Jan
6 MĂ€rz 2023

De biefstuk was precies medium gebakken en de zoete spareribs ook weer heerlijk mals. De spekjes in de salade ook lekker knisperig gebakken. Hopelijk gaan ze bij de Bengel Nuenen ook nog een keer over op bezorgen.

Bestelling carpaccio
5 MĂ€rz 2023

Prima carpaccio, vers stokbrood

Veijaldenhoven
5 MĂ€rz 2023

Super lekker!!

Brigitte
13 Februar 2023

Helaas konden we pas 18.45 de bestelling ophalen maar moest toch nog wachten want het was nog niet klaar. Helaas waren niet alle gerechten meer warm toen we thuis kwamen terwijl we wel vaker afhalen en dan is het gewoon nog warm. De smaak was wel weer gewoon super goed ! Heerlijk gegeten alsnog

Cynthia
12 Februar 2023

Lekker zoals altijd! â˜ș

Eva
12 Februar 2023

Top ! Zoals altijd

J.
6 Februar 2023

Het brood was aan de buitenkant niet helemaal vers meer. En de sausjes waren niet helemaal gevuld in het bakje wat ik normaal gesproken wel gewend ben. In het bakje met sla was bijna geen saus aanwezig en ongeveer 3st spekjes aanwezig.

Peggy
4 Februar 2023

Helaas was de varkenshaas medaillon een beetje taai

Lise Roothans
27 Januar 2023

Saté varkenshaas en friet waren niet lekker! Saté was heel erg doorbakken en zwart op meerdere plekken, friet was erg vet! Niet lekker. Spare Ribs zoet waren wel erg lekker!

Eric
26 Januar 2023

Erg lekker eten met een super service en bijzonder fijn personeel. Ook voor een “noodsituatie” draaien zij de hand niet om even te bezorgen. Dikke pluim voor jullie đŸ‘ŠđŸ»

Van Kemenade
9 Januar 2023

Zoals altijd is het gewoon eerlijk. Echter leek het deze keer wel of de crisis toegeslagen was in het kindermenu. 10 steeltjes friet ? Verder niets op aan te merken !

Rien Knook
9 Januar 2023

Is Goed en Blijft Goed of je nou daar zit of afhaalt

Monique Lenders
8 Januar 2023

Heerlijk gegeten. Ondanks bestelling met tijd voor afhalen nog lang moeten wachten. Ter compensatie kregen we uit eigen beweging vanuit De Bengel een flesje Bengel dressing cadeau. Alles was prima voor elkaar. Alleen is mijn ervaring dat frites thuisbezorgd of afgehaald meestal toch wat minder is. Het wordt vrijwel altijd in een papieren zak gedaan, waardoor het al snel een wat kleffe hap wordt. Maar die ervaring heb ik bij alle bedrijven. Totale ervaring is zeker positief.

Barrie Van den Heuvel
6 Januar 2023

Heerlijk genoten. Fijn dat jullie restaurant ook nog de afhaal variant hebben zodat je thuis ook heerlijk kunt dineren als de oppas niet kan. We hebben erg genoten van de maaltijd en goed op smaak. De warme kersen in het plastic bakje, was volgens het bakje geen goed idee maar de smaak was er er niet minder om. Zeker een aanrader!!

Paul Geurts
26 Dezember 2022

Eten was zeer lekker alleen er zat ipv kipfingers een kroket bij en er waren 3 ipv 4 porties spareribs en op de salade zat geen dressing. We hebben het verdeeld dus was het toch genoeg maar door de drukte zal er wel iets mis zijn gegaan. Normaal haat altijd alles wel goed.

Patrick Geven
24 Dezember 2022

Hoi Bengel Nuenen, we hebben vaak gegeten bij de Bengel in Eersel en Eindhoven maar de beroemde Spareribs waren erg droog en niet zo lekker van smaak, en de kip op de salade was ook erg droog. Jammer we waren op visite en wilde eens lekker eten halen voor onze gastheer en vrouw.

Linda Koster
23 Dezember 2022

Spareribs waren niet zo mals als ik gewend ben van de Bengel, friet was vies bruin en slap. Veel weg gegooid, zonde van het geld

Mw H. van de Plas
15 Dezember 2022

Het lukte mij niet om de bestelling thuis on line in te voeren maar de dame bij de Bengel Nuenen (Inge) was uiterst vriendelijk en nodigde me uit de bestelling ter plaatse bij de Bengel te komen doen. Daar heeft zij mij geholpen maar het bleek dat zij ook moeilijkheden van een andere aard ondervond om het in orde te krijgen, waarop een zekere Paul (chef De Bengel???) haar wegwijs heeft gemaakt. Al met al met enige haperingen is het gelukt mijn bestelling te plaatsen waarbij ik graag wil opmerken uiterst vriendelijk te woord te zijn gestaan, zowel telefonisch als ter plaatse. Geen 5 sterren door deze "haperingen".

hanneke
12 Dezember 2022

altijd top eten

Naomi Renders
12 Dezember 2022

Eten was lekker maar de sausjes en salades ontbraken.. We hebben dit gemeld en als het goed is word er nog contact opgenomen met ons.

Carla van der Emde
28 November 2022

De spareribs waren droog en dat ben ik van jullie niet gewend. Daarnaast de frietjes waren slap en "oud"'

TH
15 November 2022

Zoals altijd weer top gegeten bij de Bengel!

Hans Wernaart
7 November 2022
Jazz
6 November 2022

Niet lang hoeven wachten. Heerlijk eten en gastvrije bediening!

Fien
6 November 2022

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd klaar staan! Erg tevreden

Peer
6 Oktober 2022

Prima geregeld en super lekker! 1 opmerking bij afhalen. Even duidelijk op de verpakking zetten waar grote portie spareribs in zit en waar kleine. Nu moesten we in de verpakkingen toch nog even checken wat wat was.

Koen Willemsen
28 September 2022

Altijd lekker. Flinke porties, sausjes en salades inbegrepen in de bestelling. Top!

Femke vd Hijden
19 September 2022

Heerlijk gegeten!😋

Carina Jacobs
18 September 2022

Afhalen is gewoon de zelfde goede kwaliteit als eten bij de bengel. Het eten moest van Nuenen naar Helmond, maar het was nog goed warm en natuurlijk heerlijk van smaak.

Dionne Keeris
9 September 2022

Het was perfect!

Schalks
4 September 2022

Vandaag was het helaas (alweer) niet in orde.. de friet was heel slecht. Niet gebakken leek wel. En de kip saté stukjes waren ver te zoeken. Ik ben al ruim 20 jaar klant, de laatste paar keer is het niet zoals ik het gewend ben.

Avdberg6564@gmail.com
21 August 2022
Marly verberne
5 August 2022

Het was weer heerlijk

Tamara van Wijgerden
15 Juli 2022

Niet zoals ik gewend was van jullie.. de spareribs waren aan de taaie kant en erg droog..

Beatrix van Dijk
2 Juli 2022

Bij de bakjes sla zat geen dressing en onderin geen appelmoes, jammer was altijd wel een extraatje.

Siebrand
20 Juni 2022

Super geregeld, nog niet eens 5 minuten binnen gestaan voor ik het zeer kwalitatieve eten in ontvangst kon nemen!

Rien Knook
13 Juni 2022
Fuhler
1 Juni 2022
Van den Molengraaf
21 Mai 2022

Het enige wat jammer is dat is dat de frites niet meer lekker was. Heel droog en bijna koud. Voor de rest prima! Ook de hoeveelheid tov de prijs was echt heel goed

Yara Gosen
16 Mai 2022

Niet wat ik gewend was. Salade had een andere dressing,vond de oude altijd zo lekker. Saté varkenshaas was taai. Cajun frites had maar weinig kruiden.