Beoordelingen van De Bengel Nuenen Nuenen

Recente recensies van De Bengel Nuenen Nuenen

5 sterren na 517 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en nog warm als je thuis aan komt! Was bovendien heerlijk!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was perfect

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was allemaal wel ok maar de friet is echt slappe hap. Kruiding is leuk maar als de friet zelf slappe hap is, is dat een domper. Friet hoort knapperig van buiten en zacht van binnen te zijn.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed en lekker

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat moet ik nog zeggen gewoon kei goed en kei lekker zoals het hoort , zoals altijd

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vijf verschillende gerechten afgehaald. Vijf keer zeer goed. Met name Bavette, beenham en scholfilet echt top. Alles exact op tijd klaar. Ruime frites bijgevoegd. Dankjewel, ga zo door

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd , goed ingepakt en zoals altijd weer lekker!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Spareribs heel mals vandaag. Helaas waren ze iets vergeten maar dit hebben ze netjes opgelost dus vandaar 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het leek wel alsof de spareribs waren gekookt. De kwaliteit is echt niet meer als weleer. Heel jammer.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden honger, dus naar de Bengel. Lekkere spare ribs en uitermate voldoende cajun frietjes. Uiteraard de salades erbij. Bij 1 salade hadden we een extra bezoeker in de vorm van een klein kevertje. Deze had nog niet heel veel van de salade gegeten dus er was nog genoeg over. De kever is wel vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Na het eten miste ik de salmiak lollie wel een beetje.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald in Nuenen en in Geldrop opgegeten. Was nog goed warm. Overheerlijke spareribs. Bavette heel mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag wat minder als de andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd,en het smaakte uitstekend. Een volgende keer bij bestelling graag minder frietjes,was voor 2 personen heel erg veel. Top!!!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker as always, warm en prima. A treat!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten , optijd klaar!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en perfect verzorgd zoals eigenlijk altijd.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren helaas slap. verder vertrouwd Bengel.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, warm en goed, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn was alles goed verzorgd, wederom heerlijk gegeten

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere spareribs met lekker veel vlees. Ook de salade is altijd heerlijk met die spekjes erbij.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan voldoende geleverd (grote porties). Klaar op afgesproken tijd. Kwaliteit uitstekend.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd, heerlijk gegeten zoals altijd, alleen de komkommer mag wat kleiner😘

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, het was heel goed.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, goed warm, meer dan genoeg en heel erg lekker!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd goed kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdsplanning, Kwaliteit en hoeveelheid prima. Goed verzorgd en heerlijk gegeten.Tip.:sladressing wel/niet optie, of los bijleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede constante kwaliteit. Nu twee keer ossehaas besteld en die was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het waren heerlijke spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed alleen hadden we geen cajun friet erbij maar wel besteld. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Allerbeste spareribs ooit gegeten. Afhalen perfect geregeld.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Is gewoon zeer goed en blijft goed iedere keer weer

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog steeds de plaats waar ze de beste spareribs klaarmaken.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en smaakvol. TOP

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

2x big bengel burger. Uitstekend.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed, precies zoals je in t restaurant eet, ook goed warm!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer hartstikke lekker, veel en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen ging bijzonder vlot. Niet hoeven te wachten. Eten was goed warm en lekker van smaak. Wij komen zeker een keer terug. Hopelijk gaat het restaurant weer snel open.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Helaas alleen cajun frietjes gekregen terwijl we gewoon + cajun besteld hadden

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, netjes verpakt voor afhalen en ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca vriendelijk en vrolijk personeel! Gun jullie een hele goede zomer!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is heel lekker en netjes verzorgd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles zoals verwacht....!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en wederom erg lekker. Vooral de beenham en de pittige spareribs zijn aan te raden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de hamburger van de truffelburger veel te lang gebakken en leek het een beetje op een schoenzool, echt sund van het vlees. Ook de welbekende cajun frietjes waren erg slap. (wellicht lastig met afhalen om ze goed te houden). Jammer maar helaas niet de kwaliteit die we gewend zijn.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte prima, perfect op tijd klaar voor afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs en friet waren lekker. De salade was niet zo geweldig. Veel groen, weinig tomaat etc en zeer weinig dressing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kip saté besteld varkens gekregen gebeld maar helaas werd het in twijfel getrokken vond dat we niet zo netjes te woord gestaan werden

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Oa spare ribs besteld, vielen zo van t bot... zo mals, heerlijke frietjes erbij, kortom super lekker, goed verpakt ... dus nog warm.. voldoende en goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het 1 1/2 sliptong. 1 tong heerlijk gebakken en mals vlees. De andere was heel erg klein en droog. Prijs/kwaliteit was hierdoor slecht. Ook de zalm was droog. Kipsate en truffelburger waren prima.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, makkelijk te bestellen, frites was wat slap,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

1 woord TOP! Snel klaar alles keurig verpakt en het smaakte weer heerlijk 👌👌

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare-ribs zoals altijd!!!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je de friet niet kunt vervangen door gebakken aardappels en gezien "onze"reistijd was de temperatuur van het eten op het nippertje.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben dit voor de tweede x geprobeerd , vonden het slecht sparreribs niet de kwaliteit van vroeger , we hadden pikant en zoet geen verschil geen smaak er aan , salades met 1 druppel saus erin , sorry veelste duur 60.00 (ik weet het is Corona tijd ) maar hou je kwaliteit goed dat de porties kleiner zijn is begrijpelijk , gr will

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles zag er goed uit en was prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers gamaakt voor take- away! Super tevreden over de bengel Nuenen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor ons allemaal iets te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed t afhalen Spareribs net zo heerlijk als in t restaurant 👌👍👍👍🥳

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen was het goed verzorgd. Een kant tekening de frietjes vonden we matig

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd stond eten klaar. Vlees was lekker mals. Voor herhaling vatbaar.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was onze bestelde biefstuk erg verbrand toen we thuis aankwamen. Echter is het eten normaal prima!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch...😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was gewoon hartstikke Goed niks op aan te merken

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en precies op tijd klaar

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit lekker gegeten. Alleen de frietjes wat slap.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd op gaan halen. Alles stond al netjes klaar en het was goed verpakt zodat het warm blijft. Want ik moet 30 min rijden en bij thuiskomst was alles nog goed warm. En het smaakte uiteraard weer super goed. Super goed restaurant kom hier al jaren.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Mooi verpakt. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren zoals altijd heerlijk en er zat flinke portie heerlijke cajun friet bij. Ik had de mix 1 stuk spareribs was warm ander was afgekoeld ondanks dat ik 5 min te vroeg kwam ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en veel. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals altijd, alleen helaas maar 4x salade, en voor 6 personen eten besteld. Maar dat is geen commentaar verder hoor!! Contact hierover is niet nodig, volgende keer hopelijk weer voor ieder een salade. Succes, en tot onze volgende bestelling!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwde kwaliteit, zoals altijd 👍

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles mooi op tijd, en we hebben met zijn vieren lekker gegeten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was nog goed warm en smaakte zoals we gewend zijn van de Bengel

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!!!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk en vooral ruim gemarineerd,dit was ooit anders,maar nu perfect!Voldoende frietjes erbij en personeel zoals altijd weer supervriendelijk!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten! Ga zo door :p

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse spareribs, vlees Giel van het bot af, erg lekker! Ook meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer perfect !!! Van Nuenen terug naar Helmond en nog goed warm .

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna perfect geregeld, moest 5 minuten wachten. Eten was helemaal tot in de puntjes geregeld. Maar in het restaurant is het wel gezelliger en milieuvriendelijker. Er is behoorlijk veel verpakkingsafval.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg goed,

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en thuis nog steeds lekker warm. Heerlijk gegeten

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima, voor herhaling vatbaar

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere dressing!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit is top

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt top!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar .

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de beste spareribs moet je zeker bij de Bengel zijn!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service , goed geregeld!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om de spareribs van de Bengel thuis te eten! Precies hetzelfde als in het restaurant. Je krijgt er genoeg frietjes en sausjes bij! Zelfs een bakje met de welbekende salade! Zeker een aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Idee voor de maaltijdsalade: sla en dressing en warme kiprepen alle 3 apart verpakken, want nu was de sla nat en zompig en daardoor leek er minder sla in de schotel te zitten! Toch hebben we allemaal heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, Erg lekker, En ruim voldoende frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren erg lekker en meer dan genoeg . Echt een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer was het top, genoeg kip in de maaltijdsalade dus prijs kwaliteit super en ook de spareribs waren heerlijk en voldoende.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer subliem lekkere spareribs!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker. Miste wel de sausjes en 1 salade. Maar op de kwaliteit is niks aan te merken, heerlijk.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Goed warm alleen weinig frietjes😏

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

super altijd perfect en warm en wij komen uit helmond

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spade-ribs weer super mals en lekker. Wel tikje te zout naar onze smaak. Helaas blijf ik de frites niet zo goed vinden, maar daar eet ik sowieso niet veel van. Brood was weer super lekker en de kruidenboter nog steeds de beste die ik ken van welk restaurant dan ook. Service ook altijd goed. Dus ben dik tevreden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed👌

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, ruim voldoende en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds prima verzorgde maaltijden, correct verpakt en op tijd gereed. Aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom uitstekend. Enorm bedankt voor het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Weer genoten van de lekkerste spareribs van Nederland. Zelfs mijn partner die niet van kluiven houdt heeft heerlijk genoten omdat ze gewoon van het bod afvallen. Zou wel leuk zijn om een kortingsactie in te zetten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren deze keer nòg lekkerder dan anders!Personeel zoals altijd weer erg vriendelijk en ondanks dat we nog een eindje moesten rijden was alles nog goed warm!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

was erg lekker

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top!! Bedankt

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Het enigste wat een beetje tegen viel was de mixed grill. In verhouding met het overige wat wij besteld hadden was dat weinig. Verder heeft het ons goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke spareribs keurig verpakt en op tijd gereed. Zelfs het verzoek om een extra bakje salade werd zonder meer ingewilligd. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was natuurlijk weer lekker, zoals wij dat gewend zijn van de bengel. Naar mijn idee waren de toetjes wel aan de kleine kant i.v.m. normaal in het restaurant. Verder waren wij tevreden. Mooie roos gekregen voor valentijnsdag. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd. Lekker. kwalitatief goed. en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we niet in het Restaurant kunnen zitten maar afhalen is een goed alternatief en blijft goed en Lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke website goed eten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De ribben waren niet zoals we gewend waren, Een portie was koud een portie was warm. En taai vlees. Pasta was prima

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten weer. Heerlijke friet, lekker spiezen. Wij bestellen altijd in Veldhoven omdat we daar zelf wonen, maar als we bij onze vrienden in Nuenen zijn bestellen we hier.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, alles nog lekker warm en goed op smaak. Snelle service en vriendelijk personeel. Was super!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond hebben we twee Salades de Bengel besteld. Een tijdje terug ook, toen vonden we het al minder, maar vanavond was echt niet lekker. De salade was doordrenkt in dressing, veel minder sla ook dan normaal. Maar vooral de kip was echt niet lekker. Hele gekke elastiek-achtige structuur. Ik vind €17 euro voor een relatief simpele salade al aan de prijs, maar nu heb ik mijn eten weggegooid en dat is echt zonde. 2 sterren ipv 1 omdat het eten wel goed op temperatuur was en we deze kwaliteit normaliter niet van de Bengel gewend zijn.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service Super lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk. Mooi optijd klaar en goed warm bij thuiskomst in helmond

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima! Dik tevreden, heerlijk genoten van ons verjaardags diner....missen thuis alleen het vuurwerk fontein haha. Sterkte, hou nog ff vol, en hopelijk weer tot in het restaurant 🍀

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, super goed en netjes verpakt en zeker voldoende friet en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Maaltijd was nog goed warm en smaakte als vanouds!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten aan de keuken en de vriendelijke ontvangt van de ober ...elke keer maar weer maken jullie er een waar feest van in mijn mond !! Petje af en een fijn weekend gewenst

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer uitstekend. Helaas alleen bakje mayonaise vergeten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tot de volgende keer

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De salade wordt er heel lekker mee. Kan het iedereen aanbevelen. Gebruikt het al jaren. Mijn dochter ging het altijd halen. De Bengeldressing is een schot in de roos. De service was/is 100% eigenlijk meer.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs oke. Frites erbij was oudbakken.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste, Was goed/prima maar te weinig frites, had nog erbij vermeld grote porties frites jammer.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten Vanuit Nuenen naar helmond Biefstuk was nog warm en rood. Goed te doen Wel eerst biefstuk gegeten dan pas voorgerecht

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De frites leek meerdere keren gebakken. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes ingepakt eten was lekker. Alleen jammer dat de frietjes zo slap zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten deze avond. Het was ruim voldoende en misschien zelfs wel te veel. De sparibs smaakten erg goed. Altijd lekker als het vlees bijna van het bot valt.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Is altijd lekker en goed.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

- door overmacht? (veel bestellingen tegelijk, zo te zien) iets later dan besteld klaar - spareribs niet pittig zoals besteld

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk,goede service.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen betere spareribs als bij de Bengel!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk is De Bengel geen sterrenrestaurant, maar de spareribs... daar kan niets tegenop. Wederom heerlijk gaar, heerlijk gemarineerd met een simpele, maar smaakvolle salade erbij. Cajun frites met mayo en knoflooksaus erbij en het was een top maaltijd!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond de spareribs gegeten. Complimenten voor de chefkok, we hebben heerlijk zitten smullen!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en op tijd gereedstaande smakelijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer prima zoals altijd. Echter het ophalen niet. Veel mensen met verschillende ophaal tijden door elkaar in de rij. Dit gaf commentaar en onduidelijkheid. Veel mensen stonden in de kou buiten lang te wachten. Ik vond het niet zo erg, maar deel even de situatie zodat jullie er mogelijk iets mee kunnen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedereen heeft lekker gegeten. Alleen de spareribs waren niet wat we gewend zijn. Ze waren heerlijk gaar, vielen van het bot,top. Maar normaal zijn ze gelakt ofzo met zoete lak, nu was het echt alleen de spareribs zonder de lak en das duidelijk anders wel lekker, maar valt wel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3de keer dit weekend weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vidspotje in de folie zag er zeer onsmakelijk uit. Het leek net een grote plas braaksel. Het oog wil ook wat. Smaak oke. Frietjes heel droog. Spare ribs waren lekker.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect tot vanavond

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkervlees, goed warm en meer dan voldoende. Ook lekkere salade en friet, nog knapperig thuis. Vriendelijk personeel en afhaal gaat super georganiseerd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was oke

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Prijs kwaliteit en hoeveelheid top

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was prima, smaakte lekker, en lekkere salade ook. was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs! En ook veel! Was top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Niks om op aan te merken gewoon hartstikke Goed en Lekker zoals altijd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. De bestelling was precies zoals gewenst klaar gemaakt en het eten was perfect. Kan geen verbeter punten opnoemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte afhaalservice! Een gescheiden in- en uitgang en mogelijkheid om de handen te ontsmetten bij de ingang. De bestelling stond precies op tijd klaar en keurig ingepakt. Na het zeggen van mijn naam en controle van de bestelling stond ik binnen een halve minuut weer buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, jammer dat de horeca nog niet open mag maar afhalen is een geweldige oplossing. De maaltijdsalade vind ik eerlijk gezegd wel wat prijzig want sla is niet echt duur en kip is ook niet het duurste vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon fantastisch, op tijd klaar en het smaakte heerlijk en goede en duidelijke instructies m.b.t. de Covid19 maatregelen. Blijft een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen online en het staat precies optijd klaar en het smaakt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd ... HEERLIJK niks veranderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk maar de botjes kreeg ik er nu moeilijker uit het vlees...vorige keren vielen ze er zo uit....maar was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goed verzorgd, stond op de afgesproken tijd klaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Burger was weer eens zeer goed. Snitzel was te lang gebakken en daarom wat hard. We komen al jaren bij de bengel. Fijn restaurant. Maar de kwaliteit is niet constant. Het is alsof er elke keer net 1 ding niet goed is. Jammer.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect. Optijd klaar. Terug rijden naar helmond en nog goed warm. Top

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij misten de spekjes in een van onze salades helaas. Voor de rest was het heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren lekker en ruim voldoende

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van al het lekkers! Fijn dat wel het gevoel van ‘uiteten’ thuis hebben kunnen ervaren. Bedankt Bengel!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

vispannetje was erg lekker erg veel frites, dat hoeft niet zoveel hamburger ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een genot om van de gerechten thuis te genieten. Bestellen:top, Ophalen stipt op tijd klaar: top. Porties zeer ruim: top. Het moet nog even zo....maar ga zo door. Jullie doen het perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten thuis en toch bij de Bengel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd lekker alleen was het niet erg warm dat was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed geregeld, zeer tevreden en zeer lekker eten.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit super. Grote porties, netjes verpakt. Een aanrader.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bengel burger gegeten! De friet erbij was wederom top! Geen slappe hap maar gewoon lekker zoals we gewend zijn! Ook prima rekening gehouden met de corona maatregelen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle was lekker en voldoende qua hoeveelheid hebben er met z'n drieën van genoten. Alleen de saus bij e ossenhaas was veel te zout. Dat is het enkele kritiekpuntje, voor de rest prima; 9

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, smaakvol ondanks dat het thuis opgegeten moest worden, verder was alles, zelfs de biefstuk zeer mals. Dit gaan we meer doen ook zonder corona.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs was ietwat aangebrand, ten koste van de smaak die anders altijd zo goed was.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, zosls altijd!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Moet wel zeggen dat de spareribs, (zoet) waar de Bengel in mijn ogen toch bekend om staat de laatste tijd minder zijn. Ik had daarom al voor mezelf biefstuk besteld maar de 2 jongens toch spareribs. Minder zoet als anders, wel mals zoals gewoonlijk maar de smaak is niet meer hetzelfde.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd alles super lekker! Maar nu waren de spareribs anders als normaal. En we hadden cajun frietjes besteld maar we kregen normale friet

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was heerlijk. Wel erg veel. Hebben bijna alle friet en het brood weg gegooid, zonde want ook de frietjes waren echt top. Misschien is een indicatie erbij zetten van hoe groot een kleine of normale portie spareribs is een idee? Dan hadden we waarschijnlijk vier kleine porties besteld en minder eten hoeven verspillen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

1 woord: heerlijk!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren omdat ik te vroeg was en bestelling snel werd klaargemaakt, eten was net zo lekker als wanneer we het eten in restaurant. Dus het afhalen doet geen afbreuk aan kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt. Hartstikke lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn is het eten van de Bengel altijd goed. Na een keer uitgeweken te zijn naar de vestiging Nuenen viel het ons op dat de sausjes voor de frietjes er niet bij zaten en het speeltje bij het kindermenu helaas ook niet. Verder alles helemaal top!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt. Goed bevallen, wij gaan zeker vaker afhalen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm en perfect op tijd. Top. Een aanrader

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanuit helmond bestelt. Kwam daar en alles stond optijd klaar. Nog goed warm bij thuiskomst. En zoals altijd was het weer heerlijk. Wij gaan zeker ipv daar eten nog eens bestellen. Was echt super lekker

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker! En zeer duidelijk en makkelijk bestellen/ophalen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en frites waren goed. De varkenshaas met champignons, spekjes en ui iets minder. Was niet echt warm en de uitjes een beetje aangebrand.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren weer goed, thx!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd.. super goed. Van alles zat er genoeg bij. Optijd klaar, na binnen, tassen pakken en naar huis. Bedankt voor de aardigheidjes voor de kinderen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond klaar toen we de bestelling op kwamen halen en eenmaal thuis ook nog steeds goed warm. Wederom lekker gegeten

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

4 hoofdgerechten besteld. Super lekker en nog erg warm bij het afhalen. Incl. de salades en sauzen waren precies goed! Zeker een aanrader in deze gekke tijd ;)

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar! 😊

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer enorm genoten van de overheerlijke spareribs .Komen zelf uit eindhoven maar bestellen regelmatig bij de bengel in nuenen omdat je er zo makkelijk voor de deur kan parkeren. Bij bestellen online kun je actiecode invullen zou leuk zijn als die er zijn. Zoals bv een stempelkaart bij iedere bestelling een stempel en bij volle kaart korting op bestelling .We zijn blij dat ondanks dat de horeca dicht is je toch gewoon heerlijk kan genieten van jullie overheerlijke gerechten .

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 2 biefstukken besteld. Deze waren perfect gebakken! We hebben erg genoten. Echte aanrader.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld en alles was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vega tortilla prima en erg lekker. Schnitzels waren te krokant gebakken...

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn geholpen voor mijn sinterklaas cadeau!

Reactie van De Bengel Nuenen:Hoi Sanne, fijn om te horen. Is de verrassing goed gelukt?

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere spareribs maaltijd gegeten. Alles was bij thuiskomen nog warm, ook de frietjes. Verse salade en spareribs zo los van het been

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd. Netjes geregeld met Corona.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was iets fout gegaan bij de bestelling. Dit is heel netjes door de Bengel opgelost. Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar online en hopelijk ook weer in restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect alles goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, alleen de biefstuk was niet mals en soms taai en de kruideboter zat er niet bij.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goed verzorgd!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom uitstekend. Perfect op tijd klaar en volledig aan de verwachting voldaan. Bedankt!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ready in 20 mins, quick pick up. And good food! Recommended!!!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig verpakt en op tijd klaar. Prima verzorgde en lekkere maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Was alleen heel veel friet. Mag de volgende keer de helft minder. Verder heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Heerlijk gegeten en super leuk kado bij de kidsbox.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig optijd stond het klaar, goed verpakt en echt heel lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar en het eten was goed op temperatuur en lekker👍

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en heerlijk eten!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en genoeg

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Goed verzorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service! Wij zijn vaste klant!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkerrrr....

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Niks op aan te merken. Top!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles goed en zeer netjes verpakt. Het enige wat ik raar vind is dat ik 0.25 cent transactiekosten moet betalen.( online besteld en gelijk betaald) Als ik in het restaurant pin betaal ik toch ook geen kosten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De schnitzel was prima. De spareribs waren erg vet. Als ik in het restaurant had gezeten, had ik ze teruggestuurd naar de keuken.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sfeer die er normaal in het restaurant heerst kan De Bengel nu helaas niet bieden, maar de kwaliteit van het eten is prima. Wat jammer is van afhalen, is dat het hoofdgerecht al behoorlijk afgekoeld is als je een stukje moet rijden en rustig je voorgerecht wilt opeten, maar ook daar kan De Bengel niks aan doen. Lekker gegeten!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geregeld en goed gegeten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, de porties meer dan genoeg. Wel vind ik het afhaal eten matig gepresenteerd. Mix grill: 4 stukjes kaal vlees in een te grote doos. Wel goed dat sauzen en frites apart verpakt zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Kregen erg veel Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, een top service.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs. De beste die er zijn! Ruime portie en de bestelling stond mooi op tijd klaar.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader om ook on lonen te bestellen. Website goed overzichtelijk, snel te bestellen. Keurig op tijd klaar en thuis nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we hadden de bavette en ossenhaas. Was perfect bereidt en nog mooi medium rare bij thuiskomt. Complimenten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed verpakt, lekker warm, ruim voldoende - heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! De spareribs vielen zo van het bot af!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en precies op tijd klaar. Doen we binnenkort weer.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, op afgesproken tijd klaar en de porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een uiensoep en een truffel burger bestelt. We vonden dat we weinig soep hadden gekregen voor het geld maar daarin tegen heel veel friet. Dat was jammer. Maar de smaak was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten zoals ook in t restaurant gewend. Alles zit goed en apart verpakt. Prima om af te halen op deze manier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, alles volgens afspraak. Alles op temperatuur ontvangen. 1 minpuntje wat onze beleving is, ook al met eerdere afhaal...de prijzen. Jammer dat ze gelijk zijn al in de Bengel zelf. We halen af, dus, we hoeven niet mede te betalen aan personeel kosten, energie kosten, ...dus een 10% korting op afhaal zou op zijn plaats zijn.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk! Afhalen is een prima alternatief...... als het restaurant dicht is 😔

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Nu voor de 6de of 7de keer besteld en het eten is altijd goed verpakt en heeft dezelfde kwaliteit als in het restaurant zelf. Echt een aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewent de ouderwetse kwaliteid

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed klaargemaakt en lekker warm. En frites in overvloed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sliptongetjes waren erg hard, een gedeelte was niet te eten. Verder zat er geen appelmoes bij de kindermenu’s. De friet valt wel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk...zoals altyd... Tot de volgende keer

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd klaar voor het afhalen, goed verwarmd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en de bestelling was keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks mis mee de Bengel altijd goed of dat afhaalt of je in Restaurant zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de hamburger maar erg ‘kaal’. Alleen een beetje saus en verder niets.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb eten afgehaald en was klaar op afgesproken tijdstip. Thuis alles nog warm en goede kwaliteit. Mals vlees, verse salade en de lekkerste cajun friet met ruime hoeveelheid sausjes.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Great service as always! Very flexible to fix a mistake I had made when making the order online.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd ok.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker !! Spare-ribs weer super lekker, en ook het stokbrood met kruidenboter is zoooo lekker. Enige wat ik minder vond is de friet. Maar dat is misschien een kwestie van smaak.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was zompig, omdat alles in een grote zak was gedaan. We wonen op 5 minuten rijden van het restaurant dus degenen die verder weg wonen hebben helemaal kleffe prut. De kenmerkende Bengel kruidenboter zat bij de biefstuk in de warmhouddoos, dus dat was een roodachtige olie die niet te eten was en die we maar weg hebben gemikt. De maaltijdsalade was een stuk kleiner dan in het restaurant en sommige begeleidende saladebakjes hadden geen dressing. Hebben we aangevuld met een dressing die ik zelf snel heb gemaakt. Dreuge slaai knauwen is niet ons ding. Door corona was een bezoekje aan het restaurant voor ons niet mogelijk door verhoogd risico van 3 personen, op mijn feestje, dus dit leek een goede oplossing maar was echt een deceptie. Wilde zelf niet koken, omdat de jarige normaal trakteert op uit eten, maar dit was echt sund van de centen zoals mijn moeder zei. Contact graag via mail of telefonisch pas na 18.00 uur

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn de mogelijkheid te hebben in Coronatijd Om je bestelling digitaal te plaatsen en t betalen. Ook om een tijd van ophalen te kunnen kiezen zodat je niet lang hoeft te wachten op je eten is buitengewoon. En zoals altijd de lekkerste spareribs van Brabant. Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online kunnen reserveren van een afhaal-tijdstip vind ik ivm corona erg prettig. Desondanks heb ik bijna een kwartier moeten wachten (op 1 maaltijdsalade), waarbij het voor mij helaas onmogelijk was om 1,5 meter afstand te houden tot zowel het personeel als voorbij lopende gasten. Ik had de bestelling graag op het afgesproken tijdstip ontvangen om zo minder risico te lopen op corona (ben risico-patiënt), of ik had even buiten kunnen gaan wachten als mij verteld was dat het even kon duren. Het online bestel-systeem en de beschikbaarheid van handgel vond ik wel erg goed! Bovendien was de maaltijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker zoals altijd! Alleen jammer dat je van je besteltijd nog 25 minuten extra moet wachten in het restaurant.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de spareribs, cayun frites en Bengelsalade is zoals altijd om je vingers bij af te likken .. helaas waren de porties gisteren een stuk kleiner dan we gewend zijn. Leken wel halve porties...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon Goed zoals het is en moet zijn

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt, zeker lekker, en hele vriendelijke bediening.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas niet zo tevreden als anders. Spare ribs waren aan de taaie kant, dus meer dan de helft weggegooid. Friet was enorm slap en slecht gebakken en de hoeveelheid soep voor t bedrag vonden wij ook behoorlijk magertjes. De soep was wel erg goed van smaak!! Het vlees van de mix grill was ook niet waar we op gehoopt hadden / portie klein tav bedrag wat ervoor gevraagd wordt en ook dit aan de taaier kant. Jammer omdat we eigenlijk toch wel met regelmaat bestellen. Zeker voor jullie spare ribs die normaal voortreffelijk zijn! Broodplankje en salade waren super lekker!!! Dus deze keer veel weg moeten gooien door slechtere kwaliteit. Jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de heerlijke spare-ribs en alles wat er bij hoort. Beslist niet de laatste keer.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was zoals altijd gewoon lekker

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachten duurde iets langer, verder top geregeld!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld stond op tijd klaar en net als in het restaurant heerlijk gegeten en voldoende en goed verpakt !

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keren waren vele malen beter, totaal geen verhouding qua bij gerechten en sausjes. Jammer voor ons laatste keer!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer super geeten Het was weer top

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Bengel had jarenlang met afstand de beste spareribs, de laatste twee keer smaakte ze toch wat minder. Vlees lijkt wat stugger, niet meer botermals als voorheen. Sla had minder “Bengel dressing” en spekjes en smaakte daardoor ook wat saai. Verder was de bestelling in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker maar verschil tussen normale portie spareribs en een kleine is wel treurig wel geteld 3 botjes voor 5 euro extra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom prima, warm en heel lekker eten. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo hoort het. Echte aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was weer prima. De ossenhaasspies helaas wat doorbakken

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In vergelijking met eten in het restaurant wat wij normaal doen, was de afhaalbengel duur en slordig verpakt. De uiensoep was in verhouding met de tomatensoep veel te duur. De spareribs waren in een bak met twee vakken gepropt, soepbakjes waren niet goed afgesloten. Zonde, voor ons geen afhaalbengel meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hier besteld of gegeten maar denk dat het voor ons toch echt de laatste keer was. Porties worden steeds kleiner en de prijs duurder. De friet was taai en oud.. de kip en varkenshaas droog gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten, alleen was men de salade vergeten erbij te doen. Na telefonisch contact is mij beloofd dat men dit goed maakt bij de volgende bestelling. Ben benieuwd ;-)

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en precies zoals naar verwachtingen! Meer dan voldoende. Enige min punt vind ik dat je precies dezelfde prijs betaald voor het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging makkelijk en stond klaar op de afgesproken tijd. Het eten watvuk had besteld was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd opgehaald. Leuke attentie bij het linkermenu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Stond op tijd klaar kon alles meteen mee naar huis nemen. Top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig dressing op de salade op zn Frans en de sla proefde niet verse. Het lijkt of je bij afhalen net iets minder krijgt dan in het restaurant, terwijl de prijzen wel hetzelfde zijn.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

keurig verzorgd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service ook bij bestellen en afhalen Lekker eten tegen een schappelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles voldoende, we kwamen niet te kort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde. stond op tijd klaar. Goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en service was goed! Heel top! Alles was lekker en kreeg er nog vuurwerkje voor in het toetje bij! Voor de jarige top

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en prima verpakt zodat alles nog lekker warm was toen ik thuis aan kwam. En mmm het was heerlijk.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heel lekker. Opmerking: we hadden onder andere spareribs mix besteld, maar smaakte allemaal zoet. Misschien foutje gemaakt? Dat was jammer, maar kwaliteit eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Grote schnitzels, prachtige gamba’s en een prima mixed grill

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Heb wel een aandachtspunt,we hadden 4 grote portie spare ribs besteld en betaald en hebben 4 kleine Porties mee gekregen. Bij de biefstuk zat geen Cajun friet terwijl die wel besteld was. We komen en bestellen regelmatig bij de Bengel, dit was helaas de eerste keer dat het niet goed gegaan is.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, prijs/jkwaliteit gewoon goed. Voor herhaling vatbaar!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed allen jammer dat we cajan frietjes erbij kregen ipv gewone frietjes dat we wel opgegeven hadden. Maar de rest was weer heerlijk

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom heerlijk, goed verzorgd en op tijd klaar. Enig minpuntje was dat er zo goed als geen dressing op de salades zat. Verder heerlijk gegeten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, lekker vers, vlees mals en heerlijk gegeten. Stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Als ik dan toch enig puntje van kritiek mag plaatsen, frietjes waren een beetje slap, moet ik wel bij zeggen dat ik nog vanuit Nuenen naar Eindhoven moest rijden. Het was gewoon weer top.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd salade met kip was niet aantrekkelijk. De sla was verdronken door de ketjap. Beter was het om de sla apart te houden. De hamburger was goed van smaak maar ook hier niets aantrekkelijk. Corona maatregelen juist uitgevoerd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle sauzen vergeten, jammer eten is altijd erg goed voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Andere friet als normaal en bij stokbrood de kruidenboter vergeten ook was de friet slap en het slaatje met nauwelijks dressing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren zeer tevreden over de gang van zaken,hoe jullie het geregeld hebben in deze Corona tijd.de bestelling was optijd klaar,en was super lekker zoals wij van jullie gewend zijn!hopelijk tot snel in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de 2e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij de Bengel en zeker niet de laatste.Het eten was nog goed heet bij thuiskomst en heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, als altijd!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super allemaal en kei goed geregeld!!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb geen toelichting ,was gewoon zoals we gewend zijn van de Bengel zeer Goed en Lekker !!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima geregeld, op afgesproken tijd klaar en weer heel lekker gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten met deze afhaalmaaltijd. Perfect op tijd klaar en nog goed warm bij thuiskomst.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was nogal sceptisch bij het afhalen van ‘restaurant’ eten. Maar ik was aangenaam verrast en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Garnalen waren prima. Saté was doorbakken en droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Goed verpakt prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd. 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De voorgerechten waren koud. De hoofdgerechten waren niet koud maar ook niet warm. Alleen het kindermenu was echt warm. Heel jammer want wij kwamen graag en vaak afhalen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu goed ik extra saus en friet gevraagd de medewerker die niet moeilijk ze zie gewoon om vragen echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed en lekker als eten BIJ de Bengel.Stond precieus op tijd klaar. Prima verzorgd. Aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen. Correct verpakt en de bekende "Bengelkwaliteit".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij de bengel in Nuenen het is altijd goed geregeld ook nu tijdens de Carona periode is het super geregeld via De site bestellen vind ik ook een aanrader om zo te laten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en precies op de juiste tijdstip klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip van de salade proefde niet zoals altijd en de frietjes waren ook niet lekker . Het was niet zoals we gewend zijn . Waren oud en niet doorgebakken , alsof ze weer opgewarmd waren

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was het heerlijk...tot de volgende keer weer...toppers

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top geregeld Bedankt

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd. Goede hoeveelheden en netjes verpakt, zodat de kwaliteit goed blijft

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de bestelling was niet goed door gekomen. Voorts ga je ervan uit, dat het de gekruide frites zijn maar dit is niet het geval. Doordat de bestelling niet goed doorkwam, is dit nog tijdig goed gekomen!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer tevreden over onze afhaalmaaltijd van zaterdag 9 mei en we hebben heerlijk genoten van het lekkere eten. Met dank. Gr.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere afhaalmaaltijd ter ondersteuning van de Nuenense horeca. Leuke roos als surprise voor moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Leuk aangekleed met een roos. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee pikkantie en een zoete sparrips die hadden jullie bij elkaar gedaan daar door was er maar drie sausen in plaats van negen sausen en maar een zak friet dat was te weinig wel jammer het is zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies wat we verwacht hadden, maar dan in de thuisomgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was helemaal top en alles netjes aangeleverd Super goed gedaan .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is zoals gewoonlijk ook voor deze bizare tijd ook top geregeld !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In tijden niet meer zulke malse spare-ribs gegeten. Hopen dat dit zo blijft. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten, keurig optijd, en super leuk dat we een rode roos erbij kregen voor moederdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk gegeten. bestellen was heel makkelijk. goed georganiseerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was superlekker!! Er werd ook goed rekening gehouden met de RIVM maatregelen. Enige minpuntjes; eten was koud bij thuiskomst. En voor 3 sate's kregen we maar 1 bakje saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was buitenverlichting heel goed complimente !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alleen de friet was niet zo geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgt, warm! Een kleine opmerking, bij de kipsate zit kroepoek, deze moet je echt los in een plastic zakje meeleveren, dit wordt taai in een doos met warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Helaas was de soep die we besteld hadden erg waterig en was de portie heel klein, naar mijn beleving te klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect op tijd klaar, en alles was nog warm bij thuiskomst. We hadden teveel friet maar uiteraard beter teveel dan te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Algemeen goed soms is het vlees niet warm of met iets te weinig vlees maar dit ko.t maar 1 van de tien voor

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was allemaal super verzorgd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kon ermee door, wij hadden spareribs deze waren lauw en zoals het verpakt was zag het er niet uit.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

onze bestelling is gied verlopen. Keurig op tijd klaar, netjes en zorgvuldig ingepakt. De kwaliteit en de smaak waren prima. Kortom: we hebben een prima afhaalmaaltijd mogen genieten. Bedankt.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegeten maar we hopen snel weer op jullie terras te zitten met een drankje erbij

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, zelfs glutenvrij !

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Was goed verzorg alleen jammer maar 1 setje saus voor 4 maaltijden.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond t super hoe jullie dit nu doen deze tijd en t was heerlijk wij hebben heerlijk gegeten we hopen alleen wel dat we gewoon natuurlijk snel bij jullie kunnen eten ipv het mee te nemen naar huis maar t eten was gewoon goed

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker alleen jammer dat voor 40€ krijg je minder spareribs d an vroeger maar wel een berg friet die je niet op kan...dus graag meer ribs minder friet.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was gelijk aan in restaurant eten. Super netjes verpakt. Top. Dank je wel

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal in deze bijzondere tijd om eten te kunnen afhalen en dan thuis heerlijk op te eten. Het afhalen was op tijd en er was een duidelijke looproute met de 1,5 meter afstand. Tot de volgende keer met afhaal of eten in het restaurant.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , netjes ingepakt, alles op goede temperatuur Vriendelijk personeel Kortom een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet wat we van jullie gewend zijn. S

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten Het eten was vers en warm en voldoende. Vergelijkbaar met als je in het restaurant eet. Het is een aanrader om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben regelmatig spare ribs afgehaald bij de bengel, maar deze keer vonden we ze minder lekker. Minder mals/viel niet van het bot zoals we gewend zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs online besteld, ging gemakkelijk. Ook op tijd op kunnen halen. Zoals gewoonlijk, heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service heerlijk gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en altijd lekker. Afhalen is natuurlijk niet het zelfde als eten in het restaurant, maar ondanks dat smaakt het lekker en zullen wij dit zeker vaker doen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen optijd klaar en lekker zoals altijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker maar de burger was wel kaal. Broodje, saus en hamburger. Wat sla en een tomaatje zou het al meer af maken.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch leuk om zo de vakantie af te sluiten. En net zo lekker als altijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

5x spareribs afgehaald: prima kwaliteit zoals gewend van de Bengel! Keurig verpakt waardoor het na 15 minuten rijden nog lekker warm was.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk. Top geregeld.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, toch een beetje alsof we in deze tijd weer bij jullie in het restaurant onze favoriete spareribs zitten te eten !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

leuke manager , het eten is lekker, goed idee afhalen in de Coronatijd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten van het afhaalmenu in ons thuisrestaurant. De kwaliteit van het eten was zoals we gewend waren! Het enige wat we misten was de entourage en bediening in het restaurant.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede, snelle service, netjes verpakt. Het was goed warm, heerlijke kip en de Cajun- frietjes waren ook erg smakelijk! Zeer tevreden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, makkelijk bestellen.top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was precies als in het restaurant. Top dus!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet best. Zoete spareribs waren besteld spicy geleverd. Cajun friet was met gewone friet gemengd. Varkensaté 5 brokjes geen beste prijskwaliteit verhouding. Kroepoek nat en slap doordat het bij de atjar lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten weer.. echt super makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd, en smaakte prima. Bestellen ging erg makkelijk. Prima aangepakt om in deze tijd toch de klanten van dienst te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Geregeld zo en het Eten niks op aan te merken Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst in Eindhoven noord was het eten nog heerlijk warm. Alles was prima verpakt en goed uit te serveren. Was heerlijk. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en nog goed warm. Prima geregeld met afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en netjes verpakt. :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs waren lekker! Jammer dat er ipv Cajun èn gewone friet, zoals besteld, alleen Cajun friet bij zat...

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs hadden erg veel vet, wat ik niet echt gewend ben van jullie ribs.. verder vond ik ook een haar in de friet, bestelling was ook redelijk koud toen ik thuis aan kwam (is een kleine 10 min rijden)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen geregeld bij de Bengel Nuenen ook om af te halen. Maar de laatste bestelling was niet de kwaliteit die we gewend zijn. Zelfs de normaal zo lekker salade was nu niet lekker. En de spare Robs niet zo mals als normaal. De gegrilde kip was wel erg lekker. Jammer van de rest.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren heerlijk! Helaas ontvingen wij bij het broodplankje, knoflooksaus, mayo en ketchup i.p.v. de tapenade. Dit gisteren niet gemeld, omdat wij dit pas later op de avond op-aten. Groet Ron

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare-ribs zijn als vanouds ,super goed.De sla echter ,dit waren wel erg grote bladeren.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De frieten waren anders dan normaal en minder qua smaak, net als bij de frietboeR en niet smakelijk De afhandeling was prima En verliep perfect. Kan de sterren van de beoordeling niet aanpassen, dus worden er maar 3

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was net zo lekker als dat je het daar opeet! Zelfde kwaliteit. Alles was nog goed warm!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heerlijk op ons eigen terras gegeten. Super dat we op deze manier toch weer van de geweldige spareribs kunnen genieten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was super.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was waanzinnig lekker. Zoals we gewend zijn. Het eten was lekker warm. Alles tot in de puntjes goed verzorgd!!. Wel kleine tip: de verassing bij kids menu kan beter aanpassen op de leeftijd van het kind. Bv dat je leeftijd van de kids bij het bestelmenu kan toevoegen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect geregeld. Kwaliteit als vanouds

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker(zoals we gewend zijn)gegeten.We komen normaal altijd in Nuenen eten ondanks dat we in Eindhoven wonen.Wilden voor de afstand in Eindhoven bestellen,maar die waren gesloten.Toen toch in Nuenen besteld.Alles was nog goed warm en ook de frietjes waren nog goed(niet slap)Kortom het was heerlijk en voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgt. Alles geregeld als je de bestelling komt ophalen. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en ook genoeg eten ,temperatuur was nog goed toen we tuis waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs vlees was taai, bengelsalade was droog en niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en heel goed geregeld zo toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het fijn dat we gebruik konden maken van jullie ophaal service. We vonden wel dat de spare-ribs minder gaar waren als normaal. Normaal valt het vlees zo van de botten af, maar nu niet. Maar desalniettemin hebben wij genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Jammer dat we niet gezellig bij jullie kunnen komen eten, maar heerlijk dat we toch kunnen genieten van het lekkere eten. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd! Heerlijke maaltijd en goed verpakt! Ook nog een extraatje toegevoegd omdat onze zoon jarig was. Kortom, super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was niet zo goed zoals ik dat van hun gewend was. Misschien kan dat gezien de tijd ook niet en omdat het afhalen is. Ik had saté bengel. Vond dat de saté wat naar de bakjes proefde en de kroepoek was zacht. Mijn vrouw en zoon hadden spareribs. De spareribs waren minder gaar als dat we van hun gewend zijn. Al met al was het wel OK maar gezien de prijs toch maar twee sterren omdat we voor hetzelfde geld twee keer Chinees kunnen afhalen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt en ze hebben goed rekening gehouden met mijn wensen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kipsaté en kipfilet in champignonsaus waren heerlijk. De hamburger was helaas te lang gebakken en er zat verder niets op het broodje zoals sla en kaas.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima prijs kwaliteit verhouding. Het bestellen is eenvoudig en het afhalen is binnen een minuutje gebeurd, netjes volgens RIVM maatregelen. Dankjewel De Bengel voor een fijn avondje uit eten in eigen huis.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten,spareribs waren weer super lekker,top service

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Van de 3 menu's spareribs waren er 2 zoals vertrouwd . Het derde menu was minder. Aangebrand van de onderkant. Im het restaurant had ik deze terug gegeven.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verpakt, moest na afhaling nog 10 minuten rijden en het was nog heerlijk warm. Smaak was natuurlijk goed! Aanrader

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super geregeld, ouderwets avondje Bengel maar dan thuis ;)

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden was lekker en ideaal je kan voor de deur parkeren Wij gaan voortaan hierna toe.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. En het was allemaal super bezorgd. Dankjewel.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super geregeld En lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles staat klaar als je het eten komt halen. Max 3 personen binnen 1.5 mtr afstand. Netjes geregeld. Eten smaakt goed vooral de spareribs en de lekkere salade met spekjes.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op het aangegeven tijdstip was het eten klaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals we altijd van jullie gewend zijn! De Cajun frietjes herinner ik me niet zo dun, maar de smaak was goed. En het afhalen is goed geregeld, nu met corona.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Ruim voldoende. En netjes verpakt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig geregeld met de afhaal in deze periode Helaas waren de spare ribs waren niet zo mals als dat we gewend zijn. Goede smaak, maar vielen niet van het bot af, waren eerder taai Deze keer niet Bengel-waardig, helaas

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes in gepakt. Lekker gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is netjes verlopen ,eten besteld ,om 18.30 kon ik het ophalen ,was klaar ,en 10 min later lekker thuis opgegeten ,was heel lekker .

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was heerlijk, spareribs en salade lekker als altijd, jammer dat het andere friet was dan we gewend zijn van de Bengel. Deze waren minder lekker.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vancohtend besteld, ophaaltijd wer prima nagleefd. Er gaat natuurlijk niets boven ter plaatste eten, maar helaas zit dat er momenteel niet in. Voor herhaling vatbaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! Verder zeer goed dat jullie dit als alternatief doen. Zou hou je toch een beetje binding met klant. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren weer voortreffelijk. De prijs/kwaliteit verhouding voor de zalm is echter ver te zoeken, de volgende keer halen we zelf een moot en bakken die. Bestellen On line gaat prima, keurig op tijd gereed en ook bij het afhalen keurig volgens de rivm richtlijnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service. En uiteraard weer erg lekkere spare ribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het niet zoals we gewend zijn van de Bengel nuenen. Frietjes waren niet goed gebakken.(wel een nieuwe zak mogen komen halen,super netje zelfs een dresaing gekregen. maar helaas is het lekker eten er dan wel een beetje vanaf) ook de salade was niet wat ik gewend ben van de Bengel. Hopelijk de volgende keer weer gewoon zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ouderwets lekker. Alleen jammer dat we met 3 personen 2 salades moesten delen. 1 van de lekkerste bijgerechten. Tot de volgende keer. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Heerlijk gegeten met ons gezin van het afgehaalde eten. Het zag er goed verzorgd uit Goed geregeld, in deze bizarre tijd, dat we op deze manier toch kunnen genieten en onze Nuenense middenstand een beetje kunnen helpen. Tot een volgende keer, en hopelijk gauw weer bij jullie in de zaak zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker en meer dan genoeg eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en prima service Dank voor de extra salade Anouk

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, kwaliteit was super en goed warm, en ook op het afgesproken tijdstip klaar, kortom, super gegeten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk!!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Schnitzel en een Bengelburger gegeten , eten was keurig op tijd klaar👍🏼

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer bijzonder lekker!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Persoonlijk vind ik de bengel steeds minder lekker, jammer want wij waren altijd groot fan. De biefstuk die ik dit keer had was echt doorbakken, niet lekker. Spareribs ook een beetje droog met weinig smaak/dressing. Het slaatje wat erbij zit daar moet je de dressing voortaan ook zoeken, daarom de dressing maar apart bijbesteld(waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze nog maar zo weinig dressing over de sla doen). Ze hadden het brood wat de vorige keer vergeten was nu wel gecompenseerd met een klein flesje saus, dat vond ik wel netjes.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima verzorgd, goede kwaliteit en lekker van smaak

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online besteld en betaald, bestelling voor 4 volwassenen en 4 kinderen binnen zo'n 20 min op te halen en op de aangegeven tijd klaar, bestelling ompleet en vooral erg lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wil 1 tip meegeven: doe de kroepoek apart in een zakje. Deze wordt helemaal klef omdat ze nu bij de arjar tjampoer zitten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alles netjes verpakt. Ivm corona goede maatregelen getroffen voor de 1.5 meter afstand te kunnen houden. Al met al een aanrader. Alleen jammer dat je een soort van administratie kosten moet betalen bij je bestelling.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 😋 Top spareribs

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij jullie afgehaald en het was super lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan en ging perfect en eten was klaar op afgesproken tijdstip en eten was echt net klaar, dus ook warm eten thuis. De damesl in het restaurantl waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Al met al perfect en een echte aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten in quarantainetijd! Lekker even samen genieten van jullie spareribs en cajun frites.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heel lekker.hebben we echt gemist.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld! Online bestellen en het stond al klaar toen we het op kwamen halen! Super service bedankt!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker gegeten, mooie portie, bestelling was op de afgesproken tijd klaar en goed verpakt (was nog goed warm bij thuiskomt)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker alles perfect 👌

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service en lekker eten! Ik en mijn partner hadden alleen het idee dat de portie van de salade kleiner was dan normaal. Wij hadden de maaltijdsalade de Bengel besteld. Deze eten we normaal in jullie filliaal in Eindhoven. Maar ondanks dat was het erg goed!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Netjes op tijd. Heerlijk gegeten!