Beoordelingen van De Bengel Nuenen Nuenen

Recente recensies van De Bengel Nuenen Nuenen

5 sterren na 243 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs. De beste die er zijn! Ruime portie en de bestelling stond mooi op tijd klaar.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Aanrader om ook on lonen te bestellen. Website goed overzichtelijk, snel te bestellen. Keurig op tijd klaar en thuis nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we hadden de bavette en ossenhaas. Was perfect bereidt en nog mooi medium rare bij thuiskomt. Complimenten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed verpakt, lekker warm, ruim voldoende - heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! De spareribs vielen zo van het bot af!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en precies op tijd klaar. Doen we binnenkort weer.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, op afgesproken tijd klaar en de porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een uiensoep en een truffel burger bestelt. We vonden dat we weinig soep hadden gekregen voor het geld maar daarin tegen heel veel friet. Dat was jammer. Maar de smaak was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten zoals ook in t restaurant gewend. Alles zit goed en apart verpakt. Prima om af te halen op deze manier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, alles volgens afspraak. Alles op temperatuur ontvangen. 1 minpuntje wat onze beleving is, ook al met eerdere afhaal...de prijzen. Jammer dat ze gelijk zijn al in de Bengel zelf. We halen af, dus, we hoeven niet mede te betalen aan personeel kosten, energie kosten, ...dus een 10% korting op afhaal zou op zijn plaats zijn.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk! Afhalen is een prima alternatief...... als het restaurant dicht is 😔

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Nu voor de 6de of 7de keer besteld en het eten is altijd goed verpakt en heeft dezelfde kwaliteit als in het restaurant zelf. Echt een aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewent de ouderwetse kwaliteid

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed klaargemaakt en lekker warm. En frites in overvloed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sliptongetjes waren erg hard, een gedeelte was niet te eten. Verder zat er geen appelmoes bij de kindermenu’s. De friet valt wel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk...zoals altyd... Tot de volgende keer

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd klaar voor het afhalen, goed verwarmd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en de bestelling was keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks mis mee de Bengel altijd goed of dat afhaalt of je in Restaurant zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de hamburger maar erg ‘kaal’. Alleen een beetje saus en verder niets.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb eten afgehaald en was klaar op afgesproken tijdstip. Thuis alles nog warm en goede kwaliteit. Mals vlees, verse salade en de lekkerste cajun friet met ruime hoeveelheid sausjes.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Great service as always! Very flexible to fix a mistake I had made when making the order online.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd ok.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker !! Spare-ribs weer super lekker, en ook het stokbrood met kruidenboter is zoooo lekker. Enige wat ik minder vond is de friet. Maar dat is misschien een kwestie van smaak.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was zompig, omdat alles in een grote zak was gedaan. We wonen op 5 minuten rijden van het restaurant dus degenen die verder weg wonen hebben helemaal kleffe prut. De kenmerkende Bengel kruidenboter zat bij de biefstuk in de warmhouddoos, dus dat was een roodachtige olie die niet te eten was en die we maar weg hebben gemikt. De maaltijdsalade was een stuk kleiner dan in het restaurant en sommige begeleidende saladebakjes hadden geen dressing. Hebben we aangevuld met een dressing die ik zelf snel heb gemaakt. Dreuge slaai knauwen is niet ons ding. Door corona was een bezoekje aan het restaurant voor ons niet mogelijk door verhoogd risico van 3 personen, op mijn feestje, dus dit leek een goede oplossing maar was echt een deceptie. Wilde zelf niet koken, omdat de jarige normaal trakteert op uit eten, maar dit was echt sund van de centen zoals mijn moeder zei. Contact graag via mail of telefonisch pas na 18.00 uur

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn de mogelijkheid te hebben in Coronatijd Om je bestelling digitaal te plaatsen en t betalen. Ook om een tijd van ophalen te kunnen kiezen zodat je niet lang hoeft te wachten op je eten is buitengewoon. En zoals altijd de lekkerste spareribs van Brabant. Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online kunnen reserveren van een afhaal-tijdstip vind ik ivm corona erg prettig. Desondanks heb ik bijna een kwartier moeten wachten (op 1 maaltijdsalade), waarbij het voor mij helaas onmogelijk was om 1,5 meter afstand te houden tot zowel het personeel als voorbij lopende gasten. Ik had de bestelling graag op het afgesproken tijdstip ontvangen om zo minder risico te lopen op corona (ben risico-patiënt), of ik had even buiten kunnen gaan wachten als mij verteld was dat het even kon duren. Het online bestel-systeem en de beschikbaarheid van handgel vond ik wel erg goed! Bovendien was de maaltijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker zoals altijd! Alleen jammer dat je van je besteltijd nog 25 minuten extra moet wachten in het restaurant.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de spareribs, cayun frites en Bengelsalade is zoals altijd om je vingers bij af te likken .. helaas waren de porties gisteren een stuk kleiner dan we gewend zijn. Leken wel halve porties...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon Goed zoals het is en moet zijn

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt, zeker lekker, en hele vriendelijke bediening.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas niet zo tevreden als anders. Spare ribs waren aan de taaie kant, dus meer dan de helft weggegooid. Friet was enorm slap en slecht gebakken en de hoeveelheid soep voor t bedrag vonden wij ook behoorlijk magertjes. De soep was wel erg goed van smaak!! Het vlees van de mix grill was ook niet waar we op gehoopt hadden / portie klein tav bedrag wat ervoor gevraagd wordt en ook dit aan de taaier kant. Jammer omdat we eigenlijk toch wel met regelmaat bestellen. Zeker voor jullie spare ribs die normaal voortreffelijk zijn! Broodplankje en salade waren super lekker!!! Dus deze keer veel weg moeten gooien door slechtere kwaliteit. Jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de heerlijke spare-ribs en alles wat er bij hoort. Beslist niet de laatste keer.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was zoals altijd gewoon lekker

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachten duurde iets langer, verder top geregeld!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld stond op tijd klaar en net als in het restaurant heerlijk gegeten en voldoende en goed verpakt !

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keren waren vele malen beter, totaal geen verhouding qua bij gerechten en sausjes. Jammer voor ons laatste keer!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer super geeten Het was weer top

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Bengel had jarenlang met afstand de beste spareribs, de laatste twee keer smaakte ze toch wat minder. Vlees lijkt wat stugger, niet meer botermals als voorheen. Sla had minder “Bengel dressing” en spekjes en smaakte daardoor ook wat saai. Verder was de bestelling in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker maar verschil tussen normale portie spareribs en een kleine is wel treurig wel geteld 3 botjes voor 5 euro extra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom prima, warm en heel lekker eten. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo hoort het. Echte aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was weer prima. De ossenhaasspies helaas wat doorbakken

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In vergelijking met eten in het restaurant wat wij normaal doen, was de afhaalbengel duur en slordig verpakt. De uiensoep was in verhouding met de tomatensoep veel te duur. De spareribs waren in een bak met twee vakken gepropt, soepbakjes waren niet goed afgesloten. Zonde, voor ons geen afhaalbengel meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hier besteld of gegeten maar denk dat het voor ons toch echt de laatste keer was. Porties worden steeds kleiner en de prijs duurder. De friet was taai en oud.. de kip en varkenshaas droog gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten, alleen was men de salade vergeten erbij te doen. Na telefonisch contact is mij beloofd dat men dit goed maakt bij de volgende bestelling. Ben benieuwd ;-)

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en precies zoals naar verwachtingen! Meer dan voldoende. Enige min punt vind ik dat je precies dezelfde prijs betaald voor het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging makkelijk en stond klaar op de afgesproken tijd. Het eten watvuk had besteld was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd opgehaald. Leuke attentie bij het linkermenu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Stond op tijd klaar kon alles meteen mee naar huis nemen. Top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig dressing op de salade op zn Frans en de sla proefde niet verse. Het lijkt of je bij afhalen net iets minder krijgt dan in het restaurant, terwijl de prijzen wel hetzelfde zijn.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

keurig verzorgd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service ook bij bestellen en afhalen Lekker eten tegen een schappelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles voldoende, we kwamen niet te kort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde. stond op tijd klaar. Goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en service was goed! Heel top! Alles was lekker en kreeg er nog vuurwerkje voor in het toetje bij! Voor de jarige top

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en prima verpakt zodat alles nog lekker warm was toen ik thuis aan kwam. En mmm het was heerlijk.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heel lekker. Opmerking: we hadden onder andere spareribs mix besteld, maar smaakte allemaal zoet. Misschien foutje gemaakt? Dat was jammer, maar kwaliteit eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Grote schnitzels, prachtige gamba’s en een prima mixed grill

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Heb wel een aandachtspunt,we hadden 4 grote portie spare ribs besteld en betaald en hebben 4 kleine Porties mee gekregen. Bij de biefstuk zat geen Cajun friet terwijl die wel besteld was. We komen en bestellen regelmatig bij de Bengel, dit was helaas de eerste keer dat het niet goed gegaan is.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, prijs/jkwaliteit gewoon goed. Voor herhaling vatbaar!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed allen jammer dat we cajan frietjes erbij kregen ipv gewone frietjes dat we wel opgegeven hadden. Maar de rest was weer heerlijk

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom heerlijk, goed verzorgd en op tijd klaar. Enig minpuntje was dat er zo goed als geen dressing op de salades zat. Verder heerlijk gegeten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, lekker vers, vlees mals en heerlijk gegeten. Stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Als ik dan toch enig puntje van kritiek mag plaatsen, frietjes waren een beetje slap, moet ik wel bij zeggen dat ik nog vanuit Nuenen naar Eindhoven moest rijden. Het was gewoon weer top.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd salade met kip was niet aantrekkelijk. De sla was verdronken door de ketjap. Beter was het om de sla apart te houden. De hamburger was goed van smaak maar ook hier niets aantrekkelijk. Corona maatregelen juist uitgevoerd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle sauzen vergeten, jammer eten is altijd erg goed voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Andere friet als normaal en bij stokbrood de kruidenboter vergeten ook was de friet slap en het slaatje met nauwelijks dressing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren zeer tevreden over de gang van zaken,hoe jullie het geregeld hebben in deze Corona tijd.de bestelling was optijd klaar,en was super lekker zoals wij van jullie gewend zijn!hopelijk tot snel in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de 2e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij de Bengel en zeker niet de laatste.Het eten was nog goed heet bij thuiskomst en heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, als altijd!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super allemaal en kei goed geregeld!!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb geen toelichting ,was gewoon zoals we gewend zijn van de Bengel zeer Goed en Lekker !!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima geregeld, op afgesproken tijd klaar en weer heel lekker gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten met deze afhaalmaaltijd. Perfect op tijd klaar en nog goed warm bij thuiskomst.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was nogal sceptisch bij het afhalen van ‘restaurant’ eten. Maar ik was aangenaam verrast en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Garnalen waren prima. Saté was doorbakken en droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Goed verpakt prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd. 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De voorgerechten waren koud. De hoofdgerechten waren niet koud maar ook niet warm. Alleen het kindermenu was echt warm. Heel jammer want wij kwamen graag en vaak afhalen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu goed ik extra saus en friet gevraagd de medewerker die niet moeilijk ze zie gewoon om vragen echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed en lekker als eten BIJ de Bengel.Stond precieus op tijd klaar. Prima verzorgd. Aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen. Correct verpakt en de bekende "Bengelkwaliteit".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij de bengel in Nuenen het is altijd goed geregeld ook nu tijdens de Carona periode is het super geregeld via De site bestellen vind ik ook een aanrader om zo te laten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en precies op de juiste tijdstip klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip van de salade proefde niet zoals altijd en de frietjes waren ook niet lekker . Het was niet zoals we gewend zijn . Waren oud en niet doorgebakken , alsof ze weer opgewarmd waren

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was het heerlijk...tot de volgende keer weer...toppers

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top geregeld Bedankt

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd. Goede hoeveelheden en netjes verpakt, zodat de kwaliteit goed blijft

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de bestelling was niet goed door gekomen. Voorts ga je ervan uit, dat het de gekruide frites zijn maar dit is niet het geval. Doordat de bestelling niet goed doorkwam, is dit nog tijdig goed gekomen!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer tevreden over onze afhaalmaaltijd van zaterdag 9 mei en we hebben heerlijk genoten van het lekkere eten. Met dank. Gr.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere afhaalmaaltijd ter ondersteuning van de Nuenense horeca. Leuke roos als surprise voor moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Leuk aangekleed met een roos. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee pikkantie en een zoete sparrips die hadden jullie bij elkaar gedaan daar door was er maar drie sausen in plaats van negen sausen en maar een zak friet dat was te weinig wel jammer het is zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies wat we verwacht hadden, maar dan in de thuisomgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was helemaal top en alles netjes aangeleverd Super goed gedaan .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is zoals gewoonlijk ook voor deze bizare tijd ook top geregeld !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In tijden niet meer zulke malse spare-ribs gegeten. Hopen dat dit zo blijft. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten, keurig optijd, en super leuk dat we een rode roos erbij kregen voor moederdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk gegeten. bestellen was heel makkelijk. goed georganiseerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was superlekker!! Er werd ook goed rekening gehouden met de RIVM maatregelen. Enige minpuntjes; eten was koud bij thuiskomst. En voor 3 sate's kregen we maar 1 bakje saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was buitenverlichting heel goed complimente !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alleen de friet was niet zo geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgt, warm! Een kleine opmerking, bij de kipsate zit kroepoek, deze moet je echt los in een plastic zakje meeleveren, dit wordt taai in een doos met warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Helaas was de soep die we besteld hadden erg waterig en was de portie heel klein, naar mijn beleving te klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect op tijd klaar, en alles was nog warm bij thuiskomst. We hadden teveel friet maar uiteraard beter teveel dan te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Algemeen goed soms is het vlees niet warm of met iets te weinig vlees maar dit ko.t maar 1 van de tien voor

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was allemaal super verzorgd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kon ermee door, wij hadden spareribs deze waren lauw en zoals het verpakt was zag het er niet uit.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

onze bestelling is gied verlopen. Keurig op tijd klaar, netjes en zorgvuldig ingepakt. De kwaliteit en de smaak waren prima. Kortom: we hebben een prima afhaalmaaltijd mogen genieten. Bedankt.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegeten maar we hopen snel weer op jullie terras te zitten met een drankje erbij

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, zelfs glutenvrij !

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Was goed verzorg alleen jammer maar 1 setje saus voor 4 maaltijden.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond t super hoe jullie dit nu doen deze tijd en t was heerlijk wij hebben heerlijk gegeten we hopen alleen wel dat we gewoon natuurlijk snel bij jullie kunnen eten ipv het mee te nemen naar huis maar t eten was gewoon goed

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker alleen jammer dat voor 40€ krijg je minder spareribs d an vroeger maar wel een berg friet die je niet op kan...dus graag meer ribs minder friet.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was gelijk aan in restaurant eten. Super netjes verpakt. Top. Dank je wel

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal in deze bijzondere tijd om eten te kunnen afhalen en dan thuis heerlijk op te eten. Het afhalen was op tijd en er was een duidelijke looproute met de 1,5 meter afstand. Tot de volgende keer met afhaal of eten in het restaurant.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , netjes ingepakt, alles op goede temperatuur Vriendelijk personeel Kortom een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet wat we van jullie gewend zijn. S

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten Het eten was vers en warm en voldoende. Vergelijkbaar met als je in het restaurant eet. Het is een aanrader om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben regelmatig spare ribs afgehaald bij de bengel, maar deze keer vonden we ze minder lekker. Minder mals/viel niet van het bot zoals we gewend zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs online besteld, ging gemakkelijk. Ook op tijd op kunnen halen. Zoals gewoonlijk, heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service heerlijk gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en altijd lekker. Afhalen is natuurlijk niet het zelfde als eten in het restaurant, maar ondanks dat smaakt het lekker en zullen wij dit zeker vaker doen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen optijd klaar en lekker zoals altijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker maar de burger was wel kaal. Broodje, saus en hamburger. Wat sla en een tomaatje zou het al meer af maken.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch leuk om zo de vakantie af te sluiten. En net zo lekker als altijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

5x spareribs afgehaald: prima kwaliteit zoals gewend van de Bengel! Keurig verpakt waardoor het na 15 minuten rijden nog lekker warm was.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk. Top geregeld.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, toch een beetje alsof we in deze tijd weer bij jullie in het restaurant onze favoriete spareribs zitten te eten !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

leuke manager , het eten is lekker, goed idee afhalen in de Coronatijd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten van het afhaalmenu in ons thuisrestaurant. De kwaliteit van het eten was zoals we gewend waren! Het enige wat we misten was de entourage en bediening in het restaurant.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede, snelle service, netjes verpakt. Het was goed warm, heerlijke kip en de Cajun- frietjes waren ook erg smakelijk! Zeer tevreden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, makkelijk bestellen.top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was precies als in het restaurant. Top dus!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet best. Zoete spareribs waren besteld spicy geleverd. Cajun friet was met gewone friet gemengd. Varkensaté 5 brokjes geen beste prijskwaliteit verhouding. Kroepoek nat en slap doordat het bij de atjar lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten weer.. echt super makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd, en smaakte prima. Bestellen ging erg makkelijk. Prima aangepakt om in deze tijd toch de klanten van dienst te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Geregeld zo en het Eten niks op aan te merken Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst in Eindhoven noord was het eten nog heerlijk warm. Alles was prima verpakt en goed uit te serveren. Was heerlijk. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en nog goed warm. Prima geregeld met afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en netjes verpakt. :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs waren lekker! Jammer dat er ipv Cajun èn gewone friet, zoals besteld, alleen Cajun friet bij zat...

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs hadden erg veel vet, wat ik niet echt gewend ben van jullie ribs.. verder vond ik ook een haar in de friet, bestelling was ook redelijk koud toen ik thuis aan kwam (is een kleine 10 min rijden)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen geregeld bij de Bengel Nuenen ook om af te halen. Maar de laatste bestelling was niet de kwaliteit die we gewend zijn. Zelfs de normaal zo lekker salade was nu niet lekker. En de spare Robs niet zo mals als normaal. De gegrilde kip was wel erg lekker. Jammer van de rest.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren heerlijk! Helaas ontvingen wij bij het broodplankje, knoflooksaus, mayo en ketchup i.p.v. de tapenade. Dit gisteren niet gemeld, omdat wij dit pas later op de avond op-aten. Groet Ron

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare-ribs zijn als vanouds ,super goed.De sla echter ,dit waren wel erg grote bladeren.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De frieten waren anders dan normaal en minder qua smaak, net als bij de frietboeR en niet smakelijk De afhandeling was prima En verliep perfect. Kan de sterren van de beoordeling niet aanpassen, dus worden er maar 3

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was net zo lekker als dat je het daar opeet! Zelfde kwaliteit. Alles was nog goed warm!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heerlijk op ons eigen terras gegeten. Super dat we op deze manier toch weer van de geweldige spareribs kunnen genieten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was super.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was waanzinnig lekker. Zoals we gewend zijn. Het eten was lekker warm. Alles tot in de puntjes goed verzorgd!!. Wel kleine tip: de verassing bij kids menu kan beter aanpassen op de leeftijd van het kind. Bv dat je leeftijd van de kids bij het bestelmenu kan toevoegen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect geregeld. Kwaliteit als vanouds

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker(zoals we gewend zijn)gegeten.We komen normaal altijd in Nuenen eten ondanks dat we in Eindhoven wonen.Wilden voor de afstand in Eindhoven bestellen,maar die waren gesloten.Toen toch in Nuenen besteld.Alles was nog goed warm en ook de frietjes waren nog goed(niet slap)Kortom het was heerlijk en voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgt. Alles geregeld als je de bestelling komt ophalen. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en ook genoeg eten ,temperatuur was nog goed toen we tuis waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs vlees was taai, bengelsalade was droog en niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en heel goed geregeld zo toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het fijn dat we gebruik konden maken van jullie ophaal service. We vonden wel dat de spare-ribs minder gaar waren als normaal. Normaal valt het vlees zo van de botten af, maar nu niet. Maar desalniettemin hebben wij genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Jammer dat we niet gezellig bij jullie kunnen komen eten, maar heerlijk dat we toch kunnen genieten van het lekkere eten. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd! Heerlijke maaltijd en goed verpakt! Ook nog een extraatje toegevoegd omdat onze zoon jarig was. Kortom, super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was niet zo goed zoals ik dat van hun gewend was. Misschien kan dat gezien de tijd ook niet en omdat het afhalen is. Ik had saté bengel. Vond dat de saté wat naar de bakjes proefde en de kroepoek was zacht. Mijn vrouw en zoon hadden spareribs. De spareribs waren minder gaar als dat we van hun gewend zijn. Al met al was het wel OK maar gezien de prijs toch maar twee sterren omdat we voor hetzelfde geld twee keer Chinees kunnen afhalen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt en ze hebben goed rekening gehouden met mijn wensen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kipsaté en kipfilet in champignonsaus waren heerlijk. De hamburger was helaas te lang gebakken en er zat verder niets op het broodje zoals sla en kaas.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima prijs kwaliteit verhouding. Het bestellen is eenvoudig en het afhalen is binnen een minuutje gebeurd, netjes volgens RIVM maatregelen. Dankjewel De Bengel voor een fijn avondje uit eten in eigen huis.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten,spareribs waren weer super lekker,top service

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Van de 3 menu's spareribs waren er 2 zoals vertrouwd . Het derde menu was minder. Aangebrand van de onderkant. Im het restaurant had ik deze terug gegeven.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verpakt, moest na afhaling nog 10 minuten rijden en het was nog heerlijk warm. Smaak was natuurlijk goed! Aanrader

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super geregeld, ouderwets avondje Bengel maar dan thuis ;)

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden was lekker en ideaal je kan voor de deur parkeren Wij gaan voortaan hierna toe.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. En het was allemaal super bezorgd. Dankjewel.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super geregeld En lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles staat klaar als je het eten komt halen. Max 3 personen binnen 1.5 mtr afstand. Netjes geregeld. Eten smaakt goed vooral de spareribs en de lekkere salade met spekjes.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op het aangegeven tijdstip was het eten klaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals we altijd van jullie gewend zijn! De Cajun frietjes herinner ik me niet zo dun, maar de smaak was goed. En het afhalen is goed geregeld, nu met corona.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Ruim voldoende. En netjes verpakt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig geregeld met de afhaal in deze periode Helaas waren de spare ribs waren niet zo mals als dat we gewend zijn. Goede smaak, maar vielen niet van het bot af, waren eerder taai Deze keer niet Bengel-waardig, helaas

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes in gepakt. Lekker gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is netjes verlopen ,eten besteld ,om 18.30 kon ik het ophalen ,was klaar ,en 10 min later lekker thuis opgegeten ,was heel lekker .

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was heerlijk, spareribs en salade lekker als altijd, jammer dat het andere friet was dan we gewend zijn van de Bengel. Deze waren minder lekker.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vancohtend besteld, ophaaltijd wer prima nagleefd. Er gaat natuurlijk niets boven ter plaatste eten, maar helaas zit dat er momenteel niet in. Voor herhaling vatbaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! Verder zeer goed dat jullie dit als alternatief doen. Zou hou je toch een beetje binding met klant. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren weer voortreffelijk. De prijs/kwaliteit verhouding voor de zalm is echter ver te zoeken, de volgende keer halen we zelf een moot en bakken die. Bestellen On line gaat prima, keurig op tijd gereed en ook bij het afhalen keurig volgens de rivm richtlijnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service. En uiteraard weer erg lekkere spare ribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het niet zoals we gewend zijn van de Bengel nuenen. Frietjes waren niet goed gebakken.(wel een nieuwe zak mogen komen halen,super netje zelfs een dresaing gekregen. maar helaas is het lekker eten er dan wel een beetje vanaf) ook de salade was niet wat ik gewend ben van de Bengel. Hopelijk de volgende keer weer gewoon zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ouderwets lekker. Alleen jammer dat we met 3 personen 2 salades moesten delen. 1 van de lekkerste bijgerechten. Tot de volgende keer. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Heerlijk gegeten met ons gezin van het afgehaalde eten. Het zag er goed verzorgd uit Goed geregeld, in deze bizarre tijd, dat we op deze manier toch kunnen genieten en onze Nuenense middenstand een beetje kunnen helpen. Tot een volgende keer, en hopelijk gauw weer bij jullie in de zaak zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker en meer dan genoeg eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en prima service Dank voor de extra salade Anouk

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, kwaliteit was super en goed warm, en ook op het afgesproken tijdstip klaar, kortom, super gegeten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk!!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Schnitzel en een Bengelburger gegeten , eten was keurig op tijd klaar👍🏼

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer bijzonder lekker!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Persoonlijk vind ik de bengel steeds minder lekker, jammer want wij waren altijd groot fan. De biefstuk die ik dit keer had was echt doorbakken, niet lekker. Spareribs ook een beetje droog met weinig smaak/dressing. Het slaatje wat erbij zit daar moet je de dressing voortaan ook zoeken, daarom de dressing maar apart bijbesteld(waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze nog maar zo weinig dressing over de sla doen). Ze hadden het brood wat de vorige keer vergeten was nu wel gecompenseerd met een klein flesje saus, dat vond ik wel netjes.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima verzorgd, goede kwaliteit en lekker van smaak

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online besteld en betaald, bestelling voor 4 volwassenen en 4 kinderen binnen zo'n 20 min op te halen en op de aangegeven tijd klaar, bestelling ompleet en vooral erg lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wil 1 tip meegeven: doe de kroepoek apart in een zakje. Deze wordt helemaal klef omdat ze nu bij de arjar tjampoer zitten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alles netjes verpakt. Ivm corona goede maatregelen getroffen voor de 1.5 meter afstand te kunnen houden. Al met al een aanrader. Alleen jammer dat je een soort van administratie kosten moet betalen bij je bestelling.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 😋 Top spareribs

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij jullie afgehaald en het was super lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan en ging perfect en eten was klaar op afgesproken tijdstip en eten was echt net klaar, dus ook warm eten thuis. De damesl in het restaurantl waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Al met al perfect en een echte aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten in quarantainetijd! Lekker even samen genieten van jullie spareribs en cajun frites.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heel lekker.hebben we echt gemist.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld! Online bestellen en het stond al klaar toen we het op kwamen halen! Super service bedankt!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker gegeten, mooie portie, bestelling was op de afgesproken tijd klaar en goed verpakt (was nog goed warm bij thuiskomt)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker alles perfect 👌

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service en lekker eten! Ik en mijn partner hadden alleen het idee dat de portie van de salade kleiner was dan normaal. Wij hadden de maaltijdsalade de Bengel besteld. Deze eten we normaal in jullie filliaal in Eindhoven. Maar ondanks dat was het erg goed!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Netjes op tijd. Heerlijk gegeten!